Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לייעוץ בקניית רכב למשפחה עם 4 ילדים (לפחות 6 מקומות).

הנסיעות בעיקר עירוניות, ואינן רבות.

אנחנו לא רוצים לבלות את החיים שלנו במוסך.

הבטיחות כמובן חשובה לנו ביותר.

חשבנו לקנות יד שניה אבל לא ישן מדי (בן 1-2 שנים).

נשמח להצעות לגבי סוג רכב שכדאי לקנות, ואם מישהו יודע איפה כדאי באיזור באר שבע, נשמח לשמוע.

תודה

פורסם

אם אתה רוצה לחיות בשקר שרכב יפני לא מתקלקל קנה מאזדה 5 רכב קטן חלקים יקרים וזולל דלק

אם אתה חי מחוץ לעדר יש הרבה אפשרויות כו סיטרואן פיקאסו סי4 או רנו גרנד סניק או פולסוואגן טוראן וכו

הפולסוואגן הכי חסכוני הכי חזק אבל קטן ללא גלגל רזרבי ויקר יותר לאחזקה

הרנו אני אישית לא אוהב מתיישן מהר

הסיטרואן הכי מפואר משכלל מפנק מנוע חזק וגמיש גיר מצויין ולא זולל דלק

יש גם את המיצובישי גרנדיס ושאר האמריקאיות מבית שברולט הם יותר מרווחות גם בזלילה שלהם בדלק

בקיצור או הפולסוואגן או הסיטרואן עניין של טעם אישי

לוגאן זה לא רכב זה פח נוסע חסר לה רק סאן רוף שיהיה מקום לאוזניים של החמור שקנה אותה

פורסם

קיה קאראנס דומה למאזדה בכח שהוא פשוט קטן

אבל כן מתאים ל4 ילדים לא יותר מזה יש אופציה טובה של מנוע דיזל אוטו

לפי דעתי עדיין הסיטרואן נותן את התמורה הכי טובה למחיר

רכב מרווח מנוע חזק דיזל חסכוני בנזין חזק ונעים עם גיר רובוטי מצויין משוכלל ומפנק וגם עם יושבי 7 אנשים יש מקום למטען

שכחתי עוד 2 רכבים מעניינים אם אתה מוכן ללכת על גיר ידני יש ברלינגו 7 מושבים חדש במחיר של כל אלה יד שניה

וגם יש פולסוואגן קאדי 7 מושבים דיזל חזק עם גיר DSG רכב קצת יקר אבל נחמד

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
קיה קרניבל, אני לא יודע איך הרכב מבחינת טיפולים. היה את הרכב הזה לחבר והוא היה מרוצה ממנו מאוד.

מניסיוני האישי לא לגעת בקיה קרניבל שחט אותי ושתה את הדם הפסדתי במכירה (אחרי שנה) את התחתונים...

מעבר לזה אם לא נוסעת הרבה גרנדיס זה רכב עם 7 מושבים אמיתיים שגם מבוגר ישב בשורה השלישית בנוח (שוב מניסיון)

אם התצרוכת דלק חשובה אז C4 לוקח את כולם (הערכה).

פורסם

בתיה שלום,

כפי שכבר אמרו פה, לא ציינת טווח מחירים והאם אפשרי שהרכב יירכש כחדש ולא משומש. בטווח המחירים שנע בין 100-200 אלף ש"ח, ישנן אופציות רבות ומרובות.

מכיוון שלא נתת טווח מחירים, העדפות (מלבד הצורך במינימום 6 מקומות), אני אתן את ההמלצה שלי, אחת שהחבר'ה פה לא זרקו, ולדעתי היא בין הבחירות היותר מעניינות והיא כמובן הפורד s-max או אחותה המעט יותר גדולה ה-galaxy. לטעמי אלו מהמכוניות הטובות יותר בסגמנט המשפחתיות, מעוצבות ומאובזרות לעילא ובטיחויות ברמה הגבוהה ביותר. מלבד זאת, בניגוד נניח לרנו לוגאן (הזולה משמעותית כמובן, זאת חייבים לומר) ולקיה קרניבל, מדובר ברכב מעוצב להפליא, לפחות לטעמי, ועל היותו "משפחתי" מאוד, הוא עדיין אטרקטיבי מאוד בעיצוב הפנים והחוץ, מהנה מאוד לנהיגה וכמו שאמרתי , בטיחותי.

ברור לי ששני הרכבים האלה הם אולי היקרים בסגמנט, לכן אשמח אם תוכלי להעלות דרישות יותר מפורטות כגון טווח מחירים, חדש או משומש, העדפות ועוד.

פורסם

לדעתי ה-S-MAX יכול להתאים. מנסיוני רכב אמין והנסיון שלי עם שרות פורד טוב מאוד, עלות אחזקה סבירה בהחלט, אבל לא חסכוני בדלק (מה לעשות, לא הכל מושלם).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...