Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החברים שלנו מתל אביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תל אביב, לא תל אביב, כשכולכם עמדתם בפקקים ביום שלישי, אני הגעתי ב3 דקות לעבודה (כולל רמזורים..)

(נתניה עד גלילות: שעתיים וחצי, בית ליד עד מורשה , שעתיים וחצי גם , ואני לא מדבר על מה שהלך מכיוון דרום.

במיוחד הורג אותי שחברים ממרכז ת"א בעיקר מתרכזים בלחשב את החיים שלהם כמה שבועות קדימה כדי כמה שפחות פעמים יאלצו להזיז את האוטו,

ואז כשהם מזיזים, הם מנסים לעשות 19 דברים בשעתיים כולל לבקר את חבריהם בצפון העיר שזה בעצם חוץ לארץ בשבילם... :)

אני בכלל לא מדבר על כך שלגור מעל פיצוציה נחשב סוג של הישג, ודירה שבה התקרה לא נופלת עליך נחשבת מציאה היסטרית.

נ.ב. רוב מה שכתוב במייל הזה ששלומי פרסם- נכון בהחלט. אבל כשחוצים את הירקון לכיוון צפון - הדברים משתנים.

נ.ב.2 חדרה ופתח תקווה? גם כן דוגמאות....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא הטריד אותי עניין החנייה מכיוון שהרכב שלי מצוייד בחיישני חנייה.

איזה קטע, גם לי יש חיישני חנייה.

רוורס - רעש של בום (חיישן אחורי מגיב).

קדימה - עוד רעש של בום (חיישן קדמי מגיב).

עוד רוורס - רעש של בוווום (חיישן אחורי מגיב יותר טוב).

עוד קדימה - רעש של בווווווום (חיישן קדמי מחזיר כל שקל שעלה).

וחוזר חלילה.

(הערה - החיישנים הללו עובדים טוב בהרבה אם הפגושים עשויים פלב"ם).

לסיכום - עיר מגעילה, חנוקה ומסריחה, הסדרי תנועה שמתאימים לבית משוגעים, רעש שמתאים לישיבת מליאה בכנסת (כשיש נושא שעשוי בטעות להגיע לחדשות, אז כל הח"כים נדחסים פנימה), ולחות שמדביקה לך את האיברים אחד לשני.

חנויות מעצבים? מה זה ומה זה נותן לי?

חולה? אנשים במושב לעולם אינם חולים. מקסימום יוצאים החוצה להתקלח במים קפואים מהבאר הקרובה.

רופא שיניים ? יש מכוש, קלשון ואת חפירה.

רעב? יש מספיק בשר ברפת / דיר הקרובים.

צמא? יש מספיק חלב ברפת / דיר הקרובים.

עינוגים? יש מספיק "בשר" ברפת /דיר הקרובים.

טיילת ? יוצאים מהבית, ויש לך המון טבע ברפת / דיר הקרובים.

ולסיום, משל (מבוסס על המשל המקורי של איזופוס (עכבר העיר ועכבר הכפר), עם התאמות קלות לזמננו, הועתק מהבלוג הזה:

ילך עכבר הכפר אצל עכבר העיר, ישבו השניים במסעדה מפוארת ושוחחו:

עכבר הכפר: למה רגלך כה קופצנית ידידי?

עכבר העיר: אני לחוץ, אני חייב להספיק

עכבר הכפר: להספיק מה?

עכבר העיר: דברים שיש להספיקם?

עכבר הכפר: דברים כמו?

עכבר העיר: כסף! צריך להספיק לעשות כסף, כמה שיותר כסף.

עכבר הכפר: ומה תעשה עם כל הכסף?

עכבר העיר: זה הרי ברור.. דירה מפוארת, רכב מפואר, ארוחה במסעדה מפוארת בכל ערב.

עכבר הכפר: זה עתה הלכת 5 רחובות ברגל כדיי לפגשני, הלא כן?

עכבר העיר: צודק, אבל אין אף נקודת חנייה פנויה כאן בעיר.

מוסיף ואומר עכבר העיר: אבל לפחות היא משמשת אותי בסופי השבוע כשאני חפץ אני לבקרך.

עכבר הכפר: את חיי לבדך, למה לך מכונית כה מפוארת מלאה טכנולוגיה ומהירה כלכך, מאיצה ל-100 קמ"ש בפחות מ-6 שניות מבלי להרגיש מגיעה ל230 קמ"ש..

עכבר העיר: כדיי שאספיק, כדיי שאגיע מהר.

עכבר הכפר: והפקק אין סופי בכל סוף חמישי ושישי, למהירות הוא תורם?

עכבר העיר: כן...מעצבן.

עכבר הכפר: למה לך להתעצבן, הרי הוא שם על דרך קבע, וכשאתה יוצא לדרך את זאת אתה יודע.

עכבר העיר: (שתיקה)

המשיכו ללגום מן הבירה הקרה ולשבוע את בטנם, סיימו את הארוחה שלמו והלכו לדירתו של עכבר העיר ממרומי הקומה ה-23 ב"מגדלי אבי"ב".

השתומם עכבר הכפר למראה הגודל והאושר שנגלה לעניו..

עכבר הכפר: מרשים ידידי, בהחלט מרשים... מה גודלה?

עכבר העיר: 180 מ"ר

עכבר הכפר: מרשים...ואתה גר לבדך?

עכבר העיר: תודה ידידי, תודה.

עכבר הכפר: ומה עושים עם כל המרחבים האלה.

עכבר העיר: האמת...לא הרבה ידידי, לרוב חוזרים עייפים אחריי יום עבודה והולכים לישון, או צופים לבד בטלויזיה ואז פורשים לישון.

נעמד עכבר הכפר מול חלון הסלון הענק אשר משקיף לכיוון צפון מערב...עכבר הכפר: וואו...איזה מראה מרהיב ("לו רק היה אפשר לראות מעבר לענן הפיח"...חשב לעצמו)

עכבר העיר:כן... ביום שרכשתי את הדירה היה יום שטוף שמש, לא יכולתי שלוותר על נוף עוצר הנשימה, אבל מאז...לא יצא לי לראות שוב את אותו מחזה.

עכבר הכפר: חכה לחורף,האויר יתנקה, והמראה יחזור...

טוב ידידי, נעמת לי מאוד היום אבל ברשותך אני פורש לישון.

למחרת שוב עכבר הכפר לביתו וכאשר נגלה לעניו מראה ההרים ובאפו ניחוח פריחה חייך וחשב לעצמו:

"כמה טוב שיש את ידידי עכבר העיר"

פורסם

באמת שהבעיה בתל אביב יכולה להיפתר אם לא יכנסו אליה תושבי ערים אחרות ומושבים כאלה או אחרים.

(בדיוק כמו שלערים כמו חדרה לא נכנסים אנשים שלא גרים שם... :))

ביום שלישי בבוקר כשכולם היו תקועים בפקק אינסופי דיי רחוק בצינורות המובילים לתל אביב, היה פשוט תענוג !

שפע חניה , אין פקקים, אין בלאגן. גן עדן!

אז יאללה, אם יש כ"כ הרבה עבודה ומקומות בילוי במושבים הנידחים, או בערי הלוויין.... תישארו שם וזהו

ברור שזאת איכות חיים אחרת, ברור שזה יותר זול, אבל מי רוצה לנסוע כ"כ רחוק לעבודה וממנה?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איזה קטע, גם לי יש חיישני חנייה.

רוורס - רעש של בום (חיישן אחורי מגיב).

קדימה - עוד רעש של בום (חיישן קדמי מגיב).

עוד רוורס - רעש של בוווום (חיישן אחורי מגיב יותר טוב).

עוד קדימה - רעש של בווווווום (חיישן קדמי מחזיר כל שקל שעלה).

וחוזר חלילה.

(הערה - החיישנים הללו עובדים טוב בהרבה אם הפגושים עשויים פלב"ם).

:

נראה לך שיש לי באמת חיישני רוורס ? זוג עיניים וניסיון נהיגה מספיק להחנות בכול מקום גם עם טרנזיט.

באמת בזמן האחרון יש ריח רע של דיר בת"א :-)

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה באמת חושב שתל אביב זה המקום היחיד לעבוד בו? אגב, זול זה לא, רק שתהיה בעניינים...

ברור שלא, כבר יצא לי לעבוד בראש העין, פתח תקווה, הרצליה, נתניה, רחובות , רק לאחרונה נחתתי בתל אביב.

ובקשר למחיר, כשאמרתי זול היה לי בראש מקרה של חברים שקנו לאחרונה בית קרקע 5 חדרים מקבלן באיזה מושב ליד עפולה ,במחיר של 850 אלף ש"ח , כאשר בכסף הזה בתל אביב אתה לא יכול לקנות כלום...

(נ.ב. הם עובדים בת"א, זה טירוף!!!)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לשמחתי אין לי חברים בתל אביב :roll:

לתל אביבים אין חברים שהם לא תל אביבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
באמת שהבעיה בתל אביב יכולה להיפתר אם לא יכנסו אליה תושבי ערים אחרות ומושבים כאלה או אחרים.

(בדיוק כמו שלערים כמו חדרה לא נכנסים אנשים שלא גרים שם... :))

אין שום בעיה, רק קח בחשבון שהרבה מהעסקים בת"א יסגרו תוך שבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור תל אביבי צחקתי שעה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אין שום בעיה, רק קח בחשבון שהרבה מהעסקים בת"א יסגרו תוך שבוע.

ובמקומם יפתחו עסקים חדשים. מה לעשות ת"א/רמת-גן הם מרכז הפיננסי של המדינה שלנו (רחוב אחד העם).

איזה כייף לי :)

פורסם

לא יפתחו כי עפ"י משאלתו הוא מקווה שכל הלא תל אביבים שנכנסים מידי יום לעיר יפסיקו להכנס.

זה אובדן של מרבית כח הקניה בת"א.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נראה לך שיש לי באמת חיישני רוורס ? זוג עיניים וניסיון נהיגה מספיק להחנות בכול מקום גם עם טרנזיט.

באמת בזמן האחרון יש ריח רע של דיר בת"א :-)

יופי קבל אזהרת דיר - באלק , נתתה לשמר סיבה להגיע :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...