Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת התנועה בתפארתה - שוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האורות האדומים המהבהבים על הגג אומרים לך משהו?

אני במקומך הייתי מעיף את ההודעה הזאת

תגיד , סתם לשם סקרנות , איך ראית שמדובר באורות מהבהבים ? אני לא ראיתי את זה בתמונה

בברכה יהודה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה-ג-ז-מ-ה

לא יודע אם השוטר בתפקיד או לא. בסה"כ מדובר בחנייה שאיננה אסטטית, אבל לא יוצרת סיכון, לא מפריעה לתנועה ולא חוסמת את המדרכה. לא יפה, לא נורא.

אני חושב שאתה מחמיץ את הנקודה שאוכפי החוק לא יכולים לנהוג בניגוד לחוק.

מין בעיתיות שכזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ה-ג-ז-מ-ה

לא יודע אם השוטר בתפקיד או לא. בסה"כ מדובר בחנייה שאיננה אסטטית, אבל לא יוצרת סיכון, לא מפריעה לתנועה ולא חוסמת את המדרכה. לא יפה, לא נורא.

העיניין פה הוא לא בכמה העבירה חמורה.

הבעיה שאני מעלה פה היא הצביעות הנוראית שמאפיינת את משטרת התנועה של ישראל.

פשוט כלשונו: נותנים לחתול לשמור על השמנת.

כשאזרח פשוט מבצע "פשע נתעב" כמו נסיעה ב110 בכביש של 90, ממהרים לקפוץ עליו שוטרי משטרת התנועה.

אין לי בעיה עם זה, כל עוד השוטרים בעצמם לא נוסעים 110 שלא לצורך פעילות מבצעית. והרי כולנו יודעים מצוין, שהם נוסעים מעל למותר בחוק ללא צורך מבצעי. ופה רבותי בדיוק מהות הצביעות.

הם עוברים על חוקי התנועה כל הזמן, בכל מקום, וכולכם רואים את זה ואוכלים את עצמכם מבפנים.

כמה פעמים ראיתם שוטר עושה פניית פרסה על פס לבן סתם ככה ? אני ראיתי את זה אתמול ברחוב אלנבי בת"א.

כמה פעמים ראיתם שוטר שמגיע לרמזור אדום, מדליק לשניה צ'קלקה, עובר את הרמזור האדום, מכבה את הצ'קלקה וממשיך בנסיעה רגילה כאילו לא קרה כלום?

כמה פעמים ראיתם ניידת משטרה חונה בחניית נכים ליד החומוסיה השכונתית?

כמה פעמים ראיתם אותם נוסעים ללא חגורת בטיחות בנסיעה שגרתית? (כדי לצאת מהר יותר מהרכב! יגידו המצטדקים. אני אענה - בולשיט)

והאמתלה של "פעילות מבצעית" תופסת במקרים מעטים מאוד.

ומה עוד, אין אפשרות לשלוח תלונה באתר המשטרה! פשוט קומדיה!

בשורה התחתונה, משטרת התנועה מושחתת וצבועה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
העיניין פה הוא לא בכמה העבירה חמורה.

הבעיה שאני מעלה פה היא הצביעות הנוראית שמאפיינת את משטרת התנועה של ישראל.

פשוט כלשונו: נותנים לחתול לשמור על השמנת.

כשאזרח פשוט מבצע "פשע נתעב" כמו נסיעה ב110 בכביש של 90, ממהרים לקפוץ עליו שוטרי משטרת התנועה.

אין לי בעיה עם זה, כל עוד השוטרים בעצמם לא נוסעים 110 שלא לצורך פעילות מבצעית. והרי כולנו יודעים מצוין, שהם נוסעים מעל למותר בחוק ללא צורך מבצעי. ופה רבותי בדיוק מהות הצביעות.

הם עוברים על חוקי התנועה כל הזמן, בכל מקום, וכולכם רואים את זה ואוכלים את עצמכם מבפנים.

כמה פעמים ראיתם שוטר עושה פניית פרסה על פס לבן סתם ככה ? אני ראיתי את זה אתמול ברחוב אלנבי בת"א.

כמה פעמים ראיתם שוטר שמגיע לרמזור אדום, מדליק לשניה צ'קלקה, עובר את הרמזור האדום, מכבה את הצ'קלקה וממשיך בנסיעה רגילה כאילו לא קרה כלום?

אז בוא אני יחדש לך משהו, 90 אחוז מהשוטרים שנוסעים לאירוע, הם נוסעים עם הקריזה מכובת, ורק כשהם מגיעים לצומת או כשאר הם באים לנסוע באדום/ לעבור קו חציה / כשאר יש הרבה תנוע על הכביש אז הם מדליקים את הסירנה ,

אם אין תנועה על הכביש או הם לא צריכים לבצע עבירת תנועה אז הם לא נוסעים על הסירנה פתוחה.

ואל תגיד לי שזה לא נכון כי זה בדוק!

כמה פעמים ראיתם ניידת משטרה חונה בחניית נכים ליד החומוסיה השכונתית?

כמה פעמים ראיתם אותם נוסעים ללא חגורת בטיחות בנסיעה שגרתית? (כדי לצאת מהר יותר מהרכב! יגידו המצטדקים. אני אענה - בולשיט)

והאמתלה של "פעילות מבצעית" תופסת במקרים מעטים מאוד.

ומה עוד, אין אפשרות לשלוח תלונה באתר המשטרה! פשוט קומדיה!

בשורה התחתונה, משטרת התנועה מושחתת וצבועה.

תנסה לבדוק איך שולחים בדואר רגיל אולי...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
איך ראית שמדובר באורות מהבהבים ?

האורות על הגג של הניידת לא דולקים כדי להאיר את הדרך. כשרואים אור דולק (מה לעשות. התמונה לא זזה), הוא כנראה מהבהב.

אני חושב שאתה מחמיץ את הנקודה שאוכפי החוק לא יכולים לנהוג בניגוד לחוק.

פה בדיוק הטעות שלך. בניגוד לעובדה שאתה לא יכול לנהוג אלא על פי החוק, אוכף החוק יכול.

כשתדע מה הוא עשה שם, תוכל לבוא בטענות. עד אז, אתה יכול להתמרמר לך בכיף.

אז בוא אני יחדש לך משהו, 90 אחוז מהשוטרים שנוסעים לאירוע, הם נוסעים עם הקריזה מכובת, ורק כשהם מגיעים לצומת או כשאר הם באים לנסוע באדום/ לעבור קו חציה / כשאר יש הרבה תנוע על הכביש אז הם מדליקים את הסירנה ,

אם אין תנועה על הכביש או הם לא צריכים לבצע עבירת תנועה אז הם לא נוסעים על הסירנה פתוחה.

תגיד תודה שלא נוסעים עם סירנה לכל אירוע ולכל אורך הנסיעה. אין שום חובת נסיעה עם סירנה. כשיש צורך לחרוג מהשגרה, מפעילים סירנה. תרגיש יותר טוב אם היו נוסעים עם סירנה דולקת כל הזמן ?

נגמרו התלונות שגם על ניידת בלי סירנה אתה צריך להתלונן ??

פורסם

ובכלל האורות ברקס של הניידת דולקים ככה שהוא בכלל לא נוסע באדום!

בקשר לנושא פתיחת השרשור הזה, סתם שוטר שהחנה בצורה מוזרה (בתפקיד או שלא) כל אחד מהמתלוננים החסודים פה שהיה מחנה ככה וחוטף דו"ח היה כותב פה 3 עמודים על המשטרה החארות שדפקו לו סתם דו"ח בשביל להכניס כסף למדינה והוא בכלל לא הפריע לאף אחד וזה גם היה לשניה ושלל תירוצים מגוונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגיד , סתם לשם סקרנות , איך ראית שמדובר באורות מהבהבים ? אני לא ראיתי את זה בתמונה

אתה מכיר צ'קאלאקה של ניידת שיכולה לדלוק עם אור קבוע? אני לא - לכן רואים שהאור דולק ומסיקים שהצ'קאלאקה פעלה.

למרות זאת זה לא אומר כלום - וראיתי המון פעמים שוטרים שנוסעים איתה קבוע בלי קשר להיותם בדרך לאירוע או לא.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

.

לא מסכימה איתך בעיניין הזה ולדעתי אתה לא צודק.

נכון שזה לא בטיחותי ומסכן אותם לחינם, אבל לא אחת ניתקלתי בשוטרים שמבצעים תירגולת התקלות ובפורקים מהרכב, יותר נכון מנסים לפרוק מהרכב ומגלים שהם קשורים עדיין בחגורת הבטיחות. :roll:

לגבי חניה בחניית נכים מסכימה לחלוטין, וכאן הייתי משקיעה כל מאמץ כדי שיטפלו בוטרים הנ"ל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראיתי המון פעמים שוטרים שנוסעים איתה קבוע בלי קשר להיותם בדרך לאירוע או לא.

הם חייבים להיות עם צ'קלקה פועלת בכל נסיעה אחרת יקחו להם את האוטו.

בקשר לסירנה, אין סיבה שהשוטר יעשה לעצמו ולסובבים אותו כאב ראש כאשר הכביש פנוי. כשהם מגיעים לצומת/קטע עמוס ורוצים לעבור אז הם משתמשים בסירנה.

פורסם

נכון שהם צריכים להסתובב עם צ'קלקות עובדות לאורך כל המשמרת, על מנת ליצור אפקט של הרתעה.

תהיה בטוח שאת הרכב לא יקחו להם מכיוון שיש מחסור ברכבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
על מנת ליצור אפקט של הרתעה.ל'

למה הרתעה? קוראים לזה הפגנת נוכחות .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

להרתיע גנבים, פורצים וכו'.

ל'

פורסם
הם חייבים להיות עם צ'קלקה פועלת בכל נסיעה אחרת יקחו להם את האוטו.

בקשר לסירנה, אין סיבה שהשוטר יעשה לעצמו ולסובבים אותו כאב ראש כאשר הכביש פנוי. כשהם מגיעים לצומת/קטע עמוס ורוצים לעבור אז הם משתמשים בסירנה.

מי בדיוק יקח להם את הרכב?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תפסיקו להיות יפי נפש משטרה היא חלק מכוחות הביטחון מכוח החוק היא יכולה לעשות כל עבירה שהיא חפצה בה במידה והיא בתפקיד ואתם לא יכולים לדעת מה היה באותם הארועים שציינתם אז עזבו אותו בשקט.

משום מה נראה לי שאם אלו היו תמונות של אמבולנס אף אחד לא היה אומר כלום אבל כי זה של משטרה אז כן הם מושחתים והם עושים מה שבא להם.. מעניין.

ולא אני לא שוטר וגם לא יהיה שוטר אבל עזבו את המשטרה בשקט שתעשה את התפקיד שלה ושלום על ישראל.

פורסם
מי בדיוק יקח להם את הרכב?

מפקד התחנה.

אך כמו שאמרתי יש מחסור ברכבים ולבצע פעולות שיטור בצורה רגלית זה לא בדיוק יעיל. :roll:

ל'

• תוכן חדש...