Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברים שלנו מתל אביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרום ת"א לא הייתי מוכנה לגור. אני צריכה שקט כשאני הולכת לישון ולא יכולה לסבול זיהום כל היום - אוהבת אויר נקי.

הייתי עוברת לגור ליד האוני' בכיף.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מילים! לא ידעתי שאני מסוגל לצחוק כ"כ הרבה, הרגתם אותי :biglaugh:.

אני גר במושב באזור השרון, ולפי דעתי המקום שאני גר בו הרבה יותר איכותי/נקי/מסודר/מטופל ועוד המון סיבות שונות ומגוונות על פני ת"א עיר החולדות.

הייתי בשבוע שעבר בת"א, ובכל פינה ברחוב מחכה :drinking:או איזה :silly: (דומה לו אש!), ככה שאני באמת לא מבין למה אנשים כ"כ מתלהבים מעיר כזאת מגוכחת.

אתם רוצים לנחש איפה היתה הפעם הראשונה שדפקו לי האוטו והשאירו פרטים בצורה מוזרה של שקע לא סימטרי שעד היום השאירה צלקת במכוניתי המסכנה..?!

פורסם

ת"א כחוויה מבחוץ יכולה להיראות מאיימת, מלחיצה ופולשנית. אבל כשמבלים בה זמן מפלטרים את כל הגועל ורואים עיר עשירה תרבותית, שוקקת מסחר, מעניינת מכל זווית וכייפית בטירוף. כל אחד יכול למצוא בדיוק את הפינה שלו. אני לא חושב שאני מסוגל לחיות בשום עיר אחרת בארץ.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני לא חושב שאני מסוגל לחיות בשום עיר אחרת בארץ.

זאת מילת המפתח, כי בעולם יש עוד הרבה ערים גדולות, שוקקות חיים ותרבות.

אבל אנחנו מדברים על ישראל, ובישראל ת"א היא אכן עיר יחודית, מכל הסיבות

שצויינו בהודעות הקודמות.

פורסם

חברים, יש כבר תגובה שמתגלגלת במיילים:

החברים שלנו מגדרה/רחובות/רעננה/גלולת שינה אחרת

תמיד יש איפה לחנות שם.

אף פעם אין מי שיגיע לשם לחנות

אם כבר תגיע – תגלה שחבל שהגעת, כי אין מה לעשות

אחרי שעה של חיפושים – תמצאו בקצה השני של העיר איזה קפולסקי עם עוגת פרווה ב-90 ₪

כשתגיע אליהם – הם יהיו עייפים כי הילדים סוף סוף הלכו לישון ("כבר 8 בערב...בד"כ הם נרדמים תוך שתי דקות")

כבר עשרים שנה מתכננים לפתוח להם קניון בעיר ("הוא יהיה משהו משהו. יהיה קסטרו")

יש להם מעלית ישנה שעוד שנייה נתקעת.

לאחר מחשבה קצרה – תעדיף לא לקחת סיכון ולעלות ברגל

בבוקר תמיד יהיה תור של אמהות עם עגלות ליד המעלית ,כי רק אחת יכולה להיכנס כל פעם

הם אף פעם לא מזיזים את האוטו שלהם מהחנייה, כי פשוט אין לאן.

הם תמיד יגידו לך להגיע אליהם הביתה...כי פשוט אין לאין

הם תמיד יגידו לך להביא חלב, כי להם נגמר ואחרי 6 בערב כבר אין איפה לקנות

תמיד יש פקקים בדרך אליהם (נסו לנסוע בערב לרחובות. קדימה. אני מחכה. גם אתם תחכו. בפקק)

הם תמיד יתחתנו במקום שהשם שלו מורכב מקומבינציית המילים "תפוז-קסום-השרון-יער-גן-סבא"

תמיד בדרך לחתונה שלהם תתקלו באותו אזור בעוד שבע עשרה מקומות ששמם מורכב מהמילים "תפוז-קסום-השרון-יער-גן-סבא"

המקום שלהם יהיה בממוצע המקום השלישי שתחנו בו. במקום השני גם שמתם כבר בטעות את הצי'ק ("אמרתם מטע תפוזים בכניסה. נו, שם היינו!!")

הם מתאמנים בחדר כושר שנמצא 40 דקות נסיעה מהבית שלהם אבל בטוחים שזה ממש קרוב

הם בטוחים ש"מקומון השרון" הוא מינימום "זמן תל-אביב"

הם באים לכל עצרת שיש, מציפים את כל מרכז ת"א ולא מבינים למה אין חנייה

הגיל הממוצע של הבניינים שם הוא 8

הגיל הממוצע של הילדים שם הוא גם 8

מספר הילדים הממוצע בבניין : 88

מספר הימים שהם יכולים לישון בשנה אחרי 8: 0.

הם יסעו שעתיים לסופר "חצי זול" בצומת אבודים אי שם, כי החיתולים שם עולים 1.5 שקל פחות

הם תמיד מצהירים שהחברים שיש להם חיים שלהם הם מתל-אביב.

בימי שישי בבוקר הם רק מתפללים שיגיע כבר יום ראשון כדי שיהיה שקט מהילדים והם לא יצטרכו לשבור את הראש מה עושים סופ"ש שלם

הם תמיד גרים ברחוב שאין סיכוי שתמצא וההסבר איך להגיע אליו הוא תמיד "תיסע 5 כיכרות ותפנה ימינה"

הרחוב שלהם לא מופיע באף ספר מפות "כי הוא חדש"

כן, זה אומר שאתם גרים באתר בנייה.

זה יפה שהם בכלל יודעים מה זה יוגי לאור העובדה שפתיחת סניף של קפה ארומה נעשה שם במעמד ראש העיר

טרנד קולינרי אצלם זה טעם גלידה חדש של קרמיסימו. באריזה חיסכון משפחתית.

ואחרי שהם יקראו את המסמך הזה הם עדיין ישתמשו במושג "איכות חיים" לתאר את כל מה שנכתב כאן

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואו - כמה ארס נוטף מהתגובה של התל אביבים - וזה אפילו לא מצחיק...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
חברים, יש כבר תגובה שמתגלגלת במיילים:

החברים שלנו מגדרה/רחובות/רעננה/גלולת שינה אחרת

תמיד יש איפה לחנות שם.

אף פעם אין מי שיגיע לשם לחנות

אם כבר תגיע – תגלה שחבל שהגעת, כי אין מה לעשות

אחרי שעה של חיפושים – תמצאו בקצה השני של העיר איזה קפולסקי עם עוגת פרווה ב-90 ₪

כשתגיע אליהם – הם יהיו עייפים כי הילדים סוף סוף הלכו לישון ("כבר 8 בערב...בד"כ הם נרדמים תוך שתי דקות")

כבר עשרים שנה מתכננים לפתוח להם קניון בעיר ("הוא יהיה משהו משהו. יהיה קסטרו")

יש להם מעלית ישנה שעוד שנייה נתקעת.

לאחר מחשבה קצרה – תעדיף לא לקחת סיכון ולעלות ברגל

בבוקר תמיד יהיה תור של אמהות עם עגלות ליד המעלית ,כי רק אחת יכולה להיכנס כל פעם

הם אף פעם לא מזיזים את האוטו שלהם מהחנייה, כי פשוט אין לאן.

הם תמיד יגידו לך להגיע אליהם הביתה...כי פשוט אין לאין

הם תמיד יגידו לך להביא חלב, כי להם נגמר ואחרי 6 בערב כבר אין איפה לקנות

תמיד יש פקקים בדרך אליהם (נסו לנסוע בערב לרחובות. קדימה. אני מחכה. גם אתם תחכו. בפקק)

הם תמיד יתחתנו במקום שהשם שלו מורכב מקומבינציית המילים "תפוז-קסום-השרון-יער-גן-סבא"

תמיד בדרך לחתונה שלהם תתקלו באותו אזור בעוד שבע עשרה מקומות ששמם מורכב מהמילים "תפוז-קסום-השרון-יער-גן-סבא"

המקום שלהם יהיה בממוצע המקום השלישי שתחנו בו. במקום השני גם שמתם כבר בטעות את הצי'ק ("אמרתם מטע תפוזים בכניסה. נו, שם היינו!!")

הם מתאמנים בחדר כושר שנמצא 40 דקות נסיעה מהבית שלהם אבל בטוחים שזה ממש קרוב

הם בטוחים ש"מקומון השרון" הוא מינימום "זמן תל-אביב"

הם באים לכל עצרת שיש, מציפים את כל מרכז ת"א ולא מבינים למה אין חנייה

הגיל הממוצע של הבניינים שם הוא 8

הגיל הממוצע של הילדים שם הוא גם 8

מספר הילדים הממוצע בבניין : 88

מספר הימים שהם יכולים לישון בשנה אחרי 8: 0.

הם יסעו שעתיים לסופר "חצי זול" בצומת אבודים אי שם, כי החיתולים שם עולים 1.5 שקל פחות

הם תמיד מצהירים שהחברים שיש להם חיים שלהם הם מתל-אביב.

בימי שישי בבוקר הם רק מתפללים שיגיע כבר יום ראשון כדי שיהיה שקט מהילדים והם לא יצטרכו לשבור את הראש מה עושים סופ"ש שלם

הם תמיד גרים ברחוב שאין סיכוי שתמצא וההסבר איך להגיע אליו הוא תמיד "תיסע 5 כיכרות ותפנה ימינה"

הרחוב שלהם לא מופיע באף ספר מפות "כי הוא חדש"

כן, זה אומר שאתם גרים באתר בנייה.

זה יפה שהם בכלל יודעים מה זה יוגי לאור העובדה שפתיחת סניף של קפה ארומה נעשה שם במעמד ראש העיר

טרנד קולינרי אצלם זה טעם גלידה חדש של קרמיסימו. באריזה חיסכון משפחתית.

ואחרי שהם יקראו את המסמך הזה הם עדיין ישתמשו במושג "איכות חיים" לתאר את כל מה שנכתב כאן

לא שנון כמו המקורי.

פורסם

רק בת"א יש מרכזי תרבות כמו הקאמרי/היכל התרבות עולמות קונצרטים בשביל הפולניות.

חבל על הוויכוח מכיוון שלכול אחד יש ההעדפות האישיות שלו. אחד מחפש שקט ושלווה עם ריח של קקי :-) של פרות וריח של לולים והשני מת על ריח של אגזוזים.

איזה כייף לי :)

פורסם
aaa123, מה יש לעשות באשקלון בשישי-שבת (או שאר השבוע) ? אני שוקל אולי לעזוב לפריפריה בעקבות הכמיהה להונדה לג'נד.

אייל - דבר טוב לא צריך כאלה המלצות חמות :idea:

עכשיו תהיה לך בעיה - אני כמעט משתכנע לעבור ל ת"א .

הייתה רוצה שכנים כמוני :wink: או מרק10 ושמר , שיסגור לך את החניה עם צרפתיות בטיפולי יופי .

( אחי אייל , האוטו לא מניע , יש לך כבלים , או תעזור לי לדחוף - והרכב אוטומט ) ואני מתלכלך על כולם מהצג/ד :grin:

עזוב , אתה לא בנוי לזה , בסוף במקום ללכת לבית קפה , אתה תפרק רכבים בחניה , זה לא פוזה של תל אביבי .

( אתה יודע - לא יאמינו שזה מאהבה , יחשבו שיש לך קשיים כלכליים ):lol:

זה בסדר כל אחד מוצא את הפינה שלו בכייף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני אישית שומר שבת, ככה שהבעיה הזו לא מעסיקה אותי.

את הלג'נד סתם הבאתי כדוגמא לזה שנשאר כסף לרכב שהוא לא מזדה3 כשלא משעבדים את החיים לדירה במחיר מטורף, אם לא הבנת. אם אותו שכן היה חולה הגה אז היה יכול לקנות איוו. תסתכל על זה ככה.

כשאני חושב על זה, אולי בתור חילוני ת"א הרבה יותר קורצת לך. אני בערב שבת מסיים את הארוחה המשפחתית והולך (ברגל) לשבת עם חברים. בשביל להידקר באיזה מועדון לא צריך את ת" א :lol:

דווקא בימי שישי/חמישי בערב כשאני נוסע לאירועים מוטוריים (שהיו פעם) הכבישים ריקים לגמרי.

שבת שלום.

נ.ב לא באתי לשכנע אף אחד לגור באשקלון, מאיפה הבאתם את זה? :lol:

פורסם

חזק ביותר...

עכשיו ברצינות.

אין כלכך מה להשוות בין עיר לבין מושב, זה שני סגנונות שונים ועניין של העדפה.

לשבת במושב בערב ולשמוע את ציוץ הצרצרים זה כיף לא נורמלי, מצד שני, לנהוג שעה וחצי לכל כיוון כדי להגיע לעבודה זה גם לא כלכך נורמלי מבחינתי.

חבר שעבר לגור במושב סמוך לרחובות ועובד בבורסה ברמת גן מבזבז בכל יום שעתיים יותר ממה שהוא היה מבזבז כשהוא היה גר בתלאביב מהחיים שלו בנהיגה, כל יום !

כמה זה שווה ?

בזבוז של שעתיים ביום ב-22 ימי עבודה = 44 שעות בחודש. כלומר בכל חודש אתה מבזבז כמעט יומיים !! שלמים בנהיגה לעבודה, בשנה מדובר ב- 22 ימים בדיוק שישבת באוטו ובזבזת על נהיגה (לצורך העניין, עובד ממוצע בחברת הייטק מקבל 14 ימי חופש בשנה).

אז כשאתם עושים כל מיני חישובים של עלויות, אל תשכחו לקחת את זה בחשבון.

אני בטוח שכל מי שבא בתלונות על תל אביב אף פעם לא גר כאן באמת.

יש לי משפחה עם בני דודים בגילי שגרים בניו יורק, מנהטן והם כאן כמעט בכל שנה, מבחינתם ומבחינת הרבה מאוד אנשים שבאים לבלות כאן זו אחת הערים הטובות בעולם לבלות בהם.

מעבר לדברים הטרוויאלים כמו ים, פארק, מסעדות, אזורי בילוי וכיו"ב יש כאן ארועים נפלאים כמו לילה לבן, אופרה בפארק, הופעות בכיכר, מסיבות רחוב, תל אביב בלבן, שוק האוכל, שוק המעצבים, שוק הכרמל... וכל מיני כאלה שהופכים את המקום הזה לממש מיוחד.

כמו שכבר כתבתי, מי שלא גר פה לא יבין.

פורסם
אייל - דבר טוב לא צריך כאלה המלצות חמות :idea:

עכשיו תהיה לך בעיה - אני כמעט משתכנע לעבור ל ת"א .

הייתה רוצה שכנים כמוני :wink: או מרק10 ושמר , שיסגור לך את החניה עם צרפתיות בטיפולי יופי .

( אחי אייל , האוטו לא מניע , יש לך כבלים , או תעזור לי לדחוף - והרכב אוטומט ) ואני מתלכלך על כולם מהצג/ד :grin:

עזוב , אתה לא בנוי לזה , בסוף במקום ללכת לבית קפה , אתה תפרק רכבים בחניה , זה לא פוזה של תל אביבי .

( אתה יודע - לא יאמינו שזה מאהבה , יחשבו שיש לך קשיים כלכליים ):lol:

זה בסדר כל אחד מוצא את הפינה שלו בכייף .

אייל .

דבר ראשון- בכיף, הלוואי עלי שכנים כאלה. יהיה על מה לדבר איתם.

שנית, זה מה שאני באמת עושה - כל מיני דברים ברכב במקום ללכת לבתי קפה כי בתי קפה לא מעניינים אותי....

שלומי צודק, למרות שאני לא מתחבר ב100 אחוז לרוח התל אביבית של כל האירועים למיניהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לשבת במושב בערב ולשמוע את ציוץ הצרצרים זה כיף לא נורמלי, מצד שני, לנהוג שעה וחצי לכל כיוון כדי להגיע לעבודה זה גם לא כלכך נורמלי מבחינתי.

חבר שעבר לגור במושב סמוך לרחובות ועובד בבורסה ברמת גן מבזבז בכל יום שעתיים יותר ממה שהוא היה מבזבז כשהוא היה גר בתלאביב מהחיים שלו בנהיגה, כל יום !

.

יש מושבים שהם סמוכים מאוד לת"א (רבע שעה בלחץ) זה הכל עניין של תקציב וסדר עדיפויות לחיות במושב כזה לדעתי זה להנות מ-2 העולמות.

• תוכן חדש...