Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה ירדה בעצם למקום שלישי, כשהמתחרות היחידות שלה הן הונדה וסובארו.

נוסיף את העובדה שטויוטה גם מחזיקה בחלק קטן מסובארו...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

נראה לי שהכוונה בשימוש במילה בטיחות היא בטיחות בקנייה והאחזקה ולא בטיחות בעת תאונה.

כמה ציטוטים מהכתבה -

הדירוג מבוסס על ממוצע האמינות המצופה מכל דגמי המותג

עוד -

המגזין הוריד את ההמלצות לדגמי V6 של טויוטה קמרי ולדגמי V8 בעלי הנעת 4/4 של הטנדר טונדרה בשל הביצועים הנמוכים

ודברו של דובר טויוטה -

"אנו עדיין, לכל הדעות, מייצרים מכוניות אמינות", אמר בתגובה דובר טויוטה, חאבייר דומיניקס.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מה שמעניין זה שזה בא מפי חולה צרפתיות,

כפי שהוכחת בשרשור הקודם שעסק בנושא.

אני לא ראיתי שם אף צרפתיה לפני טויוטה,

ועדיין כל המובילות לפניה יפניות.

אז כנראה שיש סקר שעושה את מה שהיה כ"כ נחוץ בשרשור הקודם,

מבחן אמינות - ועדיין טויוטה עומדת לפני פז'ו, סיטרואן או רנו.

פורסם

דיברת עלי? :roll:

אם כן, לא הבעתי שום דיעה - ממש לא אכפת לי מהסקרים והמדגמים האלו, אני עדיין חושב שכל רכב אמור להיות אמין לפחות בצורה סבירה + אם טופל כמו שצריך מהיום שיצא משערי החברה ואני לא משווה השוואות של "צרפתי vs יפני" או כל דבר אחר, אלא אבדוק כל רכב לגופו.8)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

וכל זה ע"פ סקרים שנערכו בארה"ב בלבד. מה גם שרוב דגמי טויוטה שנמכרים בארה"ב מיוצרים בארה"ב. טויוטה לא מאדים שום ג'וקר. מאז שהופיעו סקרי האמינות לפחות מותג אחד ממשפחת טויוטה תמיד נמצא בחמישיה או עשיריה הפותחת וזה אומר המון.

פורסם

הרבה דגמי טויוטה מופיעים ברשימת המומלצים לרכבים שיעשו 200000 מייל, כלומר כ 320000 ק'מ.

המקור הוא הקונסיומרס ריפורטס, אותו מקור שמצוטט בתחילת השרשור.

Buying a car with a good track record is important in reaching the 200K Club. Consumer Reports identifies Good and Bad Bets for those shooting for 200,000 miles.

Good Bets have performed well in Consumer Reports tests and have better-than-average reliability scores for several model years. Bad Bets have multiple years of much worse than average reliability and more problems than other models overall. Reliability is based on the results of Consumer Reports Reliability Survey, and all have three or more model years of data.

GOOD BETS

Honda Civic

Honda CR-V

Honda Element

Lexus ES

Lexus LS

Toyota 4Runner

Toyota Highlander

Toyota Land Cruiser

Toyota Prius

Toyota RAV4

BAD BETS

BMW 7-Series

Infiniti QX56

Jaguar S-Type

Jaguar X-Type

Mercedes-Benz M-Class (V8)

Mercedes-Benz SL

Nissan Armada

Nissan Titan

Volkswagen Touareg

Volvo XC90 (6-cyl.)

פורסם
מה שמעניין זה שזה בא מפי חולה צרפתיות,

כפי שהוכחת בשרשור הקודם שעסק בנושא.

אני לא ראיתי שם אף צרפתיה לפני טויוטה,

ועדיין כל המובילות לפניה יפניות.

אז כנראה שיש סקר שעושה את מה שהיה כ"כ נחוץ בשרשור הקודם,

מבחן אמינות - ועדיין טויוטה עומדת לפני פז'ו, סיטרואן או רנו.

מעולם לא האמנתי בסקרים, והנ"ל הובא רק לצורך הארת עינים של העיוורים אשר נגשים לסוכנות רכב על פי סקרי אמינות שהם אפילו לא יודעים איך הם בוצעו.

כל עוד הסקרים הנ"ל לוקחים בחשבון את דעתו הסוביקטיבית של בעל הרכב, ואת רמת שביעות הרצון שלו מהדילר המקומי, הם אינם שווים דבר.

מעבר לזאת, אני לא מכיר איש אשר קנה רכב יפני ויעיד עליו שהוא אינו אמין, מין דיסוננס נחמד שכזה..

האמת מעט שונה, ולא חסר תקלות ברכבים יפנים..

המשך הכתבה באתר CR , מגלה שטויוטה קראה ל כ 480,000 כלי רכב לריקולים, ולחלק מהרכבים נלקחו המלצות הקנייה שלהם, והם הוכתרו בכינוי POOR ...

אז למה לדקדק בקטנות הא ??

פורסם

חבל שעוד פעם טוחנים פה מים.

אולי צריך לפתוח נושא חדש בנפרד מהשאר שבו ניתן יהיה לריב מה טוב יותר צרפתי או יפני.

יש פתגם שאומר "מיליארד סינים לא טועים" הם נוסעים במכוניות תוצרת סין אולי אלו המכוניות הטובות בעולם ואנחנו פשוט עוד לא גילינו את זה.

פורסם

מצד אחד אתה אומר שאתה לא מאמין בסקרים -

מצד שני אתה מביא כאן סקר.

איזו "הארה" אתה רוצה להביא,

כשאתה בעצמך אומר שאתה לא מאמין בסקרים כאלה?

כמה תקלות שלא יהיו,

הסקרים מעידים שהתקלות פחות נפוצות ברכבים מתוצרת יפנית.

פורסם
מה גם שרוב דגמי טויוטה שנמכרים בארה"ב מיוצרים בארה"ב.

וטויוטה שנמכרות בישראל מיוצרות בטורקיה, אלה הם פירות הגלובליזציה, לצערי.

הם נוסעים במכוניות תוצרת סין אולי אלו המכוניות הטובות בעולם ואנחנו פשוט עוד לא גילינו את זה.

כן, סיטרואן ZX וסיאט טולדו MK1 היו מכוניות טובות כשיוצרו בתחילת-אמצע שנות ה-90 בארצות המוצא שלהם.

אבל סיטרואן ZX בגירסת סדאן 4 דלתות עם פרונט של הונדה סיביק תחת מותג סיני אלמוני? לא נשמע לי רכב כל כך מוצלח...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...