Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט איזה רכב לקנות עד 20K

Pintos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני לא מחפש רכב ראשון. התנסתי כבר

בפונטו 2001 אוטומאטית פנטסטית

סופר לנסר 96 אוטומאטית במצב מצויין שנמכרה אך ורק בגלל הסטירה שקיבלתי בהוצאות על דלק לעומת הפונטו שקדמה לה

מגאן 2003 5 דל' ידנית בנזין. חכסונית בטירוף! לא עשתה שום בעיות ונראתה מצויין נמכרה בגלל קושי של אמא שלי להסתדר עם ידני לאותה תקופה (פריצת דיסק בגב.. לא נעים)

וכרגע קורולה 2006 שברצוני להשאיר אצל אמי ולרכוש לעצמי רכב צעיר בעלות נמוכה עם פוטנציאל להאריך ימים

חשוב לציין שיש לי ידע טכני במכונאות ואת רוב הטיפולים אני מבצע לבד.

לפניי הקורולה ממש רציתי פולו שנת 2000 ומעלה

אני פוזל גם לכיוון של סיווק שנתונים 94-98

מאזדה 323F גם בגלל הצורה.

אני מחפש בכללי את הרכב הכי אידיאלי לבחור בן 22 שנוסע רוב הזמן לבד/עם החברה

בתקציב של 18-21 K ברור שהמלצות לדגמים שישאירו אותי עם קצת עודף בכיס יעשו אותי יותר משמח.

תודה והמשך ערב נעים :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו תתאים לדרישות שלך. הסיויק מאט ישנה, אבל אם תמצא אחת באמת שמורה - לך על זה. פונטו תיהיה יותר חסכונית מסיויק, במיוחד הידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...