Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת התנועה בתפארתה - שוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום: רחוב רובינשטיין 51 ביפו

השעה: 12:20 בצהרים

התאריך: היום (8/1/8 )

העבירה: כפי המופיע בתמונה

בניסיון לשלוח תלונה דרך אתר האינטרנט של המשטרה מתקבלת התגובה כפי שנראת בקובץ המצורף

אין לי שום דרך לדעת באילו שדות טעיתי בטופס התלונה המקוון, למרות שאני לא טעיתי בשום מקום...

ב-ז-י-ו-ן

08012008.jpg

pniya.JPG

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזו התלהמות, מינימום תאונת פגע וברח, חשבת אולי לרגע שהם לא עצרו כדי לעשות קניות, אולי מודיעין, אולי התקבלה קריאה על אלימות, אולי לחסום נתיב עקב תאונת דרכים, אולי אכיפה,תגבורת?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רואים שהחנו את הרכב במקום הראשון הכי נוח שמצאו.

תסתכל טוב ותגיד לי באמת שככה נראית ניידת שהגיעה לטפל בתאונת דרכים/תגבורת/אכיפה(נו באמת).

חסימת נתיב אגב כשמה היא, הם עשו "חסימת מדרכה".

פורסם

אתה יכול להגיש בקשות ופניות באתר עד מחר.

מנסיון שלי, ישימו עליהן ז#%$ אחד גדול. אני בספק אם זה מופנה בכלל לאנשהו.

פניתי ופניתי, וכלום לא קרה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
איזו התלהמות, מינימום תאונת פגע וברח, חשבת אולי לרגע שהם לא עצרו כדי לעשות קניות, אולי מודיעין, אולי התקבלה קריאה על אלימות, אולי לחסום נתיב עקב תאונת דרכים, אולי אכיפה,תגבורת?

אני איתך,

איך אתם יודעים שהשוטרים לא באמצע אירוע ?

אולי הם החנו ככה את הרכב בגלל שיש אלימות/רצח , משהו מסוכן שאין להם זמן להתעסק בחניה?

אני רוצה לראות פעם אחת ששוטרים מגיעים לאירוע של גניבה/ אלימות במשפחה , והם מחפשים חניה בכחול לבן, ולא רק מחנים אלא גם שמים גם איזי פארק על החלון , ועד שהם יגיע לאירוע הבן אדם כבר נדקר 10 פעמים, ואז יגיע הבחורצ'יק שפתח פה את הנושא ויעלה נושא חדש ששמו הוא " מדוע השוטרים מבזבזים את הזמן בחיפוש חניה בכחול לבן שיש אירוע שמצדיק חניה על המדרכה" ???

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני ראיתי את השוטרים מגיעים למקום...

אם הם היו מגיעים ל"ארוע" אז הם היו מחנים יותר קרוב למקום ה"ארוע" ולא מתהלכים להם בקלילות ברגל.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

נו באמת- הם חנו להנאתם האישית.

יש דוגמא אישית ויש דוגמא טיפשית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כדאי לעשות שרשור דביק לגבי המשטרת תנועה הבזיונית הזאת שיכלול בתוכו את כל הידיעות שקשורות לנושא

לגבי התמונות

תמונה א' זה שוטר שהלך לסיאסטה ומצא מקום חניה מאוד נוח , כי מי יגיד לו משהו "הוא החוק"

תמונה ב' זה שוטר שמיהר לחומוסיה הקרובה כי יש מפגש של חברים לתחנה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אם כבר בזה עסקינן.

לפי כמה ימים, חבר היה מעורב בתאונת דרכים.

אבל הנה הקטצ': הוא היה מעורב בתאונה עם ניידת משטרה שעברה באור אדום, בלי צ'קלקות ובלי סימונים.

ומה שעוד יותר עצוב, השוטר טען שהוא עבר בירוק! הטענות שלו הופרכו ע"י עד שהיה באותו הזמן בצומת.

פורסם
כששוטר(ת) מחליט לעשות משהו(פניה שמאלה לדוגמה:?) גם רמזור אדום לא יעצור אותו ... :roll::evil:

האורות האדומים המהבהבים על הגג אומרים לך משהו?

אני במקומך הייתי מעיף את ההודעה הזאת

פורסם
ב-ז-י-ו-ן

ה-ג-ז-מ-ה

לא יודע אם השוטר בתפקיד או לא. בסה"כ מדובר בחנייה שאיננה אסטטית, אבל לא יוצרת סיכון, לא מפריעה לתנועה ולא חוסמת את המדרכה. לא יפה, לא נורא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...