Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברים שלנו מתל אביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם ערים כמו ראש העין לדוגמה שהיא 20 דקות נסיעה מת"א ויש את כל היתרונות של האזור השקט - כולל את מחירי הדירות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה נשמע לי כמו אלו שחוזרים אחרי כמה שנים בהודו ומספרים כמה מדהים.

אני מכבד את רצונם של אנשים לחיות באזורי ספר. יש בזה איזה קסם רומנטי, אבל אני מעדיף לחיות בציביליזציה.

במילה ציביליזציה אתה מתכוון לריח האגזוזים,חוסר החניה והפקק התמידי שיש לך מתחת לבית לא משנה באיזה איזור בת"א אתה גר?

אני עוד מוכן לחשוב על לגור בעיר אבל ת"א ממש לא.

to finish first first you have to finish

פורסם

תעשו לי טובה, כשאתם כותבים פרקי זמן הגעה לתל אביב, תתייחסו לשעות העומס...

כבר יצא לי מספר לא מבוטל של פעמים לנסות להגיע בבוקר מראש העין לתל אביב, עניין של שעה בערך? פקק שמתחיל כמעט מראש העין לאורך כל כביש 5 ועד הכפר הירוק/גלילות...!

פקק ברמה של עמידה מוחלטת.

(עבדתי בראש העין שנה, וגם שכרתי לתקופה קצרה בהוד השרון קרוב מאוד לכביש 5 והייתי צריך להגיע משם לת"א)

איכות חיים - רק 2 דקות מכפר קאסם...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
20 דקות נסיעה ראש העין ת"א בשעות העומס??

מי שגר כאן יודע לעקוף את העומס - לצאת בזמנים שאין בהם.

אם אני צריכה להספיק לשיעור של 10:15 אני יכולה לצאת מהבית ב-09:45 ועוד יהיה לי זמן לסיגריה אחרי שאני אחנה את הרכב.

אם יש לי שיעור ב-8 (אני מנסה להמנע מהתופעה הזו, אבל מדי פעם זה קורה) - לוקח לי אפילו פחות זמן.

רק צריך לדעת מתי לצאת מהבית ואחרי 9 וחצי שנים של לימודים בת"א אני כבר מכירה את הפקקים של כביש 5 כמו את כף ידי ויודעת בדיוק מתי לצאת וכמה זמן יקח לי להגיע.

פורסם

אייל אני מדבר על שעות העומס שלא נדבר על העובדה שבשעות פחות עמוסות זה אורך אפילו פחות זמן וכמו שציינתי עניין של תקציב וסדרי עדיפויות, רבע שעה (עשרים דקות MAX) לכיוון שווה את זה לטעמי.

פורסם

בשעות פחות עמוסות + אמצעי ל"א מתאימים אפשר לעשות את זה גם בפחות מ10 דקות....

זה לא אומר שעושים את זה וזה לא אומר שזה רלוונטי :)

דרך אגב, שכחנו לדבר על הפקק בכיוון ההפוך בסוף היום, מגלילות ועד מחלף קסם... שגם בו הייתי עומד בזמנו.

אתמול נזכרתי בכך כאשר כל מה שרציתי זה להכנס לת"א בכפר הירוק מכיוון צומת גלילות בסביבות 17:30 ... וזה לקח יותר מדי זמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אני צריכה להיות ב-9 בת"א אני אצא לפני הפקקים כי יותר שווה לי לבזבז פחות דלק ולהרויח לי עוד שעה של רוגע ושתיית קפה.

פקקים זה כמו בחתימה שלי - צריך לדעת איפה הם, ואיך לעקוף

פורסם

כשאני חושב על זה, אולי בתור חילוני ת"א הרבה יותר קורצת לך. אני בערב שבת מסיים את הארוחה המשפחתית והולך (ברגל) לשבת עם חברים. בשביל להידקר באיזה מועדון לא צריך את ת"א

בת"א יש לך מבחר גדול של מועדונים להדקר בהם. אתה יכול להדקר ע" ערס לצליל האוסדנסטרנס או בידי אופנוען שיכור לצלילי הבי-מטאל או ע"י מאפיונר צמרת לצלילי שירה בציבור...

בפריפריה יש מקום אחד שפתוח אחרי שמונה ועדיין מנגנים שם את האוסף של אילן שחר, הפרפר, משנות ה-80.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
במילה ציביליזציה אתה מתכוון לריח האגזוזים,חוסר החניה והפקק התמידי שיש לך מתחת לבית לא משנה באיזה איזור בת"א אתה גר?

אני עוד מוכן לחשוב על לגור בעיר אבל ת"א ממש לא.

במילה ציביליזציה אני מתכוון למקום שיש בו מה לעשות מעבר לשש-בש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחרי התשובות האחרונות , אני ממש לא רגוע

הפחד שלי , אם בטעות אני אגיע לראש העין :screwy: בגלל העומס חזרה אני אתייאש ואשאר שם .:lol:

( ואולי זאת הסיבה שיש תושבים בראש העין - הם לא הצליחו להגיע חזרה לת"א )

מתי יוצאת הרכבת האחרונה ללונדון :roll: ELO

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יש מושבים שהם סמוכים מאוד לת"א (רבע שעה בלחץ) זה הכל עניין של תקציב וסדר עדיפויות לחיות במושב כזה לדעתי זה להנות מ-2 העולמות.

אין כאלה דברים.

גם מה"מושבים" (הם לא באמת מושבים, כי כולם מלאים בהאנגרים ומחסנים של חברות שרצו מחסנים ליד העיר) שנותרו : משמר השבעה, גנות, רשפון, כפר אז"ר - זה לוקח יותר מרבע שעה להגיע לתוך העיר (מדובר על שעות העומס. על כביש פתוח זה באמת לא משנה, אני מגיע ב-20 דקות לכל מקום בת"א, מה שלוקח ברכב מעל שעה וחצי בבוקר).

עלויות המחייה שם הן יקרות אפילו מהעיר, משמעותית.

לגבי "חינה" של תל אביב - כמו שנאמר, עניין של תפיסה. יצא לי להיות בהרבה ערים בעולם (בעיקר עבודה), כולל כאלה ש"נחשבות". אם כבר היו מכריחים אותי, הייתי הולך על ערים אירופאיות עם עבר בן מאות שנים, רצוי עם נהר באמצעיתן (דבלין, פראג, בודפסט) ו/או רחובות עם בניינים עתיקים וצרים (מדריד, רומא), ולא על מוטציות אורבניות כמו NYC, ת"א ודומותיהן.

לכל הנזכרות יש את אורח החיים האורבני, אבל בלי להרגיש שאתה כלוא בתוך מפלצות בטון, פלדה וזכוכית.

ועדיין, על פני כל הערים יחד, הייתי מעדיף את הכבשה שושנה...

פורסם
אין כאלה דברים.

גם מה"מושבים" (הם לא באמת מושבים, כי כולם מלאים בהאנגרים ומחסנים של חברות שרצו מחסנים ליד העיר) שנותרו : משמר השבעה, גנות, רשפון, כפר אז"ר - זה לוקח יותר מרבע שעה להגיע לתוך העיר

אני מדבר מניסיון על גנות מחסנים יש אבל לא הרבה(וגם זה כבר בר חלוף עובדים על זה ), התנועה בתוך המושב מינימלית (בטח שביחס לעיר), בבוקר לצאת מגנות ולהגיע לת"א לוקח בסביבות רבע עד 20 דקות ,איפה בת"א זה כבר עניין אינדיבידואלי ויכול לקחת זמן גם אם אתה גר בת"א עצמה,ברור שזה לא מושב חקלאי אבל הסמיכות לת"א מדהימה לדעתי וכמו שכתבתי זה עניין של תקציב.

פורסם

גנות זה לא המקום הזה שנמצא בין כל הצמתים הכי עמוסים בארץ ?

מה שטוב במושב הזה זה שאפשר לחסוך כסף על סיגריות, כל נשימה שלך זה שכטה.

• תוכן חדש...