Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה..הא...האבט...האבטו...האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היגיע היום ,

יש מה לקרוא , יופי של חוברת , לטעמי מעוצבת יפה מאוד , ממצה ונותת כיסוי

טוב מאוד לארועים החשובים שעברנו בחודשים האחרונים .

כל הכבוד לעמלים - הצלחתם בגדול !! !! !!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
גידי,

מקווה שלא לקחת את הדברים אישית . כתבתי את דעתי שגם היא מבוססת על הרבה שנות עבודה בתחום הדפוס והעיצוב .

יתכן שטעמי אינו קולע לדעת רבים אולם התמונות בשחור לבן אינן מוסיפות לדעתי לרצף המגזיני היפה . לעינין הדפים עוביים וכמותם אין לימושג לגבי תפוצת האבטומוביל אולם אם עובי הדפים הוא שמקנה לאבטומוביל את יחודו אולי כדאי גם להגדיל את מרווח השורות ולהגדיל את הפונטים :?::-) .. הכל כמובן ברוח טובה והעיקר קריאה מהנה .

כמובן שהיינו שמחים ליותר כתבות .

אודי.

אני בטוח שגידי ובני לקחו את הענין אישית וברצינות, ולכן אני מודה להם על המאמץ.

אם אתה יודע להבחין בין טוב לרע ויש לך נסיון בתחום הדפוס והעיצוב אז מדוע אתה לא מצטרף לצוות ועוזר להם, תעצב, תכתוב תצלם משהו? ואחר כך איזה אחד יאמר גם לך שהוא היה עושה יותר טוב. בקיצור אלה שיודעים עושים אלו שלא יודעים מלאי טענות.

לדעתי אתה חייב לעושים התנצלות.

אני כרגיל, עדין לא קיבלתי את האבטומוביל. אבל מעדות השמיעה כאן אני כבר מרגיש שהפסדתי יום של הנאה...

שלמה דן גדרון

פורסם

ידידי המלומד גידרון ,

כנראה אינך מבחין בין הבעת דיעה ( טעם אישי) ובין ביקורת והטלת דופי . בשום מילה שכתבתי לא תמצא הטלת דופי או ביקורת לכן גם אין מקום להתנצלות . אני חושב שאתה טועה וחושב שכולם צריכים ל "יישר קו " ,שאין מקום לדעות שונות ,שאין מקום לדיון לגיטימי וכו'. אני בטוח שחברי גידי ובני קיבלו את הדברים ברוח אחרת .

אודי.

פורסם

אודי! אילוצי תקציב היא מילת המפתח בכל הפקה או הוצאה לאור. אתה ודאי יודע?

לכן, בטוחני שתירתם למשימה של גיוס מפרסמים (כסף, כסף, כסף) ואז: מספר העמודים יגדל,

גם התכנים ובעיקר עמודי צבע שיפארו את הגליון וללא נזדקק יותר לעמודי שחור לבן...

אז דיעה אישית - אין כאן. יש כאן אולי חוסר הבנה בנושא הפקה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

הבוקר קיבלתי את האבטומוביל והתחלתי את הבוקר עם כוס קפה, עוגיות וקריאת האבטומוביל.

מצא חן בעיני גם התוכן וגם העיצוב.

לפי דעתי זהו מגזין יוקרתי מאד.

כל הכבוד בני וגידי, ותודה על ההשקעה

המשיכו כך

שלי

פורסם

הסערה שמתחוללת בחוץ לא מנעה ממני לצאת בקור מקפיא אל תיבת הדואר הרחוקה כדי לאסוף אלי את הגליון.

תודה לכל האנשים שעומלים קשה כדי שאנחנו נשב בבית על הספה ונקרא בנחת.

יישר כח.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ידידי המלומד גידרון ,

כנראה אינך מבחין בין הבעת דיעה ( טעם אישי) ובין ביקורת והטלת דופי . בשום מילה שכתבתי לא תמצא הטלת דופי או ביקורת לכן גם אין מקום להתנצלות . אני חושב שאתה טועה וחושב שכולם צריכים ל "יישר קו " ,שאין מקום לדעות שונות ,שאין מקום לדיון לגיטימי וכו'. אני בטוח שחברי גידי ובני קיבלו את הדברים ברוח אחרת .

אודי.

מי אתה ואיפה אודי שלנו?....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שושני...

לא צריך להפוך כל דבר למלחמת עולם. הבן אדם הביע דעה, גם אני הבנתי כך את שכתב, קיבל תשובה, כולנו קראנו. הבנו.

אריה

למה מלחמה? המצרים השיגו בעזרת השלום יותר מבכל המלחמות שלהם....יש מצב שאתה אובר-פרוטקטיב? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...