Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון בת 4 ימים - גולחה ע"י טרקטור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהקלטת את השיחות שלך, עם נהג הטרקטור והבעלים.

אני מציעה לך ללכת למשטרה להגיש תלונה,בנוסף להקליט את כול

השיחות, עם נהג הטרקטור. לתקן את הנזק לרכב,ולבוא עם קבלות לבוס של הנהג טרקטור.

במידה, והוא לא ירצה לשלם, להגיש תביעה בית משפט.

ופעם הבא אל תאמין ,שמישהו באמת ישלם לך. רוב האנשים ברגע שהם יבינו שיש מצב,

שהם יצליחו לא לשלם על הנזק שהם גרמו .הם פשוט יעשו את זה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאונות מסוג זה הן אוכל בשביל חברות הביטוח.

הם יתבעו את הא** של הנהג, ויקבלו פיצוי בעבורך ובעבור עשרות מקרים שהם שילמו עליהם.

תן לסוכן שלך לעבוד, הוא מאוד ישמח.

העיקר שאתה בריא ושלם והפגיעות ברכוש בלבד.

Golf 2008 MK5

פורסם

תודה רבה על כל העצות.

שוחחתי עם בעל העסק והנהג והבהרתי להם שאני מתכוון לפנות למשטרה ולתבוע אותם, הנהג נראה לי די מסכן כי אין לו כסף (אבל זו לא בעיה שלי וניסיתי להיות הוגן איתו ואפילו שישלם לי משמעותית פחות מהנזק) ואת בעל העסק זה לא מעניין בכלל (למרות שהנהג היה עם תעודות שלו ולא בתוקף) ומצידו שאגיש תלונה ותביעה ומה לא.

בכל מקרה פניתי למשטרה והגשתי תלונה, זה לא עניין כספי זה יותר עניין עקרוני, מרתיח אותי שאנשים כאלה חסרי אחריות מתנהגים כמו במערב הפרוע ובסוף מי שאוכל אותה זה הקורבן בכל הסיפור שזה מי שנפגע.

אם הייתי יכול הייתי תובע רק את בעל העסק על הסכום הכי גבוה שאני יכול שילמד לקח, הנהג סתם אידיוט ואני חושש שבעל העסק יפיל עליו את כל האחריות ויצא מזה נקי.

כרגע אני רק מתבלט האם להפעיל ביטוח או לא (העלות בכל מקרה תהיה זהה עם הקיזוזים על אובדן הנחת העדר תביעות)

פורסם

המקרה שלך מאוד גבולי עם עניין הפעלת הביטוח, וזה יותר שיקול שלך, מבחינת נוחות.

ככה אתה פונה לביטוח, מתקן במוסך, מגיש תביעה מולם, ומקבל את העזרה שלהם מול

הנהג הפוגע.

אבל מצד שני אין לך העדר תביעות, ואתה משלם השתתפות עצמית.

אני חושב שבכל זאת הייתי מפעיל ביטוח, מקבל את ירידת הערך(תנסה ללחוץ על השמאי

לקבל יותר, ואתה זכאי להביא שמאי שאתה רוצה, ולא שמאי מטעם הביטוח).

פורסם

נסיעה ללא ביטוח חובה הינה עבירה פלילית.

בעל העסק אמור להיות אחראי לכך, והעונש בחוק הינו מאסר על כך.

תבע את בעל העסק, זו אחריות שלו. על פי החוק, הוא גם לא יכול לנכות זאת משכר העובד.

תציין את חוסר ההתעניינות שלו, ותודיע למשטרה שאתה מבקש לפתוח תלונה על נסיעה ללא ביטוח חובה בתוקף. אם תוכל, תנסה לדבר עם שוטר תנועה באזור שלך ולספר לו, אם הוא נחמד, הוא ישקיע 10 דקות ויבקש ביטוח מהבעלים. אם לא יהיה לו מה להראות, הוא ישלם על כך ביוקר.

זאת תהיה הנקמה שלך.

פורסם

אם תתקן דרך הביטוח, עדיין יש לך אפשרו להגיש תביעה נגד בעל הכלי, ולהכניס את כל העלויות מעבר לסכום שהביטוח שילם (מוניות, שמאי, אובדן זמן עבודה לצורך הסידורים, וכל מה שאיכשהו נכנס לעניין אבל לא להגזים כי אז השופטים יתנו לך משהו סימלי בלבד אם תזכה) וגם את ערך אובדן העדר תביעות.

בביטוח המקיף יש לך, בדרך כלל, סיוע משפטי - נסה לדרוש אותו. אם תבחר בבימ"ש לתביעות קטנות - הם יעזרו לך לנסח את כתב התביעה. אפשר לנסות, אתה רק יכול להרויח משהו מההוצאות.

לתביעה אפשר ורצוי לצרך את הומאות ההתייעצות עם עו"ד (וכדאי לך - כדי לדעת מה ואיך לכתוב).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הכנסתי את הרכב לאישפוז של יומיים באוטופיקס, מסתבר שלא צובעים רק את החלק שנפגע אלא הרבה מעבר - כמעט את כל הדלת האחורית וחצי מהכנף וצריך בשביל זה לפרק גם את החלק העליון של הדלת, חשבתי לתומי שרק צובעים את החלק שנפגע.

בכל מקרה תבעתי את הביטוח ושמאי כבר אישר את הנזק, אעדכן בהמשך בתוצאות העבודה של אוטופיקס.

פורסם

היום הוצאתי את הרכב מאוטופיקס.

איך לומר, האוטו יצא פיקס!

אני לא הצלחתי לראות הבדלים בצבע או סימנים למה שהיה (ותאמינו לי שניסיתי...), אמנם יצא יקר אבל שווה את זה וקיבלתי גם יחס מעולה.

ראיתי שם עוד לאון לבנה, עם בערך 800 ק"מ על השעון שגם עברה תאונה - של מישהו מפה?

ד"א - כשקפצתי לסוכנות סיאט סיפרו לי על עוד 2 איביזות שעברו תאונה לאחרונה, אחת ממש כשיצאה מהסוכנות...

פורסם

שיהיה במזל ולא תראה עוד תאונות.

פרסם תמונות של לפני ואחרי בבקשה אם אתה יכול.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
היום הוצאתי את הרכב מאוטופיקס.

איך לומר, האוטו יצא פיקס!

אני לא הצלחתי לראות הבדלים בצבע או סימנים למה שהיה (ותאמינו לי שניסיתי...), אמנם יצא יקר אבל שווה את זה וקיבלתי גם יחס מעולה.

ראיתי שם עוד לאון לבנה, עם בערך 800 ק"מ על השעון שגם עברה תאונה - של מישהו מפה?

ד"א - כשקפצתי לסוכנות סיאט סיפרו לי על עוד 2 איביזות שעברו תאונה לאחרונה, אחת ממש כשיצאה מהסוכנות...

וואלה הרכב שלי היום היה באוטופיקס אבל לא הייתי ההורים שלי היו...

תאונה לא הייתי קורה לזה אבל כן היא קיבלה שקע "נחמד" בדלת ועוד שקע שקצת יותר "נחמד אליי בכנף האחורית.

הסיפור:

רגיל יום שישי קבוע נוסע לי לתומי למועדון ה5 בתל אביב, חונה את הרכב ועושה סיבוב, מתקדם חזרה לרכב ורואה החלקה של סיטרואן ברלינגו ישר לכיוון המחסומים הכחולים שיש שם [זה היה בגשם] המחסומים הם כמו גדר כזאת ששמים בהופעות שאנשים לא יעברו אותה.

בקיצור הרכב החליק נכנס בגדר והלאון התמימה שלי שחנתה שם קיבלה את זה ישר לדלת, כואב ומצמרר.

גם כן רכב בן שבועיים.

נ.ב הרכב עם 1800 ק"מ.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
וואלה הרכב שלי היום היה באוטופיקס אבל לא הייתי ההורים שלי היו...

תאונה לא הייתי קורה לזה אבל כן היא קיבלה שקע "נחמד" בדלת ועוד שקע שקצת יותר "נחמד אליי בכנף האחורית.

הסיפור:

רגיל יום שישי קבוע נוסע לי לתומי למועדון ה5 בתל אביב, חונה את הרכב ועושה סיבוב, מתקדם חזרה לרכב ורואה החלקה של סיטרואן ברלינגו ישר לכיוון המחסומים הכחולים שיש שם [זה היה בגשם] המחסומים הם כמו גדר כזאת ששמים בהופעות שאנשים לא יעברו אותה.

בקיצור הרכב החליק נכנס בגדר והלאון התמימה שלי שחנתה שם קיבלה את זה ישר לדלת, כואב ומצמרר.

גם כן רכב בן שבועיים.

נ.ב הרכב עם 1800 ק"מ.

לפי התיאור זה הרכב שלך שראיתי שם, ראיתי את השקעים, אכן מכה רצינית. ראיתי גם שקיבלת צמיגים של פירלי ואילו אני קיבלתי ברידג'סטון (לא שזה משנה, סתם קפץ לי לעין).

בכל מקרה אחרי שראיתי איך רכבים נכנסים לשם ואיך הם יוצאים לא נראה לי שיש לך מה לדאוג לגבי התוצאה, שיהיה בהצלחה, תעדכן בתוצאות.

כנראה שיש קללה על בעלי הסיאט כמונו :).

יש מבצע עכשיו בסיאט - על כל רכב מקבלים שובר להסרת קללה אצל הרב צ'מפיון.

פורסם

מה הולך פה? מסוק על שלט מתרסק על אוטו חדש גלגלים, גלגלים מפונצרים ועכשיו טרקטור?

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב..!

משתתף בצערך =/

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
לפי התיאור זה הרכב שלך שראיתי שם, ראיתי את השקעים, אכן מכה רצינית. ראיתי גם שקיבלת צמיגים של פירלי ואילו אני קיבלתי ברידג'סטון (לא שזה משנה, סתם קפץ לי לעין).

בכל מקרה אחרי שראיתי איך רכבים נכנסים לשם ואיך הם יוצאים לא נראה לי שיש לך מה לדאוג לגבי התוצאה, שיהיה בהצלחה, תעדכן בתוצאות.

יש מבצע עכשיו בסיאט - על כל רכב מקבלים שובר להסרת קללה אצל הרב צ'מפיון.

אפשר לדעת כמה זמן לקח להם לעבוד על הרכב? מהיום שמסרת את הרכב עד ליום שקיבלת.

זה יקח לי לדעתך יותר משבוע?

ודווקא לי זה לא ממש מפריע, כל עוד הכל יחזור לקדמותו [במראה] ואני יקבל כסף ירידת ערך, אין לי בעיה עם זה.

אז קרה רכב חדש זה מצער אבל אני לא יכול להרוג את הבן אדם, אני בטוח שהוא לא עשה זאת בכוונה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...