Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לבקש מכם טובה? (מילוי סקר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה אליכם מאחר ואני במרחק של כמה הודעות מבאמת לבוא ולומר "חסמו אותי בפורום XXX"..אנחנו קבוצת סטודנטים שעובדים על פיתוח מוצר חדש (שקע חשמלי - חדש) במסגרת קורס, ואנחנו בשלב סקר השוק. אנחנו צריכים מספר די גדול של אנשים שיגיבו (מה שלא קורה בינתיים), אז אם תוכלו לוותר על 2 דקות מחייכם, אני אעריך את זה מאוד!

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEJXSFlyRlB1bVZzaHQ3MklFSlJPSkE6MA

*אני מקווה שאני לא עובר על איזה כלל/ים של הפורום, במידה וכן, אז למחוק וסליחה..

פורסם

עניתי

ו- bar72, המוצר אופיין כשקע עם חיישן קירבה שידליק אור בשקע על מנת שתוכל לזהות היכן הוא ולהכניס את התקע בבטחה מבלי צורך למשש את הקיר.

פורסם

עניתי,

והוספתי עוד פונקציה שיכולה להיות שימושית (חיישן שמזהה את כמות האור בחדר וע"פי כמות האור מחליט האם יש צורך בהדלקת האור שלו).

בהצלחה!

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מילאתי.

בהצלחה עם המוצר! נשמע טוב מאוד.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...