Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon 1.8t vs. alfa mito 155bhp

dj potz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock:

אז על סמך מה אתה כותב את כל מה שאתה כותב?

מה זאת אומרת על סמך מה?- כדי לקבל התרשמות מרכב לפני רכישה (כמו שפותח השרשור ,שממזמן לא כאן, עומד בפניה)יש לך 2 אופציות:

1. נסיעת מבחן.

2. התנסות ברכב של מכר ולאו דווקא בנהיגה.

אז אומנם לא התכוונתי לרכוש לי אחת, אבל לחבר בלימודים יש, אז הוא עשה לי סיבוב.

ושים לב לא קבעתי מסמרות לגבי שום עניין, ואתה קבעת שבאלפא ספורטיבית כי היא פשוט ספורטיבית.

אני יכול לשאול אותך את אותה שאלה, הנסיון שלי על הלאון מסתכם באלפי קילומטרים הן על הדגם המדובר (של אבא שלי) והן על דגם יותר חזק (שלי), שלך למיטב ידיעתי ,ממה שרשמת ,הסתכם בנסיעת מבחן אחת, כך שהמשקל זהה.

ובכל מקרה, אני חוזר ואומר ,לזרוק הערה כללית גוררת התייחסות כללית, אני כותב דבריי ,אם תשים לב, בצורה מסוייגת לגבי המיטו מאחר ובאמת הנסיון שלי עימה דל בעוד שעם הלאון נסיוני רב.

לא צריך להיות בעל נסיון בנהיגה ברכבים כדי להסתכל על תמונת הרכישה וכאן אם זה לא עניין של זיקה מאוד גדולה והעדפה סובייקטיבית מאוד גבוהה של האלפא על הלאון אזיי ידה של הלאון על העליונה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על סמך סיבוב שחבר עשה לך, אתה לא יכול לקבוע כמה האלפא ספורטיבית או לא.

אני קבעתי על סמך הנסיון שלי וההתנסות שלי וזה ההבדל הגדול.

emotion of motion

פורסם

זה ממש לא הבדל גדול, עשית נסיעת מבחן אחת על הלאון וקבעת שהמיטו ספורטיבית מהלאון.

תשים לב שאתה מעוות את דבריי, לא קבעתי שהאלפא לא ספורטיבית בכלל, טענתי שיש לה יומרות ספורטיביות והיא "חמה" מאחרות בקבוצה שלה וזה הבדל גדול ואת זה ניתן לחוות בנסיעת מבחן או עם מכר גם אם אתה לא נוהג.

ובתכלס, אתה מושך לויכוח סתמי, 2 המכוניות הללו הן לא ספורטיביות פרופר אלא גרסאות חמות בעלות ערך מוסף כזה או אחר.

כרגע אתה עסוק בהגנה בחירוף נפש על יומרות המיטו מאדם שלא שולל אותה כלל וכלל.

במבחן הזה כשיש X כסף בכיס הלאון לוקחת בכל המשתנים פרט לסובייקטיבי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם מענייין אתכם מבחנים של שני הרכבים אתם יכולים למצוא על הלאון בגיליון מאי של מגזין אוטולי ועל המיטו תוכלו למצוא באותו גיליון את הגרסת תלתן ירוק, אם תרצו את הגרסה הרגילה תוכלו למצוא עליה מידע כמה גיליונות לפני כן, אתם תראו אותה בשער. מדבר באותן מכוניות שנבחנות ע''י עיתונאי רכב אחד, מהדעות שלו כבר תבינו מי יותר ספורטיבית\מהנה\כדאית וכו'.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לפני שנה אני חיפשתי רכב חדש לקנות אז לקחתי לאון ידנית 160 לנסיעת מבחן של שעה, מטרת המבחן בשבילי הייתה לבדוק איך היא מתנהגת על הכביש ולא רק בקו ישר.

כאשר לראשונה נכנסתי לאוטו הרגשתי טוב ,תנוחת נסיעה טובה היא מאובזרת טוב אמרתי טוב התחלה טובה.

יצאתי לכביש פתוח בשביל לבדוק מה מנוע יכול לספק וגם פה הפתעה נחמדה, למנוע לא חסר כח הוא מאיץ מהר יחסית למשקל של הרכב.

אחרי זה עברתי לכביש מפותל ופה נגמרו הפתעות, בכבישים מפותלים הפוקוס של אמא שלי מרגיש יותר בבית על הכביש הזה , בכל הכביש אני הרגשתי שאני רב עם אוטו בשביל להכריך אותה לנסות לפנות כמו שצריך, אבל ללא הצלחה לאון לא רכב ספורטיבי המתלים שלה לא אוהבים פניות, למרות המנוע שלה היא לא מצלחה לצאת מפניה בלי תת היגוי, ההגה שלה שותק כמו דג לא מספר כלום מה קורה עם גלגלים שלה על הכביש, לפני הסוף בדקתי בלמים וגם פה הפתעה הם לא עוצרים אותה כמו שצריך הם מתחממים נורא מהר.

אחרי שחזרנו סוכנות אמרתי להם, חברים זה לא רכב ספורט זה רכב משפחתי נוח וחזק.

אחרי שלושה חודשים חבר שלי קנה מיטו וישר לקחתי אותה לבדיקה ממנו:).

בכניסה לרכב הוא מרגיש צעיר למרות שלקח לי כמה דקות להבין מה קורה שמה:).

בתחילת הנסיע מנוע מרגיש שלא חסר לו כח אולי בגלל משקל הקל של הרכב, נכנסים למסלול בתל אביב מאחורי לונה פארק ליום פתוח שלהם.

בסיבוב ראשון אני שם לב לכסאות של המיטו הם לא תומכים בכלל בגוף ואני צריך להחזיק את עצמי בשביל לא לזוז, בלאון הם הרבה יותר טובים , אבל אחרי שאני התרגלתי לאי נוחות של כסאות התחלתי לשים לב שרכב מתנהג לא רע הרבה יותר טוב מלאון,

הגה גם במיטו לא פתפתן גדול אבל עדיף על הגה של לאון בהרבה , הרכב פונה בדיוק לאותה נקודה שאני רוצה בלי לריב איתי, כמעט לא מרגשים תתיגוי וגם כאשר יש אפשר בקלות לתקן, הברקסים שלה עוצרים כמו גדולים, אחרי 10 דקות של הקפות של מסלול לא היה שום סמנים לירידה של בלימה.

אני חייב להגיד שמיטו מרגישה הרבה יותר ספורטיבית מלאון , למרות שהיא גם לא רכב ספורטיבי, אבל למרות הכל הוא נותן לך להרגיש צעיר ושובב איתה וזה לפי דעתי מאוד חשוב ברכב שקונים לא למטרת קניות בסופר.

פורסם

בדוק גם את ה-500 אבארת'. אם היא לא קטנה מדי עבורך, מדובר במכונית יותר מהנה לנהיגה ספורטיבית משתי האחרות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בסיבוב ראשון אני שם לב לכסאות של המיטו הם לא תומכים בכלל בגוף ואני צריך להחזיק את עצמי בשביל לא לזוז,

אז אני מניח שזו היתה מיטו ללא חבילת ספורט. הסיבה שלקחתי את החבילה הזאת זה המושבים.

emotion of motion

פורסם
אז אני מניח שזו היתה מיטו ללא חבילת ספורט. הסיבה שלקחתי את החבילה הזאת זה המושבים.

בעיה בתוספת של sport זה תוספת מחיר ואז היא מתחרה ישירה של איביזה קופרה חדשה במחיר, למרות שאני לא נהגתי על קופרה חדשה, אני חושב שהיא תמורה טובה לכסף.

פורסם

קבל דעה מאדם שאינו מחזיק באחד משני הדגמים המדוברים (ברשותי איביזה SC 1.4 חדשה).

1. מבחינת מראה חיצוני, שתיהן יפהפיות. לאלפא יש פרצוף קצת מטומטם, אך יופיה עדיין ניכר. אם פוזה הוא הפרמטר שאתה מחפש יותר מכל, לך על המיטו. סיבוב ראשים? לטעמי, ניצחון מוחץ למיטו. שים לב, אני טוען זאת למרות שאני משוחד לטובת הלאון ובכל מצב הייתי מעדיף את היצרן הספרדי על פני האיטלקי.

2. פרקטיקה, כן - הלאון עדיפה הן מבחינת המרווח הפנימי (כך על פי התרשמותי מהתגובות) והן מבחינת מספר הדלתות כמובן. צעיר בן 24? אתה לא מחפש פרקטיקה (תקן אותי אם אני טועה). לכן, גם בפרמטר הזה, לדעתי, המיטו מנצחת.

3. מחיר - 20 אלף ש"ח הפרש בין הסיאט לבין האלפא (מבחינת שני הדגמים הספציפיים המדוברים באשכול) הם לא דבר של מה בכך. מצד שני, לא הצלחתי להתרשם שחיסכון כלכלי הוא הפרמטר העומד בראשך מעיינך, לכן - גם כאן, ניצחון למיטו. לגבי סחירות, כפי שטענו כאן לפניי, הנבואה ניתנה לשוטים (וגם בעניין הזה, אני לא מצליח להתרשם מכך שאדם צעיר שרוכש רכב בסגמנט הזה באמת מתבונן על עניין הסחירות בכובד ראש, לא מדובר בעניין שמדיר שינה מעיניו, ואנא סלח לי אם לא קלעתי נכון).

4. כיוון לדור הצעיר - פרמטר שיש לקחת בחשבון (לדעתי בכל אופן). סיאט, באופן ברור ומוחצן, מכוונת את רכביה (אפשר לומר שאך ורק) עבור הדור הצעיר (או הצעיר בנפשו). אלפא, לעומת זאת (לפחות מבחינת הדגמים שאינם נמנים עם המיטו), מכוונת ל'חדוות נהיגה', אם נכנה זאת כך. לטעמי, תיקו בפרמטר הזה. אוסיף ואומר שלטעמי הלאון מתאימה יותר למבוגרים הצעירים בנפשם (בני ה-30, 40 ומעלה), ואילו המיטו מתאימה לדור הצעיר ביותר, נקודה (כמובן שאין להכליל, וישנם מקרים יוצאים דופן).

בשורה התחתונה:

אני הייתי הולך על הלאון, המלצתי לך היא ללכת על המיטו.

אני מאחל לך רכישה מהנה והנאה אינסופית מהדגם שבו תבחר בסופו של דבר.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מצחיק אותי איך אנשים מגיבים פה על רכבים כאשר הם או לא נסעו או נסעו עליו כמה דקות...

לעניינו, התשובה היא בתוך ליבו של השואל אם אתה מחפש יותר ספורטיבי, צעיר, מהיר וזריז לך על המיטו לדעתי הרכב גם יותר יפה ובעל קלאסה הרבה יותר גובה...

אם אתה מחפש רכב שהוא יותר פרקטי, יש בו יותר מקום יש בו חיבור USB וAUX לך על הלאון...

יסליחו לי אנשים אם אני מחזיר אותם קצת אחורה, אבל ההשוואה הזאת היא כמו נשק ארוך לקצר, הקצינים האמריקאים הולכים עם ארוך כי כל מה שהקשר יכול לעשות אפשר לעשות עם הארוך אבל יותר טוב (כל מה שאפשר לעשות עם הלאון אפשר לעשות עם המיטו, כי היא יותר ספורטיבית, כן היא יותר ספורטיבית, והחיילים הפשוטים מקבלים נשק מקוצר, שהוא פחות טוב אבל יותר נח לדברים אחרים כגון לש"ב, שמקביל לזה שהוא יותר מרווח, וזה שיש לו בסיס שיפורים יותר גדול, מול המיטו שהיא קטנה והבסיס שיפורים שלה יותר נמוך בגלל המנוע, כמו שנשק ארוך אמנם יותר מדוייק אך לא נח ללש"ב) ופה בידיוק כל הסיפור.

שוב, מניסיוני (ואני בטוח פה שאין לאף אחד יותר מ10 שעות נסיעה על כל אחד מהרכבים, מה שלי יש לכן אני יכול לתת לדעתי את הדעה הכי נכונה), המיטו הרבה יותר מהנה, וזה רכב שקונים מהלב, אישית, אני לא יכול כמעט לעלות על הלאון אחרי שאני נוהג כ"כ הרבה על המיטו, הוא פשוט יוצר לי הרגשה של נהיגה לא נעימה ולא כיפית.. (משהו שתופס גם אצל אחי שכל הזמן מבקש את המיטו)

רשמתי לך מה אני המלצותי, מקווה שתעשה את הבחירה הנכונה (אם לא עשית אותה כבר) ושתהנה ממנה...

ולכל אותם אנשים שלא באמת יודעים על מה הם מדברים, אם אין לכם מושג, אל תגיבו סתם, כי זה שקר להגיד שהלאון יותר מהירה, וזה שקר להגיד שהיא יותר ספורטיבית מהאלפא...

וכן, אם מיטו לוקח את הסיבובים כמו שהיא לוקחת, והיא גורמת לך פשוט להנות מהרכב ולרצות לתת עוד ועוד, היא ספורטיבית...

ואני אשמח את מי שלא מבין על מה אני מדבר ולהוכיח לו את הדברים שאפשר לעשות עם המיטו ועם הלאון לא...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

חבר, עצם העובדה שנהגת יותר מ"10 שעות" על שני הרכבים לא אומר שאתה יכול לתת חוות דעת מקצועית לפותח השרשור.

אם אתה מדבר על שעות נהיגה למשפחת J יש המון ניסיון על הלאון.

אם תסתכל על השרשור כל אחד נותן חוות דעת אישית לאיזה צד הוא יותר נמשך. אתה לא יכול לפסוק לשום כיוון בין שני הרכבים.

סך הכל מבחינת נתונים הם באותו המצב,אבזור קצת שונה ומראה שונה.

דעתי האישית שההמלצה הכי טובה שאפשר לתת לפותח השרשור היא לגשת שוב לעשות נסיעות מבחן על הרכבים, שבנסיעת מבחן לא סתם לתת בגז כדי להרגיש את העוצמה(כי לשניהם יש מספיק) אלה להתייחס לנוחות, הרגשה כללית מפנים הרכב, חיבור עם הרכב.

אני מאמין שאחרי הנסיעות מבחן הוא ידע כבר מה לרכוש לפי ההרגשה שלו.

בן.

Got To love It

פורסם

ולכל אותם אנשים שלא באמת יודעים על מה הם מדברים, אם אין לכם מושג, אל תגיבו סתם, כי זה שקר להגיד שהלאון יותר מהירה, וזה שקר להגיד שהיא יותר ספורטיבית מהאלפא...

אז היצרן שקרן כאשר הוא מפרסם כי נתון ההאצה של הלאון הוא 7.9 ושל המיטו 8.1?

המומנט של הלאון 25.5 מול 23.5 במיטו וכמובן שיש עוד 5 סוסים נוספים באורווה.

מושג יש לא רק לך, אתה עשית את העדפה שלך ואני חושב שבחרת אחלה של רכב.

אבל כעסקה כוללת אני דווקא בצד של הלאון ולא רק בגלל הצורך ברכב משפחתי.

ומה לעשות ששיפורים עושים לי את זה, ורק המחשבה ש2000 ש"ח קונים לי 40 סוסים נוספים מעמידה לי.

ובנוסף ישנו את הפער הלא מבוטל במחיר שעומד על 17K ש"ח ללא הנחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...