Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Aston Martin DB9 בישראל?

wazars3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביציאה מכביש שש ראיתי רכב מוזר . האצתי קצת כדי לראות מה זה הרכב הזה והנה הפתעה , ASTON MARTIN DB9 בצבע כחול כהה. מישהו יודע מה הסיפור של האוטו הזה ? ומה הוא עושה בכבישי ארצנו ? אגב לא שמתי לב ללוחות הרישוי .

למי שיש לו ספק , אני נסעתי כחמש דקות אחרי הרכב ואכן היה ASTON MARTIN.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אומר לך אחי ### אם אחים, בבית מדברים ### DB9 . מי שיש לו יגואר כמו שבתמונה לא היה מפרק את הסמלים ושם של ה ASTON MARTIN . זה היה DB9 הלוואי ויכולתי לצלם .

בול כמו הרכב שבתמונה רק כחול

coupe_exterior_05.jpg

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

זה בטח בניה על פלטפורמה של חיפושית. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הוא נראה כך מאחור? :roll:

גם אני בטוח שזו הייתה XK, אני מוכרח להתבייש ולהגיד שגם אני התבלבלתי בינה לבין הDB9 בשניה הראשונה שראיתי אחת כזו ויש כמה כאלו בצבע כזה בארץ.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני מאמין, למרות שאני בטוח שאף-אחד אחר לא יאמין, לא יודע, יש בך משהו אמין לפי איך שהצגת את זה.

חוץ מזה, למה שלא תהיה אסטון מרטין? יש המון מיליונירים בארץ שיכולים להרשות לעצמם מכונית שכזו.

פורסם

בגלל שאין יבואן ואין מי שיטפל בה המדינה לא נותנת אישור גם ליבוא אישי.

הייתה אוסטין מרטין בארץ לפני כשנתיים בערך של תייר, לא יודע מה ניסגר איתה עכשיו.

פורסם

אני בהחלט מאמין שיתכן שיש בארץ DB9, אך קשה לי להאמין שמישהו יתבלבל בינה ובין ה-XK...

נ.ב

תגובה זו נכתבה ללא כל כוונה להעליב מי מחברי הפורום שכן מתבלבלים ביניהן.

פורסם

אני חייב להבין משהו, נסעת מאחוריה חמש דקות, הצלחת לוודא מעל לכל צל של ספק שזו לא XK, אבל ללוחית הרישוי לא שמת לב? זה בערך הדבר הראשון שמחפשים ברכב כזה שמסתובב בישראל.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

חברה יש סיכוי שזה באמת ייבוא אישי,בתור אחד שרואה כמעט כול ייבוא אישי שנכנס לארץ ע"י מטוס.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה אתם בשוק,אייל ברקוביץ' בזמנו הביא לארץ את מכוניתו אסטון מרטין ונקוייש אם אני לא טועה,אולי הוא חידש את המלאי:).

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

ידידה שלי (ולא, אני לא משקר) נסעה על אסטון מרטים DB7 שנה שעברה. אז אני מאמין שיש גם את ה-DB9.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חברה יש סיכוי שזה באמת ייבוא אישי,בתור אחד שרואה כמעט כול ייבוא אישי שנכנס לארץ ע"י מטוס.:-)

אתה רוצה לומר שיש דרך להביא רכבים שלא אושרו , ושאין להם יבואן שהביא רכב לתקינה ? , אם כך איך בדיוק עושים את זה ?

בברכה יהודה

• תוכן חדש...