Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוטרי תנועה יחלקו בובות לנהגים זועמים שקיבלו דוח.

ההסבר: "עדיף שיחבטו בבובה הקטנה ולא בשוטרים".

מי שיספוג מעתה את זעמם של הנהגים שזה עתה קיבלו דוחות תנועה יהיו בובות ספוג קטנות בצורת שוטרי תנועה, עם וסט צהוב וכובע משטרה.

שוטר שיבחין בנהג עצבני לאחר רישום הדוח יעניק לו במתנה את הבובה.

הנהג אם יחפוץ, יוכל לפרוק את זעמו על הבובה.

במשטרה מאמינים כי אחרי שהנהג יפרוק את העצבים הוא ייכנס לרכב וייסע יותר בזהירות, ובמיוחד-לא יכה את שוטר התנועה.

:mm_eek:

"מעריב"

5-07-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר פירסמו את זה בשרשור "משטרה הזויה"...

פשוט בדיחה. מתנ"א כבר לא יודעים מה להמציא כדי להיראות כאילו הם עושים משהו.לא יאומן.

פורסם

"נהג עצבני תקף שוטר בעזרת מה שנראה כבובת שוטר מיניאטורית. לבובה שלום, לשוטר לא כ"כ..."

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זאת הכל קונספירציה.

בבובות מוסתרות מצלמות מיניאטוריות שמצלמות כל תנועה שלכם.

ראו הוזהרת.

באדיבות המשרד ללוחמה במתנ"א.

פורסם

אולי במקום לבזבז כסף על שטויות, ילכו ויעצרו עברייני תנועה אמיתיים? כאלה שעוברים פס לבן, רמזורים באדום, נוהגים בפראות....

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ענק!

אני חייב להשיג בובה כזאת, הסיטואציה של לעצור ליד שוטר ברמזור ולהתחיל לפרק את הבובה מצחיקה אותי :-)

פורסם

עוד מעט אנשים יתחילו לעבור על החוק רק בשביל לקבל בובה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם זה בובה בצורת שוטר, ואני אתקוף את השוטר האמיתי, אני יכול לטעון שלרגע איבדתי שפיות וחשבתי שהוא הבובה?

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...