Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברים שלנו מתל אביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שביא אני מסכים איתך.

אומנם כיף לגור בת"א והאמת שאני מחפש דירה בעיר ,

אבל אני ממש לא פוסל מגורים גם בערים אחרות (ר"ג למשל).

הבעיה היא שהתל אביבים (לא במקור , אלא אלה שעברו לת"א מהפריפריה) חושבים שהם מעל כולם והאף שלהם בשמיים.

טוב זאת גישה דיי רווחת והרשה לי לתקן אותך.

הם אולי חושבים שהם גרים במיקום יותר טוב מכולם, אבל לא שהם מעל כולם כפי שאנשים עם רגשי נחיתות אוהבים לומר.

שאתה מכניס 200 מיליון שקל בשנה רק מדוחות חנייה דרקוניים מידי שנה, איך לא תסגור את הגרעון ?

שמע, אני דווקא בעד. אנשים שחונים בצורה לא חוקית חוסמים נתיבים וחוסמים עוד יותר את העיר.

אני מעולם לא קיבלתי דו"ח חניה לא בתל אביב ולא באף עיר אחרת - אם אנשים לא יזלזלו בחוקים , יחנו איפה שמותר, ואולי הישראלי הקמצן אפילו ישלם כסף על חניה בחניונים - לא יהיו דוחות.

חולדאי הופך את ת"א לעיר בשביל עשירים בלבד .

למה לו לדאוג למגורים זולים עבור צעירים?

שאפשר לדאוג למגדלי יוקרה שכל דירה מתחילה משני מיליון שקל. ואז קופת העירייה תרוויח מזה הרבה יותר.

הרפש ששופכים עליו באמת מוצדק.

טוב, זה כמו שאני אחווה דיעה על הניהול של ראש העין , שאין לי בו חצי מושג.

תקרא את הראיון עם חולדאי במוסף ממון של סוף השבוע האחרון בידיעות אחרונות.

תבוא לגור בתל אביב, תכיר מה הולך ואז תתן דיעה.

קל מאוד לתת ציטוטים של כל מיני מתוסכלים שכותבים בתקשורת.

5 תווים

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל כתב:

יפה מאוד שהבינתחומי הצליח לפתח מעין גאוות יחידה בקרב הלומדים שם, מגיע ח"ח לאנשים שם.

וכמו שיבין ידידינו המתלהם , נתן את הגולף , למה לשלם 30 אלף שקל לשנה סתם, על משהו שאפשר לקנות ב10 אלפים שקל ועושה אותו דבר ואפילו קצת יותר?

זה כמו שאתה גם גר בפתח תקווה וגם קונה דירה בפי 3 יותר כסף מאשר דירה בצפון ת"א...

לא הבנת את האנלוגיה, אז אני אפשט אותה - מה ששאלתי זה למה אתה מחזיק רכב שיקר יותר לרכישה ואחזקה מאשר רכב מקביל ( משמע משפחתומטית משנתון זהה) שמבצע את אותה הפעולה, כאשר התשובה הינה הערך המוסף, וזה בדיוק מה שגרם לי לרצות לשלם את התוספת לשכר הלימוד (ונעזוב לרגע את העובדה שזה שאתה משלם 10-11 באוניברסיטה זו רק ההתחלה). לטעמך זה סתם.

זה כמו שאני אשאל למה להוציא יותר על האוטו שלך, כשאפשר לקנות משהו בפחות שעושה את העבודה יותר טוב (משמע לא מתקלקל...) - דרך אגב, זה מה שרוב האנשים עושים כשהם רוכשים רכב, דבר שבעינינו, חובבי הרכב, נראה שגוי.

הדוגמא שלך לגבי רכישת 2 דירות פשוט אינה רלוונטית או קשורה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

שוב אני אגיד שאתם לא תצאו מהויכוח הזה - אתם מדברים על טעם וריח.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא מבין אתכם, מה כ"כ רע בעיר פתח תקווה?.

חוץ מזה שהכיכרות ופסי האטה בעיר נמצאים משהו כמו על 50% מהעיר :roll:.

פשע - ברוב השכונות כמעט ואין.

נרקומנים שיכורים וסתם אנשים מוזרים ליד כל בית - אין.

שכונות חדשות , מרכז העיר "מטופח" , שכונות ישנות שנראות כמו "החדשות" של ת"א.

כבישים חדשים וגישה נוחה ומהירה לכבישים בין עירוניים גדולים

2 קניונים גדולים וה3 בדרך ועוד מס' קטנים.

כל מטר יש מסעדות בית קפה וכו'

3 איזורי תעשיה ענקיים

רבע שעה מת"א\ר"ג\בן גוריון

רבע שעה מכפ"ס\רעננה

שכונות "שינה" לא חסר פה

אז במה ת"א טובה יותר?,בסמים,פשע,זנות,חוסר מקום לזוז וכו'?, בזה שזאת "עיר הבילויים?" ממש לא.

אם תשימו לב אז מועדונים\ברים וכו' נמצאים גם בהרצליה\רמת השרון , ראשל"צ וכו' שהרבה יותר נעים לצאת לשם באותו זמן נסיעה מפ"ת.

אז מה רע בעיר הזאת?.

פורסם

אני דיברתי על המצב כפי שאני רואה אותו : אתה משלם יותר ולא מקבל ערך מוסף. (מרצים יותר נחמדים, יותר קשובים ושמלקקים לסטודנטים כי הם בני עשירים זה לא ערך מוסף)

על דבר אחד אני מסכים : במכללה המרצים יותר מתאימים ללמד סטודנטים, באוניברסיטה מדובר בחוקרים שהפילו עליהם "תיק" - ללמד סטודנטים וזה גם נראה ככה. אבל בסופו של דבר אתה תדע את החומר כך או כך.

ונקנח בקצת מידע חיוני על פתח תקווה:

הגדרה מילונית חשובה:

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%A4%D7%AA%D7%97_%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%94

ההימנון של פתח תקווה: (להקת אינפקציה)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז לטעמך, לא מדובר בערך מוסף, וזה לגיטימי.

אני לעומת זאת רואה את זה כך - בזמן שאתה נאבקת באוניברסיטה, כדבריך, בפרוצדורות כאלו ואחרות, וקשיים כאלו ואחרים, אני השקעתי את הזמן הזה בלמידה, ויצאתי במצב יותר טוב ועם ידע רב יותר (בהשוואה לסטודנט מקביל באוניברסיטה).

לגבי הערותייך על המרצים - אין דרך אחרת לתייג את זה חוץ מדיבור של אדם שלא עבר קורס בבינתחומי בחייו - כי אם כן, היית מבין שהמרצים עושים כל דבר פרט ל"לקק" לסטודנטים. נראה לי שדבריך הם מעט מתחת לכבודם של מרצים, כדוגמת אהרון ברק.

Blue Jay (שכרגע כמעט ציטטתי את שמך לפי ראשי התיבות, טעות שיכלה להיות די מצחיקה למי שמבין אותם) - אין ספק שמדובר על טעם וריח. עם זאת, ישנה גישה ראויה לדיון - למרות שאני מאמין בדבר אחד, אני לא שולל את הדיעות האחרות, דבר שידידנו אייל מאוד מתקשה לעשות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אל תשכח שהנדסה זה לא הדבר היחיד שלומדים באוניברסיטאות - יש אנשים כמוני שלומדים במדעי הרוח / מדוייקים שמרויחים הרבה יותר ממה שאתה חושב מהמחקרים של המרצים שלנו כמו למשל המשכה לתואר שני עם מרצים בעלי שם עולמי בתחומם (אני יכולה להעיד לפחות על 4 חוגים שיש לי קשר אליהם על הייחוס הכלל עולמי של המרצים שלהם).

אין לי מושג מבחינה סטטיסטית כמה אנשים ממשיכים לתואר שני במכללות, אבל אלו שבאוני' ת"א שאני מכירה (שהם לא מעט ובקרוב גם אני אצטרף לשורותיהם) מאוד מרוצים מהאוני'.

אין לי בעיה עם אנשים שרוצים ללמוד במכללה - לי זה לא מתאים. אני אישית מרויחה הרבה יותר מהמסגרת האוניברסיטאית, אבל אולי זה כי אני גם יודעת איך לבחור את המרצים שאני לומדת אצלם.

פורסם
בכל איזור "תל אביב צפון" המחיר ל-3 חדרים מתחיל מ 4-4.5K ונושק ל 7K שח. הממוצע עומד על 5-5.5K.
חבר שלי שוכר בנווה שרת (יותר צפון מזה זה כבר רמת השרון) דירת 3 חדרים גדולה ויפה ב-3,500 ש"ח. לא חסר חניה ותוך שניה אתה יוצא לאיילון/גלילות/הכפר הירוק. יש לו מה שהוא רוצה במרחק הליכה. אני חושב שאם הייתי שוכר בת"א הייתי מחפש באזור הזה, זה ממש לגור בת"א אבל בלי החסרונות. וגם דירה ישנה ומתפרקת במרכז העיר תעלה אותו הדבר אם לא יותר.
פורסם
לא מבין אתכם, מה כ"כ רע בעיר פתח תקווה?.

חוץ מזה שהכיכרות ופסי האטה בעיר נמצאים משהו כמו על 50% מהעיר :roll:.

מהפה שלך למהנדס העיר.

העיר הזאת שופעת רמזורים כמו סיליקון בחזה של פאמלה אנדרסון.

התשתית בתוך העיר צפופה וגרועה.

דרכי גישה טובות - אולי בחצי שנה האחרונה (מאז כביש מכבית).

איכות הסלילה מתחת לכל ביקורת.

עדיין ממשיכים לתכנן כבישים כמו הפרצוף שלהם (עיין ערך דרך רבין מ"אסם" ועד "קרית אונו" בה נהרגו לפני שבוע כמה נפשות - כבר לא בונים כבישים דו-סתריים עם 3 נתיבים ! אבל בפתח-תקוה כן !).

להמשיך ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חבר שלי שוכר בנווה שרת (יותר צפון מזה זה כבר רמת השרון) דירת 3 חדרים גדולה ויפה ב-3,500 ש"ח. לא חסר חניה ותוך שניה אתה יוצא לאיילון/גלילות/הכפר הירוק. יש לו מה שהוא רוצה במרחק הליכה. אני חושב שאם הייתי שוכר בת"א הייתי מחפש באזור הזה, זה ממש לגור בת"א אבל בלי החסרונות. וגם דירה ישנה ומתפרקת במרכז העיר תעלה אותו הדבר אם לא יותר.

נווה שרת נחשבת "שכונת פשע"... והמחירים שם נמוכים : רוב הבניינים שם הם שיכונים ישנים. אבל המיקום מצויין.

משם ועד רמת השרון יש עוד כמה שכונות :שיכון דן, נאות אפקה, תל ברוך צפון, צהלה, המשתלה (צהלה החדשה)

דרך אגב, תל אביב מסתיימת בצד המערבי של הציר שמגיע מהכפר הירוק: בתל ברוך צפון , ומסתיימת בשכונת המשתלה בצידו המזרחי של ציר זה (משה סנה או איך שלא קוראים לרחוב הזה :))

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שווה ללמוד באוניברסיטה..

tau.gif

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בינינו - ממש לא מעניין אותי מה הולך במדעי החברה.

זה לא אומר שום דבר על שאר האוני' - זה כל חוג לעצמו וכמות הכסף שיש לו.

פורסם
דרך אגב, תל אביב מסתיימת בצד המערבי של הציר שמגיע מהכפר הירוק: בתל ברוך צפון , ומסתיימת בשכונת המשתלה בצידו המזרחי של ציר זה (משה סנה או איך שלא קוראים לרחוב הזה :))

תל אביב האמיתית מסתיימת באבן גבירול במזרח (אולי אפילו וויצמן) ובשדרות רוקח במערב, כל השאר זה ספיחים של בורגנים שרוצים לעשות בכאילו, נו... איך אני אסביר את זה הכי טוב, כמו אלה שקונים גולף GTI...במקום רכב ספורטיבי אמיתי :wink:

פורסם

לגור באזור שינקין ולגור בנווה שרת אלו חיים אחרים לגמרי, בדיוק כמו ששלומי כתב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תל אביב האמיתית מסתיימת באבן גבירול במזרח (אולי אפילו וויצמן) ובשדרות רוקח במערב, כל השאר זה ספיחים של בורגנים שרוצים לעשות בכאילו, נו... איך אני אסביר את זה הכי טוב, כמו אלה שקונים גולף GTI...במקום רכב ספורטיבי אמיתי :wink:

מצחיק מאוד שלומי. (בטח יש הרבה מה לעשות עם רכב ספורטיבי אמיתי במרכז ת"א ביום יום)

ואני דווקא מסכים איתך לגבי החלוקה של תל אביב.

גם אני רואה את הדברים ככה, אבל דווקא מכיוון אחר : לגור בסביבה איכותית אבל עדיין מספיק קרוב לתל אביב ה"אמיתית" (כדבריך).

כי המגורים בתל אביב ה"אמיתית" ,טומנים בחובם פשרות לא מעטות עליהם דובר בצורה הומוריסטית בהודעה שפתחה את השרשור (רעש, בעיות חניה,פקקים, צפיפות ,מבנים מזדקנים וכו').

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...