Jump to content

dj-niv

  • הודעות

    355
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    www.dj-niv.stiker.co.il
  • עמוד הבית שלכם
    http://www.dj-niv.stiker.co.il

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של dj-niv

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

10

מוניטין

  1. יש לי מקרן של NEC השבוע שמתי לב שאחרי כמה דקות שהוא דולק נדלקת לי נורה נוספת נורת הLAMP בצבע ירוק.... האם זה רגיל ולא שמתי לב לזה פשוט? או שהוא מסמן לי שצריך להכין את המזומנים לקניית נורה חדשה למקרן?
  2. אני רוצה לכוון לזה שהתוכנה תקליט רק כאשר יש תזוזה ולא 24\7.... חבל לי על הזכרון המועט של המחשב.
  3. הכרטיס נרכש דרך EBAY, זה הלינק למוצר: http://www.ebay.com/itm/4CH-USB-DVR-CCTV-digital-security-camera-video-recorder-Fast-Shipping-USA-/180805324447?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a18d64e9f התוכנה שקיבלתי יחסית בסדר חוץ מזה שהיא מצלמת 24 שעות ביממה ותופסת המון המון מקום (כל שעת הקלטה =250 מגה בייט) המערכת הולכת ליהיות במחסן שלי והמחשב שמה יהיה עם 80 ג'יגה זכרון פנימי בלבד. אני לא רוצה ליצור העמסת יתר וכל כמה ימים ללכת לשם למחוק את הזכרון. למשל בתוכנה של GEOVISION היא מצלמת רק כשיש תנועה שזה יכול לחסוך לי המון מקום. בנוסף אני מעוניין גם לצפות מהאייפון במה שקורה שמה במחסן והבנתי שלGEOVISION יש אפליקציה מתאימה. אין תוכנה טרנסג'נדרית לכל הכרטיסים? או סבירות שהיא תתאים לכרטיס שלי?
  4. אין לי כרטיס של GEOVISION... יש לי כרטיס דומה לזה שמתמונה: אני מאוד רוצה להשתמש בתוכנה של GEOVISION השאלה אם זה אפשרי... כי מצאתי באינטרנט איזה גרסא של GEOVISION 8.1 שהיא לא עולה לי- אחרי ההתקנה היא כותבת לי "המתן עד שההתקן יאותחל" ומשם המחשב שומר על זכות השתיקה. אם אי אפשר להשתמש בה... יש תוכנה טובה נוספת עם תכונות דומות שאתה ממליץ?
  5. אז ככה, קניתי דרך EBAY כרטיס רשת שמתחבר דרך USB למחשב שיכול לחבר עד 4 מצלמות. (יש ברשותי 2 מצלמות אבטחה) עם הכרטיס רשת האלחוטי(ד"א שעולה רק כ-7$ לעומת הגניבה בארץ) הגיעה תוכנה להקלטה אבל היא תוכנה מאוד בסיסית ואני מחפש משו קצת יותר רציני. *המחשב שעליו אני מתקין את המערכת הוא לא פאר הטכנולוגיה (פנטיום 4 הארד דיסק של כ-80 ג'יגה בלבד). יש לנו מערכת מצלמות בבית עם תוכנת GEOVISION הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה אצלי במחשב כנראה התקנה לא נכון או שמא היא עובדת רק עם כרטיסים שלה. בגדול מה שחשוב לי בתוכנה שיהיה לה אפשרות של פינוי מקום בזכרון במקרה הצורך(התוכנה שהגיעה עם כרטיס תופסת בערך 250 מגה לכל שעת הקלטה וזה המון) ודבר נוסף שתקליט רק במידה ויש תזוזה(גם אקט שיחסוך לי מקום בזכרון המועט). האם אתם מכירים תוכנה דומה או יכולים לשפוך לי קצת אור על הבורות של במערכת GEOVISION? תודה, מראש ניב.
  6. התקציב הוא סביב ה200 שקל. אני צריך להגביר את האות לקומה אחת.... האם המכשיר שנתתי קישור אליו יספיק לי? מישו מכיר?
  7. איך זה עובד צריך לחבר אותו רק לחשמל? הוא מקבל את האות רשת האלחוטית ומגביר אותה פשוט?
  8. יש לי בית גדול מאוד והראוטר(של TP LINK) לא מכסה את כל האזורים בבית הבנתי שאני צריך .ACCES POINT ועדיף שהוא יהיה מאותו חברה של הראוטר. אם אפשר לקבל קצת הסבר על זה איך זה עובד בעצם? ובנוסף חוות דעת על המכשיר הבא:: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=38 ואיך זה בכלל עובד כל הסיפור הזה? למה אני מחבר אותו? האם אני צריך להגדיר אותו או שפשוט מחבר לחשמל והוא פולט מה שהוא מקבל בעוצמה גבוהה יותר?
  9. מישו מכיר ספק של ציוד כזה באזור ירושלים?
  10. WIL פגעת בול.... ד"א עמלת שורה בבנק הבינ"ל הנחמד היא 2.5 ש"ח לכל שורה. גועל נפש הצחוק שעשו ממנו הבנקים האלה.... בית חרושת לכסף. אני יבדוק עם ישראכרט שדיברתי איתם הם לא שמחו לשמוע על זה ואפילו אמרו כמה שטויות....
  11. יש לך המלצה למקום שמוכר את המתקן הזה על הוו גרירה? זה בידיוק מה שאנחנו מחפשים
  12. אני משתמש בפייפל דרך הכרטיס אשראי אבל משום מה כל קניה ישר הם מורידים לי את זה מהחשבון.... והאם אתה בטוח שאפשר לקנות מהפייפל עם ויזה נטען? צריך לעשות אימות של קוד שמקבלים בחיוב הראשון ששמים כרטיס אשראי חדש.... איך בודקים את זה?
  13. יותר ויותר בזמן האחרון יוצא לנו לצאת לטיולי אופניים עם המשפחה. קנינו רכב חדש ואני מתעניין לקנות מתקן שלא ישרוט לנו את הרכב(הרכב הוא BMW X5). רציתי לדעת איזה פתרונות יש היום לנשיאת אופניים- על הגג\וו גרירה וכו'. (היה לנו את המתקן שבא על הגב של הרכב עם רצועות והוא שרט לנו את הרכב הקודם....)
  14. בזמן האחרון התחלתי להזמין דברים מהאיביי. יצרתי חשבון ב-PAYPAL ויש לי בעיה קטנה. הקניות שלי על דברים קטנים בין דולר לשתיים- כל פעם החיוב מתבצע לא דרך הכרטיש אשראי אלא מוריד ישר בבנק. כל חיוב בבנק שלי מחוייב בעמלת שורה של 2.5 ש"ח. רציתי לדעת אם יש אפשרות למלא את החשבון בPAYPALL ב-50$ פעם אחת וכל פעם לרוקן משם עם הקניות הקטנות האלה. זה פשוט יוצא לא משתלם.... אולי למישו יש פיתרון אחר..... תודה, ניב
  15. יש איזה רעיון איך אני מחבר את ה2 חוטים שאני מקבל עם הפס לדים לחשמל?
×
×
  • תוכן חדש...