Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור מעליי צודק, אם יש לך אחריות על החלק , אז תביא את החלק, מה אתה מביא להם את המחשב?!

חבר שלך שם משחה טרמית בין המעבד למאוורר?

פורסם

מוזר מה שאתם מספרים, כי כבר רכשתי שם כבר כמה רכיבים וכרטיסים , ומרובם לא הייתי מרוצה. החזרתי אותם וקיבלו אותם בלי בעיות. (או לפעמים לקחתי מוצר אחר באותו ערך , או שהוספתי למוצר יקר יותר, או שלקחתי מוצר יותר זול וקיבלתי את ההפרש)

אני מודה שזה היה לפני כשנתיים, כך שאולי השתן עלה להם לראש והמדיניות השתנתה כחלק מתהליך גדילת הרשת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מוזר מה שאתם מספרים, כי כבר רכשתי שם כבר כמה רכיבים וכרטיסים , ומרובם לא הייתי מרוצה. החזרתי אותם וקיבלו אותם בלי בעיות. (או לפעמים לקחתי מוצר אחר באותו ערך , או שהוספתי למוצר יקר יותר, או שלקחתי מוצר יותר זול וקיבלתי את ההפרש)

אני מודה שזה היה לפני כשנתיים, כך שאולי השתן עלה להם לראש והמדיניות השתנתה כחלק מתהליך גדילת הרשת.

זהו,זה השתנה.

דיברתי לפני מספר דקות עם מנהל הסניף והוא אמר שאין החזרות,הם לא מקבלים מוצרים בחזרה.

מישהו מעונין לרכוש ב 280 ש"ח HD 160 גיגה של WD

IDE בעל אחריות,באריזה סגורה.

פורסם

אייל,

ישנם סניפים יותר גמישים מאחרים. הסניפים של KSP בחיפה בין הגרועים בשרות לקוחות!

הבעייה עם הHD שלך שאם מחר הוא מתקלקל ואני ניגש איתו למעבדת KSP הם עוד יכולים להתפס על העניין שאני לא רכשתי את הHD ורק הבעלים המקוריים יכולים לגשת לתקנו. נשמע מונפץ בKSP הכל יכול להיות.

חברת מחשבים אחרת כן הייתה מחליפה את החלק במידה והוא עוד באריזתו המקורית.

פורסם

בKSP אתה קונה את המוצר. לא את השירות ולא שום דבר.

האינטרנט מלא בתלונות על גבי תלונות לגבי השירות של KSP.

אבל כמו שנאמר, במחירים המגוחכים שלהם, אתה לא יכול לצפות לקבל משהו חוץ מהחומרה שאתה קונה.

הם מביאים ארגזים על גבי ארגזים של סחורה כאשר חלק מהסחורה דפוקה - והם יודעים את זה ולא עושים דבר בשביל למנוע את זה.

אם תתלונן - ינסו להתחמק, לא יצליחו, יתקנו וימכרו את החלק הלא-תקין למישהו אחר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המחירים של KSP כבר לא כאלה מגוחכים....

אייבורי שברו לחלוטין את השוק.... אז אם כבר שירות גרוע ומחיר ברצפה, יש אופציות אחרות.

היחס הטוב היה בסניף געש שכיום עבר לנתניה לפי מיטב הבנתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
.

הם מביאים ארגזים על גבי ארגזים של סחורה כאשר חלק מהסחורה דפוקה - והם יודעים את זה ולא עושים דבר בשביל למנוע את זה.

חבר שלי עבד שם פעם (באחד הסניפים)

הוא אמר לי שהבעלים היה נוסע לסין וחוזר עם שקיות של מעבדים וזכרונות מזוייפים.

מה שהלך הלך - מה שלא הצליחו למכור לאחד מכרו לשני ומקסימום הלך לפח.(הלך דולר)

ומי שחטפו על הראש היו הטכנאים שם.

ד"א - זה מנהג ידוע.

פותחים חנות, מכים מחירים ולקוחות וכשמסתבכים, סוגרים ופותחים תחת שם אחר.

פורסם

עד הפעם הבאה שיהיה שם משהו זול ב 100 שקל מחנות אחרת

WINK

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני קניתי מהם צורב DVD של LG, אני חושש שזה חיקוי, הדגם לא מוכר על ידי האתר הרשמי של LG!

הוא לא קורה דיסקים שהם לא במצב מצויין.

בקיצור, לשם אני לא מתקרב.

פורסם

למעבדים שקונים במגש, יש רק שנה אחריות

מעבדים שמגיעים בקופסה, 3 שנים.

אחריות לכל החיים נותן הייבואן חיון או אינסטרוניקס ) ולא אינטל.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

מסכים לחלוטין עם השירות הגרוע של KSP

אני קניתי מהם מחשב לפני 3 שנים, התחילו לי בעיות שבמשחקים הוא נתקע, כבמאמץ הסאונד מתחרבש.

באתי אליהם עם המחשב, הם אמרו שהכרטיס מסך שלי פשוט מדיי(בזמנו עלה 1000 ש"ח של ATI 9600XT, פשוט? ממש לא)

עשו בדיקה והם טענו שאין כלום וטענו שאני לא מבין בכלל.

הבנתי אותם, מאז החלטתי שאני לא קונה מהם יותר, עברתי לקנות באייבורי. שמעתי על אייבורי הרבה תלונות ולמרבה הפלא - קניתי מהם 2 מחשבים ושניהם עובדים ללא שום בעיה.

המחשב הראשון יש לי אותו שנתיים, את השני חצי שנה.

עוד דבר - אייבורי בהרבה יותר זולים מKSP.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הי, גם אייבורי, גם ksp ועוד "מעבדות" שכאלה שמציעים ללקוחות חלקים במחיר הנמוך משמעותית ממחיר השוק, מזלזלות בכל תחום השירות ואין לדעת מהו בדיוק טיב החלקים שלהם. אני אישית קונה מהם רק חלקים מסויימים וגם נפלתי לפעמים אבל לפחות אלו חלקים כמו הרדיסק חיצוני, מקלדות ושאר אבזור שאפשר ללכת להחליף בלי בעיות. איך כתבו בדיברות למשפר: מחיר=אמינות=איכות, אי אפשר לקבל מאוד בזול גם שירות וגם אמינות.....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...