Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TIGART 500HP STI TURBO KIT- סרטון תדמית חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

200 קמ"ש במסובים?!

זה אחד המחלפים היותר מעצבנים שאני מכיר, אין מצב שאין לפניך רכב שם- וזה שני נתיבים!

קצת מטורלל ללחוץ שם ובטח ל200. אבל בואנה הרכב יוצא כמו קליע!:twisted:

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שמעתם שבגרמניה בנו העתק מושלם של איילון כולל כל השילוט ועבודות הבנייה ועכשיו הוא הפך לאוטובהן חוקי לחלוטין לכל מהירות?

שם זה צולם!:twisted:

אבי.

פורסם

אכזרי ביותר! ועריכה פצצה! כמו סרט

מה זה הנורה הצהובה שנדלקת בהאצה?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

מרשים מאד, להשתולל בנתיבי איילון.

ואם לא הובנתי כראוי, הבא שיעלה קישור להשתוללות הפרועה הזו, יחסם ל ה ר ב ה זמן.

כאן אין מקום למצגות שכוללות נהיגה פרועה בכבישים ציבוריים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מרשים מאד, להשתולל בנתיבי איילון.

ואם לא הובנתי כראוי, הבא שיעלה קישור להשתוללות הפרועה הזו, יחסם ל ה ר ב ה זמן.

כאן אין מקום למצגות שכוללות נהיגה פרועה בכבישים ציבוריים.

חן זה לא צולם לא בנתיבי איילון לא במסובים ולא קרוב אפילו, הכול נעשה בצורה בטוחה ומסודרת .

אין בעיה , לא יפורסמו סרטים יותר בפורום

יום מקסים

פורסם

רק אני לא מצליח לצפות? :-(

עריכה - הצלחתי לראות , סירטון מדהים ! הרכב חולני לחלוטין היא עף כמו כדור של רוב בפתיחה .

מה זאת המנורה הצהובה שנדלקה לו בלוח שעונים בזמן ההאצה?

פורסם

בקרת אחיזה.

אני לא מבין אותך חן, זו התפרעות על הכבישים?

החבר'ה פה עושים מאמץ כדי להמנע מפגיעה בציבור הנוסעים על הכביש,

הם יוצאים לקורסי נהיגה, מטפלים במכוניתם בדייקנות, ננפגשים בשעות לילה מאוחרות בכביש נטושים ונוהגים בשיא הזהירות.

הם אלה שמפריעים לך ולא האידיוט עם הקורולה ליסינג שמזגזג כשהוא בכלל לא יודע לנהוג?

פורסם

פורסמה פעם בלוח מכירה כאן בפורום איזה STI מסביון,מוסבת עם 500כ"ס גם,שחורה נראה לי :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני באמת לא מבין מה הסיפור אין לי שום בעייה עם החברה האלה שהולכים לכבישים השקטים בשעות השקטות ועושים מה שהם רוצים שם. במקרה אני יודע על מה אני מדבר.

הרבה יותר מפריע לי כשנצמדים אליי כל מני מאזדה 3ים וסופר לאנסרים שעושים את דרכם אחריי על מהירות מטורפת כדי להעימד לידי ברמזור לשאול אותי שאלות על האוטו ולבקש ממני ללחוץ לידם.

אני אפילו יוסיף שביום שישי אני בכלל לא מעז לצאת עם הרכב בגלל שאני רואה מה קורה בכבישים, אני נוסע עם רכב ליסינג בסופ"שים (חמישי -שישי בלילה) ואני ממש מפחד שלא יעוף לתוכי איזה שיכור מטומטם!

אבי.

פורסם

הם אלה שמפריעים לך ולא האידיוט עם הקורולה ליסינג שמזגזג כשהוא בכלל לא יודע לנהוג?

אם האדיוט עם הקורולה היה מעלה סרטון בו הוא מזגזג גם הוא היה מקבל הערה.

בכל מקרה, הסרטון יפה מאוד והבעיה היא לא עם הנהגים המצולמים שאולי עושים את מה שהם עושים בצורה מקצוענית (לא מכיר אותם) הבעיה היא עם כל מיני אנשים שרואים את זה, חושבים שזה מגניב ועושים אותו דבר עם הג'אסטי שלהם.

פורסם

תגובה עניינית,שלומי.

אך תרשה לי לשאול אותך משהו: האם אותם חוליגנים בג'אסטי לא יהיו מושפעים מסרטון שמצולם בארה"ב,לדוגמא? או ממאיר עצבני 4,רחמנא ליצלן,שיבוא עלינו לטובה? אז גם סרטונים מחו"ל אסור לפרסם בפורום,מאותה סיבה?

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

נכון, אני מבין ומאוד מסכים איתך.

אבל בין זה לבין לשמוע מאחראי בפורום המוטוריקה הגדול בישראל שאין מקום לסרטים כאלה כאן והבא שיעשה את זה יחסם יש הבדל גדול מאוד.

מצער מאוד לשמוע את זה, אחר כך אנחנו לא מבינים למה אנחנו נשארים עם הרגל במקום בתחום המוטורי ולא מתקדמים קדימה.

• תוכן חדש...