Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה:רכב ראשון, עד 40K פרטים בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב, שיהיה גיר ידני וישמש בעיקר לנסיעות עירוניות-בינעירוניות ופעם ב...טיול לצפון/לדרום (אני מאזור המרכז אם זה פונקציה שצריך לקחת בחשבון)

כמובן שהייתי מעוניין ברכב אמין וחסכוני אך מצד שני אני גם מחפש רכב ספורטיבי, זריז שייתן הנאה מהנהיגה בו.

זה רכב ראשון שלי, ככה שאני צריך עזרה בכל מה שרצוי לבדוק ולחפש, מאיזה רכבים כדאי לרדת, ממה לא רצוי להתפשר ואם כן יש איפה להתפשר אז איפה, קראתי את הפוסט של הטיפים לרכישת רכב אבל בכל זאת אשמח לעזרה.

התקציב שלי כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 40K.

תודה מראש על כל עזרה.

פורסם

לא משפחתית כמובן, רכב קטן 3/5 דלתות

חשבתי על ה206XS ועל הפונטוHGT...

עוד המלצות בנוגע למה לבדוק שנגשים לחפש רכב ספורטיבי וכו' :)

פורסם

אני בספק אם הוא ימצא אקזמפלר שמור (פונטו HGT) בתקציב הזה.

לדעתי ה206 תהיה כדאית יותר, שוב בתקציב זה.

!AWDSOME

פורסם

אוקיי, הנחתי שאלה יהיו באמת 2 הדגמים שאני אתמקד בהם,

מה בנוגע לפולו/גולף? בתקציב כזה ניתן למצוא אותן בשנתון 2000?!

פורסם

פיליפ,

אני מאמין שאתה מודע לעובדה שבכל הנוגע לרכבים בכלל ולפיאט בפרט, נתונים "על הנייר" לא תמיד דומים למציאות.

למצוא אקזמפלר טוב מדגם ELX לקח לי כמעט שלושה חודשים, אז HGT נראה לי כמו סיפור ארוך וקשה יותר, במיוחד עם הצורה בה הרכב הזה ננהג לרוב.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אני שוב חוזר וממליץ על פולו הצורה החדשה ידנית ממש אחלה אוטו שמע לי לא תתאכזב

מה זה צורה חדשה? מאיזו שנה? פולו מהצורה הכי חדשה עולה הרבה הרבה מעל התקציב! תכתוב ברור כדי שנבין.

ופולו 1.4 חלשה משמעותית ממה שצויין פה.

פורסם
מה זה צורה חדשה? מאיזו שנה? פולו מהצורה הכי חדשה עולה הרבה הרבה מעל התקציב! תכתוב ברור כדי שנבין.

ופולו 1.4 חלשה משמעותית ממה שצויין פה.

אני מדבר על פולו 00-02 6N2 נכון שהיא חלשה יחסית לעומת הרכבים שהמשתמשים האחרים ציינו פה אבל בכל זאת לפי מה שהבחור ביקשר אני חושב שהפולו הנ"ל בגירסא ידנית תענה לו לצרכיו והוא יהיה ממש מרוצה מהשימוש בה.

לשיקול דעתך Angel of Sin

• תוכן חדש...