Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon 1.8t vs. alfa mito 155bhp

dj potz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, לכל אותם הפקפקנים, קחו מיטו, ולאון TSI, שימו אותן במסלול בנחשונים או בכל מסלול שדומה למסלול כזה, תראו מי עושה תוצאות יותר טובות.

לגבי הבסיס שיפור, אני מסכים איתך וגם רשמתי את זה, אך לא כל אחד רוצה לשפר את הרכב שלו, וזה מה שרשמתי, הכל תלוי במה שהבחור מחפש...

אני אמרתי כספורטיבי שיוצא מהחברה, המיטו הרבה יותר ספורטיבית ואי אפשר להשוות, ושוב, קח את הרכבים למסלולים...

בסיס שיפורים, כן כשיש לך רכב עם מנוע 1.8 מול 1.4, אין מה לעשות ל1.8 יש בסיס הרבה יותר גדול לשיפורים, אני אמרתי את זה, אין צורך להתווכח איתי על זה...

יובל.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

לא התווכחתי על זה.

ציינת שמשקר מי שאומר שהלאון מהירה יותר ומסתבר שזה היצרנים של הרכבים עצמם.

גם במסלול אני מאמין שלא יהיה הבדל משמעותי בין השניים (ואני לא מדבר על מסלולים של הילוך שני).

מה שכן, הלאון באמת רכה ונמרחת וכנראה שבמסלול טכני האלפא תהיה מהנה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ת'אמת כמה אנשים בפורום הזה אוהבים לרשום...

ובואו נתייחס לנושא... בתור אחד שלא נהג בשני הרכבים ולא סובל בכלל את הרכבים האירופיים חוץ מפיג'ו אני יגיד לך כמה דברים.

נתחיל מהפחות חשובים:

1) לדעתי שני הרכבים בעל מראה יפה וספורטיבי כאשר המיטו בעלת קווים מעוגלים לעומת הקווים של הסיאט שהינה יותר ישרים.

2) לגבי המחירים היום אף אחד לא בעל דולרים מתחת למרצפות בבית ולכן במחיר עדיף את הליאון.

3) וזה לדעתי הכי חשוב מכל הסיפורים שסופרו פה בשרשור לגבי נתונים ומה עדיף מבחינת שיפורים זה מה אתה מרגיש מהרכב?

אני מציע לך לבצע נסיעות מבחן על שני הרכבים ולבדוק מה יותר מתאים לך מבחינת נוחות נהיגה, ביצועים, התנהגות כביש וכמובן כדאיות.

לצערי כמו שרשמתי אני אוהב יותר יפניות ולא ארופיות ולכן אני יתן לך דוגמא דומה שגם שם אנשים לא היו מפסיקים לכתוב.

בקרב הלא נגמר בין האיבו לאימפרזה. וביננו האימפרזה יותר טובה... למרות שהאיבו יותר חזקה אבל לנסוע איתה בכבישי ישראל זה צרה, ולכן כמו שהעדפה שלי היא לאימפרזה העדפה שלך תיהיה נכונה רק אחרי נסיעות מבחן על הרכבים.

לכן חברים תחסכו מעצמכם את הריבים והעקיצות ואת החיפוש הלא נגמר באינטרנט של כתבות ונתונים של הרכבים הנ"ל כי מה שמתאים לשכן לא בערך מתאים לפותח השרשור...

פורסם
לכן חברים תחסכו מעצמכם את הריבים והעקיצות ואת החיפוש הלא נגמר באינטרנט של כתבות ונתונים של הרכבים הנ"ל כי מה שמתאים לשכן לא בהכרח מתאים לפותח השרשור...

לא יכלתי לנסח זאת טוב יותר.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
אוקיי, לכל אותם הפקפקנים, קחו מיטו, ולאון TSI, שימו אותן במסלול בנחשונים או בכל מסלול שדומה למסלול כזה, תראו מי עושה תוצאות יותר טובות.

לא יודע מה איתך, אני בד"כ לא נוהג על מסלול...

מסלול סגור מאפשר בדיקת גבולות, ונותן אינדיקציה טובה לגבי תכונות דינמיות של הרכב, אבל התוצאה במסלול, מבחינת זמנים, שולית, כשבאים לבחור איזו מכונית תהיה מהנה יותר לנהיגה בכביש.

לדוגמא, אני אוהב מכוניות שזורקות זנב, ועם אחיזה לא אבסולוטית. מכונית כזו תהיה איטית יותר במסלול ממכונית עם נטייה מודגשת יותר לתת היגוי, ויותר אחיזה.

המיטו הרבה יותר מהנה, וזה רכב שקונים מהלב, אישית, אני לא יכול כמעט לעלות על הלאון אחרי שאני נוהג כ"כ הרבה על המיטו, הוא פשוט יוצר לי הרגשה של נהיגה לא נעימה ולא כיפית.. (משהו שתופס גם אצל אחי שכל הזמן מבקש את המיטו)

זאת לא המלצה עניינית, זהו תיאור של מצב רגשי-אישי. זה גם סוג של ייעוץ, אבל הוא לא שם אותך במקום בו אתה יכול לזלזל בדעות של אחרים, כפי שאתה עושה.

במלים אחרות, תוריד קצת פרופיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרשו לי לפתוח באמירת תודה ענקית לכל מי שנטל חלק בדיון!

שמחתי לקרוא ולהשכיל מהידע שלכם. עזרתם וסייעתם בבחירה.

לבחירה....... תופים.....

לאחר לבטים רבים שעלו (אפילו מעל דפיי הפורום לא הייתה תמימות דעים) הוחלט על המיטו.

שוב המון תודה לכולם

פורסם

אחלה בחירה (לא שיכלת ממש ליפול בבחירה בין השתיים :wink: ).

אל תשכח לעדכן אותנו בהמשך הדרך וכמובן, כשהרכב פה - ת מ ו נ ו ת !!! 8)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
לאחר לבטים רבים שעלו (אפילו מעל דפיי הפורום לא הייתה תמימות דעים) הוחלט על המיטו.

שוב המון תודה לכולם

תתחדש ותהנה (ואתה תהנה...).

מה הגוון הנבחר? אני מקווה שהלבן פנינה... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...