Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברים שלנו מתל אביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק הילד שלי, בן שנה ושלושה חודשים, התחיל לחקות כבשים :-) דווקא די בהצלחה.

תיראו, מה אני בסה"כ מחפש? נוף ירוק מהחלונות, שבילי אופניים נוחים, קירבה לפארק גדול שבו הילד יכול לשחק ואני יכול לנסוע עם האופניים (כשהוא עליו או לא), חנות פתוחה עד מאוחר אם במקרה נגמר הסימילאק, סופר קרוב שלא אצטרך כל פעם להיכנס עם הילד לאוטו אם צריך משהו, בית קפה נחמד לבוקר/צהריים/ערב שיש בו מאפים שווים, וכמה הורים בערך כמוני. אם אפשר, שיהיו כמה מוסדות תרבות (קולנוע, תיאטרון, מוזיאון וכו') במרחק של 5 ד' נסיעה. צ'ופרים נוספים הם בנייה נמוכה (שונא מגדלי מגורים), וגם חנות שוקולד, חנות אופניים, ופלאפל שכונתיים טובים.

את כל זה, יש לי ב"צפון הישן" של ת"א. מה חסר לי? חניה נוחה. מחירים נוחים. נכון, הילד היה מרוויח גינה פרטית אם באותו כסף היינו שוכרים בית פרטי בנירית. אבל מה עם כל השאר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
YAD2.

תעשה חיפוש לתל-אביב-צפון

רשום במלל "איזורי חן" ותראה את התוצאות.

איציק

אני לא יודע איפה אייל גר, אבל דווקא הימרתי על רמ"א ה"חדשה". שם יחסית זול. יותר זול אפילו מהצפון הישן של ת"א.

פורסם
אני לא יודע איפה אייל גר, אבל דווקא הימרתי על רמ"א ה"חדשה". שם יחסית זול. יותר זול אפילו מהצפון הישן של ת"א.

ידידי היקר, בדוק עצמך שנית :-) (שוב, YAD2, תל-אביב-צפון, ובמלל: רמת אביב החדשה)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לשפוך 30 אלף שקל בשנה וללמוד בבינתחומי במכללה למנהל...

נורא צרם לי המשפט שלך כרגע, במקרה אני עובד בבינתחומי בהרצליה, ואני מכיר מעט את המכללה ואת שוויה.

במקרה גם אחי הגדול לומד שם כעת, ועובד תו"כ באחת החברות תוכנה\חומרה\אבטחה הגדולות אם לא הגדולה בארץ.

ובנוסף אני סטודנט למדמ"ח במכללה למנהל אז אני קצת מכיר גם את הדברים שם.

מה שאני יכול להבטיח לך, ש"לשפוך 30 אלף שקל בשנה ולקבל את התואר" זה לא. קורעים בשתי המכללות את ה***, והלימודים ברמה גבוהה מאוד, ותחת ידיהם של מרצים מובילים מוערכים וידועים בתחום הזה לפחות.

דיברת על כך שאין במכללות מבחר של מקצועות? להזכירך בשנה שעברה נפתח החוג לפסיכולוגיה בבינתחומי שנחשב כיום ברמתו לאת"א ואף יותר, סתם בשביל העניין תעיף מבט מי הם המרצים וראש החוג.

בבינתחומי יש כמו כן את החוג לממשל שנחשב לחוג המוביל בלימודי ממשל בארץ(נקודה סוף פסוק).

וכל זה קטן וקטן ליד העובדה שהבינתחומי בזמן הקרוב מאוד הולכים להפוך להיות אוניברסיטה פרטית ראשונה בארץ, (מחקר, מחקר מחקר).

המכללה למנהל אין לי עוד הרבה מה להגיד מלבד 14,000+ סטודנטים כרגע. והאנשים שלומדים איתי, ובמיוחד המרצים שלי ברמה גבוהה מאוד.

כל הוויכוח הזה של מכללה מול אוניברסיטה נורא מטופש, הוא מבוסס על דעות קדומות של בוגרי אוניברסיטאות שהחדירו להם מגיל 0 את המוטיבציה הזו, אל מול אנשים משכילים לא פחות שכשלו איפשהוא במהלך הדרך (רובם בתיכון), והיו להם את השיקולים שלהם איך להמשיך בדרכם הלאה לרוב.

בסופו של דבר זה מסתכם בראיון עצמו, יגשו 10 מועמדים מכל מכללה ואוניברסיטה בארץ מפוצץ ככל שיהיה, בסופו של דבר המועמד שיתקבל יהיה המועמד שהכי מתאים למשרה ולאופייה, אמנם להיות בוגר אוניברסיטה מובילה בהחלט נשמע נחמד ומרשים אבל אם יבוא מישהו שמרשים יותר, לא ישנה אם זה הטכניון או את"א, הוא יקבל את המשרה (לרוב).

אבי.

פורסם
אייל, סתם לידע כללי (אם מותר לשאול) - כמה עולה +- שכירות בדירה כמו שלך?

כשהייתי גר ליד האונ' היינו אני וחבר כל שבוע עושים הליכה. (מהאונ' עד גלילות וחזור :)). אין ספק שהאיזור של איזורי חן נחמד מאוד, שקט ויש הרבה חנייה. אבל - איך המחיר?

כשלמדתי גרתי ברחובות סמוך לאוניברסיטה והלכתי ברגל. (רחוב טאגור, ורחוב דניאל מוריץ)

סדר גודל של שכירות 3500-4500 באיזור לדירת 4 חדרים ,יצא לי לשלם כ1200-1000 ש"ח לחודש(בצמוד לדולר) שכירות + 2 שותפים/שותפות לדירה על הכיף כיפאק (עם חניה פרטית)

גרתי ברמת אביב בתקופת התואר וכיום אני כבר לא גר שם יותר. אני אפילו דיי רחוק משם אפשר לומר.

גם לא אזורי חן (מחירים מטורפים) , ולא רמת אביב מכל סוג שהוא. (שמתחילה להיות דומה לתל אביב עם צפיפות החניה שבה ורוב הדירות שם לא חדשות)

לשפוך 30 אלף שקל בשנה וללמוד בבינתחומי במכללה למנהל...

נורא צרם לי המשפט שלך כרגע, במקרה אני עובד בבינתחומי בהרצליה, ואני מכיר מעט את המכללה ואת שוויה.

במקרה גם אחי הגדול לומד שם כעת, ועובד תו"כ באחת החברות תוכנה\חומרה\אבטחה הגדולות אם לא הגדולה בארץ.

ובנוסף אני סטודנט למדמ"ח במכללה למנהל אז אני קצת מכיר גם את הדברים שם.

מה שאני יכול להבטיח לך, ש"לשפוך 30 אלף שקל בשנה ולקבל את התואר" זה לא. קורעים בשתי המכללות את ה***, והלימודים ברמה גבוהה מאוד, ותחת ידיהם של מרצים מובילים מוערכים וידועים בתחום הזה לפחות.

דיברת על כך שאין במכללות מבחר של מקצועות? להזכירך בשנה שעברה נפתח החוג לפסיכולוגיה בבינתחומי שנחשב כיום ברמתו לאת"א ואף יותר, סתם בשביל העניין תעיף מבט מי הם המרצים וראש החוג.

בבינתחומי יש כמו כן את החוג לממשל שנחשב לחוג המוביל בלימודי ממשל בארץ(נקודה סוף פסוק).

וכל זה קטן וקטן ליד העובדה שהבינתחומי בזמן הקרוב מאוד הולכים להפוך להיות אוניברסיטה פרטית ראשונה בארץ, (מחקר, מחקר מחקר).

המכללה למנהל אין לי עוד הרבה מה להגיד מלבד 14,000+ סטודנטים כרגע. והאנשים שלומדים איתי, ובמיוחד המרצים שלי ברמה גבוהה מאוד.

כל הוויכוח הזה של מכללה מול אוניברסיטה נורא מטופש, הוא מבוסס על דעות קדומות של בוגרי אוניברסיטאות שהחדירו להם מגיל 0 את המוטיבציה הזו, אל מול אנשים משכילים לא פחות שכשלו איפשהוא במהלך הדרך (רובם בתיכון), והיו להם את השיקולים שלהם איך להמשיך בדרכם הלאה לרוב.

בסופו של דבר זה מסתכם בראיון עצמו, יגשו 10 מועמדים מכל מכללה ואוניברסיטה בארץ מפוצץ ככל שיהיה, בסופו של דבר המועמד שיתקבל יהיה המועמד שהכי מתאים למשרה ולאופייה, אמנם להיות בוגר אוניברסיטה מובילה בהחלט נשמע נחמד ומרשים אבל אם יבוא מישהו שמרשים יותר, לא ישנה אם זה הטכניון או את"א, הוא יקבל את המשרה (לרוב).

אבי.

נכון, אבל אם אתה יכול להתקבל באוניברסיטה אז בשביל מה ללכת לשם?

לא יודע מה איתך ומאיפה יש לך את הכסף אבל אני בתקופת התואר בקושי שילמתי את ה10-11 אלף שקל שכ"ל של האוניברסיטה אז 30 אלף בשביל תואר שבטוח הוא לא יותר טוב ( בוא נניח שהוא שווה ערך אוקיי?) נראה לי טירוף מוחלט.

בשורה התחתונה,ואת זה אתה עוד לא מבין כי אתה עדיין סטודנט: זה לא משנה מה רמת התואר, מה למדת, מה ממוצע הציונים ומיהם המרצים ומה רמת השיעורים. מה שחשוב זה איפה למדת, ואתה תראה זאת עם הזמן.

יתכן שהתופעה הזאת היא רק בהייטק ובמקצועות אחרים שאני לא מכיר, כמו עריכת דין אולי דווקא בוגרי המכללות יותר נחשבים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, התכוונתי לשכ"ד של הדירה הנוכחית, בצפון הכי צפוני (איזורי חן? יש שם עוד שכונה חדשה למיטב זכרוני).

אבל איציק ענה לי, והמחירים נורא גבוהים כמו שחשבתי.

פורסם

כתושב ת"א כבר 13 שנה, כמה תגובות להודעה המקורית:

"אף פעם אין איפה לחנות ליד הבית שלהם" - אצלי תמיד יש חניה בשפע (אני מניח שאני גר באיזור של אייל) ובנוסף הכל ירוק.

"אין להם מעלית בבניין והם תמיד יגורו בקומה הרביעית"- קניתי את הדירה בזול יחסית, קומה רביעית בלי מעלית, יזמתי בנית מעלית לבניין והיום אני מסודר.

"הם בטוחים שזמן תל אביב הוא מינימום הוושינגטון פוסט" - לא קורא אף מקומון, בטח לא כזה ששייך לנמרודי.

פעם, בגלגול הקודם של "העיר", הייתי מחכה לו כל השבוע ומתיחס אליו בחרדת קודש כאילו זה מינימום גיליון של CAR הבריטי שהזמנתי מחו"ל. כתבו שם גל אוחובסקי, דודו גבע, עוזי וייל (שכתב את השער האחורי בעילום שם), עלי מוהר ועוד רבים וטובים שאני לא זוכר את שמם כרגע. זה היה פעם. כיום אין אף מקומון ששווה לבזבז עליו זמן אפילו כעיתון שירותים ומקומונים שמגיעים בטעות הבייתה זוכים מקסימום שינקו איתם חלונות.

"הם תמיד, אבל תמיד, יגידו שלקח להם 20 דקות להגיע בבוקר למשרד בכפר סבא" - מי שרוצה שיקנא, אבל מאז שעברתי לעבוד בפ"ת לוקח לי 20 דקות בבוקר ו-10 דקות בערב. אין לי פקקים ואני נוהג על ידני ואפילו קצת נהנה מהנהיגה לעבודה וחזרה (צומת הכפר הירוק - צומת גהה/מחלף התקווה ואני כמעט בעבודה).

"הם מצביעים לחולדאי אבל לא סובלים אותו" הצבעתי חולדאי ואני מאוד בעדו. אני חושב שמקומו של חנין בכנסת והוא עושה שם עבודה חשובה, אבל לפחות מנקודת המבט שלי, חולדאי עשה עבודה טובה.

כרץ חובב, אני יודע שמעטות הערים בעולם שיש להם מסלול ריצה ארוך כזה עם ברזיות לאורכו. מסלול הפארק מקריית עתידים לנמל הוא 10 ק"מ. עד לנמל יפו זה עוד 7 ק"מ. ברגע שייפתח פארק גבעת עליה יתווספו עוד כמה ק"מ, כך שלרוץ את המסלול הלוך ושוב יהווה אימון מצויין לריצת מרתון (שאמורה להתקיים בת"א ב 24.4.09, שוב - בזכות חולדאי).

לגבי הויכוח מכללה מול אוניברסיטה:

פעם סברתי שהרמה של כל המכללות ירודה. מאז שיניתי דעתי - יש מכללות ויש מכללות.

אשתי ואני רואי חשבון. אני למדתי באוניברסיטה והיא במכללה למנהל ורמתה המקצועית לא נופלת משלי.

אני מכיר גם לא מעט בוגרי המכללה למנהל שמרווחים הרבה צפונה מעל 30 אלף ש"ח.

לעומת זאת, יצא לי להיתקל בבוגרי ראיית חשבון מקריית אונו. לא רוצה להכליל ואני מניח שיש שם גם סטודנטים מוכשרים, אבל אלה שנתקלתי בהם רמתם ירודה.

אגב, הפקולטה לרפואה בבאר שבע נחשבת אחת הטובות, אם לא הטובה ביותר.

פורסם

אייל, זו לא הפעם הראשונה, ולא השנייה שבשרשור בו אתה משתתף, קשה לך לקבל דברים ששונים מדרך המחשבה שלך.

במקרה, כסטודנט שנה ב' למשפטים, בתהליך חיפוש התמחות, יצא לי להשוות ולדסקס בעניין שווי המוסדות עם לא מעט אנשים שאני מוכן לסמוך על דעתם - ונחש מה? הבינתחומי נחשב למוסד מעולה - עוד לא נתקלתי (למרות שאני בטוח שזה קיים)במקום שפסל את המוסד, או הביט עליו בעין עקומה. מנסיוני, ומנסיון של חברים במעמד דומה, לא מעט אנשים דווקא מתלהבים מהסטודנטים שיוצאים מאצלנו.

לגבי כדאיות הלימודים שם - למה אתה גר ברמת אביב, בעלויות גבוהות בהרבה ממקומות אחרים, למרות שבאופן בסיסי אתה מקבל את אותו הדבר? למה אתה נוהג על GTI, ולא איזו קוביה משעממת שתעשה את אותו התפקיד בעלות נמוכה יותר?

תנאים, תנאים, תנאים.

אני אוהב להשאר חצי שעה אחרי השיעור ולדבר עם מרצה, כי אני רוצה להתעמק בסוגיה מסויימת (ולא לשמוע ממנו שהוא צריך ללכת ו"לחקור" משהו). אני אוהב לשלוח מייל למתרגלת, ולקבל תשובה באותו היום, ולעתים באותה השעה. אני אוהב לגשת למזכירות, ולראות שבאמת מתאמצים לעזור לי עם בעיה, מאשר לנפנף אותי. אני מאוד אוהב את האווירה השורה בקמפוס, את הציוד החדיש והמטופח, ואת היחסים שבין הסטודנטים (ברוב המקרים). גם מאוד משמח אותי לראות את מערך ההוראה של המוסד, שאינו פחות ממדהים - העלו כאן את נושא ביה"ס לפסיכולוגיה, שגייס את טובי המוחות בארץ לשורותיו (עד לרמת תלונות על כך באוניברסיטאות שאיבדו אותם). כך גם המצב בשאר החוגים.

אולי כואב לך לראות שלאנשים יש את היכולת לקבל תנאים טובים יותר מאשר אתה הצלחת להשיג לעצמך, בין אם כי לא הייתה לך היכולת, ובין אם כי לא חשבת שזה כדאי, ועדיף לך להתענות, אהה ללמוד, בת"א. עד היום, מכל בוגרי אוניברסיטת ת"א שפגשתי, אחוז המרוצים נמוך מאוד.

למען "טוהר" הדיון, אציין כי דעתי תקפה רק לבינתחומי, שכן שם אני לומד. אני לא מדבר על המכללה למנהל, או מכללות אחרות, שאף פעם לא היוו אופציה בעבורי. את הדיבורים על "לצאת לעולם האמיתי" ולסיים את הלימודים אתה יכול לשמור לעצמך. אני מספיק זמן בשוק העבודה כדי לדעת להבחין בין מה שרלוונטי ומה שלא (אם כי, לזכותך, בתחום ההנדסה אכן קיים יתרון לבוגרי אוניברסיטה על פני בוגרי מכללות).

נ.ב - לפני שתתלהם, אני עובד (ולא מעט) ומשלם על חלק ניכר מהתואר ועלויות המחייה שלי בעצמי, אז אל תמהר לתייג אותי כעוד בן עשירים מפונק שלא יודע על מה הוא מדבר. תאמין לי, שבשבילי לימודים באוניברסיטת תל-אביב יכלו להיות המוצא הקל.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תנאים, תנאים, תנאים.

אני אוהב להשאר חצי שעה אחרי השיעור ולדבר עם מרצה, כי אני רוצה להתעמק בסוגיה מסויימת (ולא לשמוע ממנו שהוא צריך ללכת ו"לחקור" משהו).

אני אוהב לשלוח מייל למתרגלת, ולקבל תשובה באותו היום, ולעתים באותה השעה.

אני אוהב לגשת למזכירות, ולראות שבאמת מתאמצים לעזור לי עם בעיה, מאשר לנפנף אותי.

אני מאוד אוהב את האווירה השורה בקמפוס, את הציוד החדיש והמטופח, ואת היחסים שבין הסטודנטים (ברוב המקרים).

עד היום, מכל בוגרי אוניברסיטת ת"א שפגשתי, אחוז המרוצים נמוך מאוד.

למען "טוהר" הדיון, אציין כי דעתי תקפה רק לבינתחומי, שכן שם אני לומד. אני לא מדבר על המכללה למנהל, או מכללות אחרות, שאף פעם לא היוו אופציה בעבורי.

+1

וכל פעם שאני מדבר עם חברים שלומדים בת"א/בר-אילן אני רק מרוצה יותר מההחלטה ללמוד בבינתחומי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז הנה כמה דברים לגבי מוסדות לימוד. בעבר: הייתי סטודנט למשפטים ולכלכלה באונ', מתרגל באונ', מתרגל במכללה למנהל. כיום: מרצה באונ' (היתה לי גם הצעה במכללה, אבל אני לא מרצה בשביל הכסף אלא בשביל הרוח), ובעל משרד שמעסיק סטודנטים בתחום התמחותו.

המסקנה: אין מה להשוות. גם כאשר המרצים זהים, רמת ההוראה שונה, רמת המבחן ואופן בדיקתו שונים.

העניין הוא, שזה לא שכל הסטודנטים באונ' טובים או במכללה רעים, אלא שהאחוזים הפוכים. אם נניח שבאונ' 30% לא משהו, אז במכללה 30% הם הבסדר.

די אם אציין ש"מצטיין דיקאן" מהמכללה למנהל היה אידיוט גמור וגם לא ידע כמעט מילה באנגלית, מה שלא היה קורה באונ', ולגבי הבינתחומי, הרי שאת אחת המתרגלות שם אני מכיר באופן אישי מאוד ;-) והיא גם היתה מצטיינת דיקאן, ובאונ' אני יכול לומר לך שלא היתה מתקרבת לזה אפילו. מאידך, אחד האנשים המוכשרים ביותר שאני מכיר למד במכללה למנהל (אמנם אחרי תואר במוסיקה בברקלי...)

מה המסקנה? כל אדם לגופו.

הערה: האמור לעיל נכון רק ללימודי משפטים. אינני מכיר את הרמה של החוגים האחרים.

פורסם

לא אמרתי שאני מרוצה מאוני' ת"א- ההפך הוא הנכון.

לקראת סוף התואר,לפחות בתואר כמו שאני עשיתי, מבינים שבסופו של דבר שהתואר עצמו זה לא העיקר,זה לא מעניין מה קרה במהלך התואר ובדרך כלל לא משתמשים במה שלומדים במהלך התואר וזה לא משנה מה למדת ובאיזו סוגיה התעמקת. בשביל למצוא עבודה טובה מה שחשוב זה נסיון (כלומר לנסות לעבוד כמה שיותר במהלך התואר במשרות חלקיות בתעשיה), קשרים, ואם אין לך את שני הראשונים : אז חשוב איפה למדת. במיוחד בשוק תחרותי כמו היום.

אני לא חושב שאני יותר טוב ממישהו אחר שלמד את אותו תואר במכללה,

אבל למעסיקים ברור שהתמדתי יותר ,אכלתי יותר חצץ והתגברתי על הרבה יותר קשיים בדרך - גם כדי להתקבל וגם כדי לסיים וזה מצביע על כמה תכונות.

יפה מאוד שהבינתחומי הצליח לפתח מעין גאוות יחידה בקרב הלומדים שם, מגיע ח"ח לאנשים שם.

וכמו שיבין ידידינו המתלהם , נתן את הגולף , למה לשלם 30 אלף שקל לשנה סתם, על משהו שאפשר לקנות ב10 אלפים שקל ועושה אותו דבר ואפילו קצת יותר?

זה כמו שאתה גם גר בפתח תקווה וגם קונה דירה בפי 3 יותר כסף מאשר דירה בצפון ת"א...

אני גר באיזור של איתן ,אפילו קצת צפונית אליו ואני מחזק את דבריו בנוגע לחניה, לתזמונים השונים לכיוון פ"ת וגם בנוגע לחולדאי : לא הרבה יודעים כי הרבה עסוקים בלשפוך עליו רפש : אבל הוא לקח עיר בגירעון עמוק של מאות מליוני שקלים בסוף שנות ה90 והביא אותה כיום למצב של כמה עשרות מליונים בקופה.

לחנין היתה אולי אג'נדה שנראיתה טוב וזה נחמד מאוד למנות את כל הבעיות ולומר :אני אפתור הכל.

הבעיה שהוא לא הציג דרכים לפתרון ולא ברור מאיפה יגיעו עשרות מיליארדים של שקלים שדרושים לכל זה, ולמרות זאת סחף אחריו הרבה שמאל קיצוני. אני שמח שהוא לא ניצח.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל, זו לא הפעם הראשונה, ולא השנייה שבשרשור בו אתה משתתף, קשה לך לקבל דברים ששונים מדרך המחשבה שלך

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אנשים שחושבים ש"מרכז תל אביב זה איכות חיים", "נראה לך שאני אגור בפתח תקווה/ קריית אונו/ ערי שינה" וכל מיני יציאות מסוג זה הם שחצנים שחיים בבועה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביא אני מסכים איתך.

אומנם כיף לגור בת"א והאמת שאני מחפש דירה בעיר ,

אבל אני ממש לא פוסל מגורים גם בערים אחרות (ר"ג למשל).

הבעיה היא שהתל אביבים (לא במקור , אלא אלה שעברו לת"א מהפריפריה) חושבים שהם מעל כולם והאף שלהם בשמיים.

לא הרבה יודעים כי הרבה עסוקים בלשפוך עליו רפש : אבל הוא לקח עיר בגירעון עמוק של מאות מליוני שקלים בסוף שנות ה90 והביא אותה כיום למצב של כמה עשרות מליונים בקופה.

שאתה מכניס 200 מיליון שקל בשנה רק מדוחות חנייה דרקוניים מידי שנה, איך לא תסגור את הגרעון ?

חולדאי הופך את ת"א לעיר בשביל עשירים בלבד .

למה לו לדאוג למגורים זולים עבור צעירים?

שאפשר לדאוג למגדלי יוקרה שכל דירה מתחילה משני מיליון שקל. ואז קופת העירייה תרוויח מזה הרבה יותר.

הרפש ששופכים עליו באמת מוצדק.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אנשים שחושבים ש"מרכז תל אביב זה איכות חיים", "נראה לך שאני אגור בפתח תקווה/ קריית אונו/ ערי שינה" וכל מיני יציאות מסוג זה הם שחצנים שחיים בבועה.

אולי תטרח לקרוא את כל השרשור לפני שאתה מגיב ותבין שכל מה שאמרתי לא מדבר על מרכז ת"א.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שכתבתי על מרכז תל אביב לא מתייחס ספציפית אליך (למרות שהחלק השני דווקא כן).

אין לי ספק לגבי איכות החיים ברמת אביב ובשכונות הצפוניות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...