Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם תוצרת 2007

סובארו אימפרזה RX 1.5 ופוקוס 1.6

לשניהם גיר אוטומט.

אשמח לקבל דיעה על: סחירות שוק, צריכת דלק, אמינות, ביצועים, עלויות אחזקה וביטוח, וחווית נהיגה.

ההבדל במחירון הוא כ 10,000 ש"ח לטובת הפוקוס.

בפועל אצטרך להוסיף רק 5000 ש"ח לפוקוס.

תודה.

פורסם

אענה לך בעיקר על האימפרזה, שכן בפוקוס נסעתי רק כנוסע ליד הנהג.

האימפרזה מרגישה מאוד "זולה" בפנים, יותר לכיוון הDL מאשר לכיוון הB4. בידוד הרעשים כמעט ואינו קיים ואתה שומע את המנוע,רוח וכיוצא בזה, ללא הרף וברמה מוגזמת.

הגיר מאוד יעיל ועובד טוב עם המנוע החלש, כאשר זה מרגיש "כבד" וצועק "הצילו" כאשר הרגל כבדה על הדוושה.

הוא לא מהחסכוניות בקטגוריה וצריכת הדלק שלו נוטה לכיוון ה1-10 ממוצע.

הרכב נחשב למאוד אמין וישנם כמה פריטים אצלי בקיבוץ שחצו את קו ה250000 ונראה שיש להם עוד כמה שנים טובות עד שישיבו את המנוע לבורא (הרעש עולה עם הק"מ).

הכסאות לא נוחים ולא מהנים ואת זה אני כן יכול להשוות לפוקוס שם היה ממש תענוג לשבת. כמו כן הפוקוס מרגיש יציב יותר על הכביש, נוח יותר והנהג גם אומר שהיא די מהנה לנהיגה (לא אוטו ספורט, אך כך גם ההשוואה שלך).

תא המטען קטן יותר מאשר של הפוקוס וכך גם המרווח של הנוסעים: מהנהג, דרך הנוסע שלצידו ועד לספסל מאחור.

הביטוח של הסובארו לדעתי, הוא יותר יקר, לפחות באזור שלי.

בנוגע לסחירות, היה כאן שירשור לא מזמן שבעליו של סובארו כזה התלונן שאין מתעניינים ואין טלפונים. אני לא יודע לגבי הפוקוס, אם כי נדמה לי שפוקוס ללא עבר ליסניג\השכרה יהייה בעל ביקוש יותר גבוה מסובארו באותו המצב.

לסיכום:

הייתי שם עוד 5000 ולוקח את הפוקוס שלדעתי תתן לך בהכל, יותר תמורה מהסובארו (בתנאי ששאר הפרמטרים זהים).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

הפוקוס רכב בעל אמינות גבוהה,לא כמו מאזדה 3 או טויוטה קורולה ,אבל אמינות טובה מאוד,רכב מומלץ,נוח, מרווח ,בעל תא מטען נחמד,אבל,המנוע סובל מעצלנות יתר,לגיר לוקח 3 שניות מהלחיצה עד ההגבה של המנוע.

אבל עדיף ב90% על האימפרזה,אני אולי הייתי חושב על קורולה 2007,רכב אמין,מרווח,חסכוני,ומגיב היטב.

פורסם
הפוקוס רכב בעל אמינות גבוהה,לא כמו מאזדה 3 או טויוטה קורולה ,אבל אמינות טובה מאוד,רכב מומלץ,נוח, מרווח ,בעל תא מטען נחמד,אבל,המנוע סובל מעצלנות יתר,לגיר לוקח 3 שניות מהלחיצה עד ההגבה של המנוע.

אבל עדיף ב90% על האימפרזה,אני אולי הייתי חושב על קורולה 2007,רכב אמין,מרווח,חסכוני,ומגיב היטב.

אני חושב שהטויוטה פחות סחירה מהפוקוס ובכלל הצורה שלה מזעזעת, לפחות בעיני.

פורסם
תודה על התשובה המפורטת, אשמח לשמוע עוד דיעות לגבי האמינות של הפוקוס

לי יש כזאת שנת 2006 שנקנתה באפריל השנה מליסינג עם הסטוריית טיפולים מלאה מהק"מ הראשון-פשוט אין שום דבר מיוחד

נסעה מטיפול לטיפול (אני אוחז עכשיו ב107000 ק"מ).

הרכב מרגיש איכותי מאוד,אין קרקושים כלל,בנסיעה מעט רעש רוח שלטעמי לא מפריע בכלל.

החסרון היחידי שלו הוא העצלות היחסית שלו.

אחזקה:ממוצעת לרכב כזה (טיפול לא יקר כל 15 אלף וטיימינג ב120 אלף).

אני אחרי 8 חודשים עם הפוקוס מרוצה מאוד.

לגבי הסחירות של הקורולה אתה טועה מאוד.

לגבי העיצוב ממש צודק:lol:

בהצלחה

בני

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...