Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon 1.8t vs. alfa mito 155bhp

dj potz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=0&manuf=28&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

הלאון חזקה יותר מבחינת כ"ס, מבחינת מומנט וגם זריזה יותר.

המיטו מהירה יותר לסגירת סקאלה ב-2 קמ"ש בודדים.

המיטו פונה טוב יותר אמנם, אבל חוץ מזה? אני באופן אישי לא מת על העיצוב שלה, מה גם אין לה תיבה רובוטית/אוטומטית.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק שאתה מפנה למקום שבו הלאון שמסווגות כספורטיביות הן ה FR והקופרה, בדיוק כמו שציינתי קודם.

אם הדרישה היא לרכב איכשהו ספורטיבי, הלאון הנ"ל פשוט לא רלוונטית וזה לא משנה איזה מנוע יש לה.

emotion of motion

פורסם

אני מאוד לא מסכים עם הקביעה הזו שלך.

גם למיטו ישנה גרסת תלתן ירוק, אז על אותו המשקל בדיוק ניתן להגיד שמי שמחפש ספורטיבית, אין לו מה לחפש במיטו הרגילה.

ועוד אוסיף כי במחיר שניתן לרכוש לאון TSI ידנית, נשאר מספיק עודף לסט קפיצים+בולמים+ צ'יפ וסופ"ש מפנק בוורנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
netcar הוא לא האתר שלי ולא אני הפניתי אליו.

מה הקשר? הוא דיבר על הקביעה שלך, שאגב, גם אני חולק עליה.

פורסם

תלתן ירוק ומיטו 155 יותר מתאימה להשוואה של איביזה קופרה ואיביזה FR.

כמו שלא הייתם ממליצים על גולף TSI למי שמבקש מכונית ספורטיבית, ככה גם הלאון הזאת לא קשורה פה. זה שהיא נראית יותר ספורטיבית מהגולף לא הופך אותה לכזאת.

זה לא שאני בזמנו לא בדקתי את הלאון, היא קניה מאוד קוסט אפקטיבית. אבל היא יצור שונה לגמרי מהמיטו. היא רכב משפחתי.

emotion of motion

פורסם
תלתן ירוק ומיטו 155 יותר מתאימה להשוואה של איביזה קופרה ואיביזה FR.

כמו שלא הייתם ממליצים על גולף TSI למי שמבקש מכונית ספורטיבית, ככה גם הלאון הזאת לא קשורה פה. זה שהיא נראית יותר ספורטיבית מהגולף לא הופך אותה לכזאת.

זה לא שאני בזמנו לא בדקתי את הלאון, היא קניה מאוד קוסט אפקטיבית. אבל היא יצור שונה לגמרי מהמיטו. היא רכב משפחתי.

+1

מסכים עם alexk.

מצחיק קצת שהויכוח הזה עלה בכלל, הרי הנושא הזה חוזר פה בפורום פעם אחר פעם בהשוואות של מכוניות ספורט למשפחתיות חזקות.

הלאון בגרסא המדוברת אינה רכב ספורט אלא משפחתית חזקה. (לעומת זאת יש לאון FR וקופרה בטווח מחירים אחר לגמרי)

כאשר המיטו 155 ומיטו תלתן ירוק הינם רכבי ספורט בהגדרה.

ובכלל כמו שנאמר, הרכבים בקטגוריות שונות לגמרי.

לפני כחצי שנה כשחיפשתי רכב ספורט הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שכדי להשיג רכב ספורט מהניילונים בארצנו יהיה עליי לשחרר לפחות 150K+.

איך שלא תהפכו את הקערה לא תצליחו להמנע מהבעיה הזאת. :)

פורסם

לאחר נהיגה בשניהן אין מה בכלל להשוות המיטו חמודה וצעצועית לא יותר,

הלאון זה ליגה אחרת זאת האחות התאומה של הGTI רק יותר יפה וכמו שכבר אמרו עם אופציית שיפורים אדירה!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

תראה, לא בדקתי נתונים, אבל אישית אם הייתי קונה עכשיו אוטו קטן וספורטיבי, הייתי בלי שום ספק לוקח את המיטו.

יש משהו באוטו הזה שכובש אותי.(כמו כל האלפות)

והעיצוב של האלפא הרבה יותר יפה מהלאון.

פורסם

שהתכוונת שלאיטלקיות יש מחלות,אלפא-כיום מכוניות האלפא רומיאו הינם אמינות מאוד,אתה מקבל אחריות ושירות מעולה במוסך המרכזי.

לגבי סיאט או אלפא אני הייתי בוחר באלפא כי היא איטלקיה,מפנקת יותר,ונוחה ואני מכיר את שתיי המכוניות.

בחירה שלי אלפא מיטו ללא צל של ספק!

פורסם

כמה חרטות וגיבובי שטויות בשרשור אחד.

מה מפנק כ"כ באלפא להבדיל מהלאון?

בפעם האחרונה שבדקתי הלאון מאובזרת יותר מהאלפא, ועשיתי לא מעט סקרי שוק לפני שרכשתי אותה.

אגב, הלאון 1.8TSI עולה 150K ש"ח בגרסת ה-DSG ולא פחות.

לכל חסידי המיטו למיניהם - אתם יכולים להתווכח עד מחר אך הלאון חזקה יותר, מהירה יותר ומאובזרת קצת יותר מהמיטו. אלו עובדות.

לא טענתי מעולם שהיא ספורטיבית יותר מהמיטו. בין כה אני לא תוקף איתה פניות וחשוב לי בעיקרון שלא יחסר לי כוח באף שלב ושאוכל בכל חלק בנסיעה שלי לתת טיפל'ה גז ולהתעופף בקלילות. זה הכל.

פורסם
לאחר נהיגה בשניהן אין מה בכלל להשוות המיטו חמודה וצעצועית לא יותר,

הלאון זה ליגה אחרת זאת האחות התאומה של הGTI רק יותר יפה וכמו שכבר אמרו עם אופציית שיפורים אדירה!

אתה טועה. כמו שנאמר כבר, האחות של ה GTI היא הקופרה.

כמה חרטות וגיבובי שטויות בשרשור אחד.

מה מפנק כ"כ באלפא להבדיל מהלאון?

בפעם האחרונה שבדקתי הלאון מאובזרת יותר מהאלפא, ועשיתי לא מעט סקרי שוק לפני שרכשתי אותה.

אגב, הלאון 1.8TSI עולה 150K ש"ח בגרסת ה-DSG ולא פחות.

לכל חסידי המיטו למיניהם - אתם יכולים להתווכח עד מחר אך הלאון חזקה יותר, מהירה יותר ומאובזרת קצת יותר מהמיטו. אלו עובדות.

לא טענתי מעולם שהיא ספורטיבית יותר מהמיטו. בין כה אני לא תוקף איתה פניות וחשוב לי בעיקרון שלא יחסר לי כוח באף שלב ושאוכל בכל חלק בנסיעה שלי לתת טיפל'ה גז ולהתעופף בקלילות. זה הכל.

מפנק זה עיניין של הגדרה. אותך מפנקים כל הצעצועים, אני הרגשתי כמו בליסינג בגלל עיצוב הפנים הלא מוצלח.

מהירה יותר - תלוי איפה. בקו ישר אולי.

אף אחד פה לא דיבר עליך באופן אישי. עשית קניה שמתאימה לך וזה אחלה.

שים לב לדרישות של פותח השרשור: "חשוב שיהיה ספורטיבי".

לכן הלאון לא מתאימה.

הרי אפשר גם להגיד שאיביזה FR וקופרה גם לא "שוות" כי הן עולות יותר מהלאון הזאת.

emotion of motion

פורסם
+1

מסכים עם alexk.

מצחיק קצת שהויכוח הזה עלה בכלל, הרי הנושא הזה חוזר פה בפורום פעם אחר פעם בהשוואות של מכוניות ספורט למשפחתיות חזקות.

הלאון בגרסא המדוברת אינה רכב ספורט אלא משפחתית חזקה. (לעומת זאת יש לאון FR וקופרה בטווח מחירים אחר לגמרי)

כאשר המיטו 155 ומיטו תלתן ירוק הינם רכבי ספורט בהגדרה.

ובכלל כמו שנאמר, הרכבים בקטגוריות שונות לגמרי.

לפני כחצי שנה כשחיפשתי רכב ספורט הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שכדי להשיג רכב ספורט מהניילונים בארצנו יהיה עליי לשחרר לפחות 150K+.

איך שלא תהפכו את הקערה לא תצליחו להמנע מהבעיה הזאת. :)

אני חולק עליך, המיטו 155 אינה רכב ספורט בהגדרה של אף אחד , אם כבר אולי מיני חמה. ולכן ניתן להשוות אותה ללאון שהיא משפחתית חמה, ז"א שתיהן לא בעלות יומרות ספורטיביות אבל שתיהן חזקות ביחס לסיגמנט שלהן, שתיהן נותנות תמורה הרבה יותר גדולה לכסף ובשתיהן כנראה יהיה כיף לנהוג, אבל מה לעשות שהלאון זולה ב15K (לפני הנחה) מהמיטו וב 15K שנשארו: צ'יפ: 3K, בולמים קפיצים: 6K , וג'נטים 17 כולל צמיגים (הדבר מאושר ברשיון),נניח 5K סה"כ: 14K, ועוד נשאר עודף.

אז מה לעשות שלא מדובר בתלתן ירוק ולא מדובר על הלאון FR או הקופרה, מדובר על מכונית מהירה וכיפית ובעלת פוזה וברור שבסופו של דבר זה עניין של טעם אבל מבחינת עלות מול תועלת ידה של לאון היא על העליונה ושלא תבינו אותי לא נכון אני ממש אוהב את המיטו.

בן.

נ.ב- אלכס פותח בשרשור כבר הסביר מה כוונתו בספורטיבית ולא מדובר במכונית ספורטיבית פרופר. ואם כבר להשוות לGTI אז את הלאון FR ולא את הקופרה שחזקה ממנה ביחס דיי ניכר (40 כ"ס).

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בוא לא נכניס שיפורים למשוואה. לשפר אפשר הכל. זה גם פוגע באחריות.

מצחיק להגיד על סופרמיני 3 דלתות ידנית ב 160K "תמורה גדולה לכסף", אבל יחסית למיני זה כנראה נכון.

emotion of motion

פורסם

BENJ, למה הורדת לי 10 כ"ס? הGTI מגיעה עם 210 כ"ס והקופרה עם 240 כ"ס.

הפרש של 30 כ"ס זניחים ולא ניכרים. :)

(ולא 40!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...