Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TIGART 500HP STI TURBO KIT- סרטון תדמית חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להשתולל בכבישים ציבוריים לא מוביל אותנו קדימה.

אף אחד לא קובע אלו חוקים מתאימים לו ואילו לא - אם היו מעלים סרטון שבו מישהו היה עובר עשרות צמתים באור אדום, זה היה נראה למישהו תקין ?

זה לא ספורט מוטורי, זו השתוללות לשמה.

ואגב, ללחוץ על הדוושה לא מחייב שום מיומנות, ובסרטון, שעשוי מאד יפה אגב, לא מופגנת שום יכולת נהיגה יוצאת דופן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נכון, אני מבין ומאוד מסכים איתך.

אבל בין זה לבין לשמוע מאחראי בפורום המוטוריקה הגדול בישראל שאין מקום לסרטים כאלה כאן והבא שיעשה את זה יחסם יש הבדל גדול מאוד.

מצער מאוד לשמוע את זה, אחר כך אנחנו לא מבינים למה אנחנו נשארים עם הרגל במקום בתחום המוטורי ולא מתקדמים קדימה.

עד שאתה לא מחזיר את תמונת הפרופיל הקודמת שלך אני לא מדבר איתך...

בכל מקרה, הנושא לא חד משמעי.

עם כל הכבוד, אני לא בטוח שדברים כאלה יקדמו את התרבות המוטורית לאנשהו, בטח אם זה נעשה איך שזה נעשה עכשיו בסרטון.

יש ספורט מוטורי חוקי בארץ והוא מקבל חשיפה דלה מאוד ולא מספיק התעניינות לכן קשה לי קצת להגן על הזעקה הזו בדמות ה"תרבות המוטורית" בכל פעם שנושא כזה עולה על סדר היום.

אם כי אני חייב לציין שזה נחמד לראות סרטים כאלה, אני וכנראה אתה יודעים איך לקבל אותם.

לא בטוח שכל מי שרואה את הסרטונים יודע איך לקבל את זה בצורה בוגרת ולכן, מנהלי האתר מרגישים קצת אחריות.

תבינו גם את הכיוון הזה.

פורסם

כמו כולכם, גם אני מאוד אוהב את הסרטונים של דורון.

עריכה ברמה גבוהה ביותר שמעבירה את האקשן כמו שצריך!

הבעיה עם הסרטון הזה היא שת'כלס הוא סרטון פרסומת לסדנת שיפורים.

אין לי שום דבר נגד הסדנה ושמעתי דברים נפלאים עליה, אבל מדיניות הפרסום ב- CF ברורה.

הסרטון הזה לצערי, מעולה ככל שיהיה...הוא בעיקר פרסומת.

נכון, יש קצת אקשן (אבל הרבה פחות מהסרטונים הרגילים של דורון), אבל הסיבה לסרטון הזה היא כדי שישמש כפרסומת...ולכן אין לו מקום כאן.

מצטער, אבל הוא הוסר.

בקרת אחיזה.

אני לא מבין אותך חן, זו התפרעות על הכבישים?

החבר'ה פה עושים מאמץ כדי להמנע מפגיעה בציבור הנוסעים על הכביש,

הם יוצאים לקורסי נהיגה, מטפלים במכוניתם בדייקנות, ננפגשים בשעות לילה מאוחרות בכביש נטושים ונוהגים בשיא הזהירות.

הם אלה שמפריעים לך ולא האידיוט עם הקורולה ליסינג שמזגזג כשהוא בכלל לא יודע לנהוג?

יודעים לנהוג מצויין.

אבל כל עוד יש מכוניות על הכביש, קשה להגיד שיש פה מאמץ.

אני לא מתחסד, גם אני חטאתי בדברים האלו וכנראה עוד אחטא (בחו"ל, לא בארץ), אבל בוא לא ניתמם...הרי הדברים האלו מבוצעים מאוחר בלילה כדי שיהיה פנוי ל"לחיצות" נטולות הפרעות ופחות מדאגה לשלום הציבור (אחרת, איך אתה מסביר עקיפה של רכב בכביש במהירות גבוהה מאוד משני צידיו ע"י שתי המכוניות?)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נכון פרסומת...

אבל הרבה אנשים פה יפי נפש

מספיק לחפש ביוטיוב למי שאוהב את זה. הוא יקבל לפחות 100 תוצאות מהארץ, על סרטים ברמה סבירה ++ שלא לדבר על הסרטים של דורון, שמציבים רמה בפני עצמה.

בברכת תנו בגז וכל המגזז הרי זה מבורך, בטח אם זה מצולם ומועלה לאינטרנט.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
נכון פרסומת...

אבל הרבה אנשים פה יפי נפש

מספיק לחפש ביוטיוב למי שאוהב את זה. הוא יקבל לפחות 100 תוצאות מהארץ, על סרטים ברמה סבירה ++ שלא לדבר על הסרטים של דורון, שמציבים רמה בפני עצמה.

בברכת תנו בגז וכל המגזז הרי זה מבורך, בטח אם זה מצולם ומועלה לאינטרנט.

ירון

YouTube זה פח הזבל של הרשת, לטוב ולרע. (והסרטונים של דורון הם ממש לא פח זבל)

שם אפשר להעלות מה שרוצים כולל פרסומות.

ב- CF לא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אם האדיוט עם הקורולה היה מעלה סרטון בו הוא מזגזג גם הוא היה מקבל הערה.

בכל מקרה, הסרטון יפה מאוד והבעיה היא לא עם הנהגים המצולמים שאולי עושים את מה שהם עושים בצורה מקצוענית (לא מכיר אותם) הבעיה היא עם כל מיני אנשים שרואים את זה, חושבים שזה מגניב ועושים אותו דבר עם הג'אסטי שלהם.

צודק!!!!

כשהייתי צעיר ונתון להשפעה ראיתי את זה

http://www.youtube.com/watch?v=NqGhIftKrno&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ומיד הפלתי כזה anvil_3c.jpg

על אבא שלי

347201UaDY_w.jpg

הוא ממש ראה ציפורים

במשך יומיים

פורסם

שלומי:roflmao::roflmao:

:roflmao::roflmao::roflmao:

מה זה הנורה הצהובה שנדלקת בהאצה?

מה זאת המנורה הצהובה שנדלקה לו בלוח שעונים בזמן ההאצה?

בקרת אחיזה.

אם אתם מתכוונים ללד שבתוך מד הסלד אז זה ה SHIFT LIGHT המקורי של הרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבעיה היא עם כל מיני אנשים שרואים את זה, חושבים שזה מגניב ועושים אותו דבר עם הג'אסטי שלהם.

לא ג'אסטי אלא פורשה 911 שחורה שבחור צעיר מאוד נהג בה בתוך העיר והחליט לעשות פוזות על אנשים עד שכמעט דרס אותי ואת אמא שלי כשחצינו את הכביש.

פושטקים חול**ת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה גר ברחובות לא? :lol:

יש שם איזה ילד עם פורשה טורבו שחורה אם אני זוכר נכון שפשוט מתחרע על האוטו בצורה קבועה, בתוך העיר ומחוץ לה...

חרא קטן אבל אני מקנא בו :oops:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אתה גר ברחובות לא? :lol:

יש שם איזה ילד עם פורשה טורבו שחורה אם אני זוכר נכון שפשוט מתחרע על האוטו בצורה קבועה, בתוך העיר ומחוץ לה...

חרא קטן אבל אני מקנא בו :oops:

ילד או לא ילד, כולי תקווה שיקבל שלילה ארוכה, ואני ממש לא מקנא בו. זה רק מראה כמה קטן יש לו בין האוזניים.

לא חסרות פה מכוניות חזקות שננהגות בצורה נורמלית בתוך העיר, גם לא חסר פה פורשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...