Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי מזה תוכל להבין את התשובה: אסור גם להדליק סיגריות/אש ולדבר בפלאפון.

נהלי בטיחות כשאתה מתעסק עם חומרים דליקים כאלו קיים חשש שמשהו יגרום להצתה בלתי מכוונת (איזה ניצוץ למשל) ו.. זה לא נעים שריפה בתחת דלק וגם קצת מסוכן:wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מי שזוכר - לפני כחצי שנה +\- היה מקרה של אישה עם B3 שתדלקה, ולמיטב זכרוני אדים של הדלק נדלקו בגלל מנוע דלוק. אם אני זוכר נכון היא נשרפה למוות :(

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשאני מתדלק אני לא מדומם מנוע ואף פעם המתדלק/ת לא העיר/ה על זה. אולי כדאי שאני כן יתחיל לדומם מנוע על כל מקרה?

פורסם

לא נראה לי זה קשור להתלקחות.

באותה הזדמנות כשאתה מניע את הרכב הוא יכול לגרום לניצוץ,

והרכב שמתדלק ליד יתפוצץ.

נראה לי כדאי שהנהג/נהגת לא ישכחו את הפיה בפנים ויתחילו לנסוע.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
אולי מזה תוכל להבין את התשובה: אסור גם להדליק סיגריות/אש ולדבר בפלאפון.

לגבי סיגריות ושאר מוצרי עישון אני מבין. טלפון סלולרי אבל? מה הסיבה שאסור לדבר בסלולרי?

פורסם

אם מנהלי ועובדי תחנת הדלק לא מדברים בסלולארי שלהם כל יום העבודה, אני צנצנת.

חוצמזה, ברגע שסיימתי לתדלק, איך אני אמור לצאת מהתחנה? עם כוח המחשבה???

בקיצור, לא דובים ולא סולר.

ואם זו הסיבה

נראה לי כדאי שהנהג/נהגת לא ישכחו את הפיה בפנים ויתחילו לנסוע.

אז מצבינו מדאיג...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מי שזוכר - לפני כחצי שנה +\- היה מקרה של אישה עם B3 שתדלקה, ולמיטב זכרוני אדים של הדלק נדלקו בגלל מנוע דלוק. אם אני זוכר נכון היא נשרפה למוות :(

אם זכרוני אינו מטעה בי, מדובר בחשמל סטטי שהחל את כל הבלאגן

פורסם
מה הסיבה שאסור לדבר בסלולרי?

אם היה לך ערוץ "דיסקברי" והיית רואה את "מכסחי המיתוסים", היית יודע. אבל אם לא ראית, אז הסיבה היא שבטלפונים ניידים (במיוחד ישנים, בחדשים פחות בגלל אנטנה פנימית) ניצוץ מהאנטנה יכול להצית אדי דלק בדיוק כמו שניצוץ מפלאג מצית אדי דלק בתוך בוכנה. ואם זה יקרה, הדבר שיעסיק אותך, הוא למה ה-72 בתולות שנתנו לך בגן עדן כאלה מכוערות 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא קשור לכך שהנהג/ נהגת יסעו עם הפיה.

בחיל האוויר מתדלקים את המטוסים כאשר הם עם מנוע ומערכות מכובות לגמרי, הרכב תידלוק והמטוס מוארקים לאדמה.

במצבים חריגים כאשר מטוס יורד לקרקע רק כדי להתחמש, לתדלק, בדיקת מערכות וחוזר לאוויר אז המטוס מתודלק כאשר הוא מונע ולכל תהליך התידלוק צמודות 2 כבאיות.

• תוכן חדש...