Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת התנועה בתפארתה - שוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיקו להיות יפי נפש משטרה היא חלק מכוחות הביטחון מכוח החוק היא יכולה לעשות כל עבירה שהיא חפצה בה במידה והיא בתפקיד ואתם לא יכולים לדעת מה היה באותם הארועים שציינתם אז עזבו אותו בשקט.

משום מה נראה לי שאם אלו היו תמונות של אמבולנס אף אחד לא היה אומר כלום אבל כי זה של משטרה אז כן הם מושחתים והם עושים מה שבא להם.. מעניין.

ולא אני לא שוטר וגם לא יהיה שוטר אבל עזבו את המשטרה בשקט שתעשה את התפקיד שלה ושלום על ישראל.

+1 :mm_yeah:

ואם עדיין אתה מתעקש לפרסם , יש ל YNET כתובת E-MAIL שאפשר לשלוח להם תמונות כאלה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיי שאתמול ראיתי את אחד הדברים היותר מפגרים שניידת יכולה לעשות!!

כאשר אני עומד לתומי בקו עצירה של רמזור אדום, מימיני ניצבת לה ניידת שכל שנייה שעוברת מתקדמת ועוברת את הקו ללא סיבה.

בכל מקרה אחרי כמה מטרים היא צולמה על ידי המצלמת רמזור. מחבל לא?!

מפה לשם אחרי שהיא צולמה, היא נסעה ברמזור אדום שניה לפני שהוא התחלף לירוק. דבילי, פשוט דבילי!!

Polo 2012

פורסם
בטח אמר "נעבור, לא נעבור, נעבור, לא נעבור טוב כבר עברתי" :-)

אולי הוא כיוון את הזווית צילום כדי לצאת טוב בתמונה.

באמת שישבתי באוטו והייתי המום! ושוב, זה היה בלי סיבה מוצדקת לעבור באדום.

Polo 2012

פורסם

כולם כאן קופצים בראש כאילו היה רצח בשידור חיי, מי ששאל כן ניידות תנועה הן הזמינות ביותר על הכביש לכן לכל ארוע הן יגיעו ראשונות, בין אם זה אלימות, תאונה או פיגוע.

השוטר שעמד ברמזור לפניה שמאלה, עומד אפשר לראות זאת לפי אורות הבלם, ואם אתם שואלים למה הוא נדחף, אז אולי הוא קיבל פניה וצריך להסתובב ולשנות נתיב דחוף.

לא פעם קיבלנו קריאות בקשר על רכב משתולל, והיינו צריכים באמצע כביש החוף להסתובב, וגם לנסוע נגד כיוון התנועה אם צריך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אולי הוא קיבל פניה שיש מבצע של שתיה חינם בשווארמה חזאן...

שמים פס אחד על כולם ובכלל מפגינים רמה נמוכה בכל הקשור להתנהלות יום יומית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כולם כאן קופצים בראש כאילו היה רצח בשידור חיי, מי ששאל כן ניידות תנועה הן הזמינות ביותר על הכביש לכן לכל ארוע הן יגיעו ראשונות, בין אם זה אלימות, תאונה או פיגוע.

השוטר שעמד ברמזור לפניה שמאלה, עומד אפשר לראות זאת לפי אורות הבלם, ואם אתם שואלים למה הוא נדחף, אז אולי הוא קיבל פניה וצריך להסתובב ולשנות נתיב דחוף.

לא פעם קיבלנו קריאות בקשר על רכב משתולל, והיינו צריכים באמצע כביש החוף להסתובב, וגם לנסוע נגד כיוון התנועה אם צריך.

תתפלא, מניסיון, זמן התגובה של משטרת התנועה הוא איטי ביותר.

פורסם
אולי הוא קיבל פניה שיש מבצע של שתיה חינם בשווארמה חזאן...

שמים פס אחד על כולם ובכלל מפגינים רמה נמוכה בכל הקשור להתנהלות יום יומית.

עידן

לדעתי זה ממש נכון, ורואים את זה כל פעם מחדש אין מה לעשות! זאת עובדה!

על מנת שאנשים לא יעשו את השטויות שהם עושים, הם אמורים לשמש דוגמא! נקודה!!

זה לא משנה אם הרמזור היה אדום ב3 בלילה ממש לא! אותו שוטר בניידת היה אמור לציית לחוקים בדיוק כמו שאני עשיתי באותו רגע, מי ישמע אותה שנייה הצילה לו את החיים. פשוט בושה.

Polo 2012

פורסם

בואו הגידו "בזיון והגזמה" לשוטר בניו יורק.

הם כאן גם השופטים, אין לך אפשרות להוציא מילה, שלא לדבר על שוטרי ניו ג'רסי, רק הביגוד והמגפיים הגבוהות המבריקות שלהם, ישתיקו את המחשבות שלכם, והם באמת (לפי מה שאומרים) הכי גרועים.

כאן שוטר יעבור באדום, סתם, לחסוך זמן.

השוטרים בארץ "ילדים טובים" . האמינו לי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בואו הגידו "בזיון והגזמה" לשוטר בניו יורק.

הם כאן גם השופטים, אין לך אפשרות להוציא מילה, שלא לדבר על שוטרי ניו ג'רסי, רק הביגוד והמגפיים הגבוהות המבריקות שלהם, ישתיקו את המחשבות שלכם, והם באמת (לפי מה שאומרים) הכי גרועים.

כאן שוטר יעבור באדום, סתם, לחסוך זמן.

השוטרים בארץ "ילדים טובים" . האמינו לי.

דני

טוב מאוד. זה בדיוק מה שצריך בארץ, כדי שנוכל לחיות קצת בשקט. אבל לא זה המצב כאן. מדובר

בהרבה מאוד שוטרים (ואני בכוונה לא מכליל את כולם) שאוכלים חינם את כספי המיסים שאני משלם,

ולא מצדיקים את זה. ונחזור לדוגמא כאן, מדובר בשוטר שרוב הסיכויים עומד על המדרכה ומעביר את הזמן עד

לסיום המשמרת שלו ככל הנראה, ובוא לא ניתמם ונחשוב שהוא באמצע משימה מבצעית...

• תוכן חדש...