Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

solit,

אי אפשר לספק לך תשובה אמינה לשאלה ששאלת מבלי ליבדוק את המגבר. מומלץ שתיפנה לבעל מיקצוע על מנת שיבדוק את המגבר ויעריך את הנזק ליפני התיקון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הייתי בחנות מערכות, הוא אמר לי שהמגבר עובד רגיל ואפשר לעבוד איתו רק לא לחבר ליציאה השרופה

הוא אמר שצריך לשלוח את המגבר למעבדה בשביל שיתקנו את זה...

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם

תיקון מגבר עולה כ 400 ש"ח תלוי בבעיה.

לא תמיד ניתן לתקן. בעיות בקרוס של המגבר בד"כ דורשות החלפת קרוס וזה טיפה יותר יקר ותלוי בזמינות חלפים....

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

Guest תמיר .א.
פורסם
תיקון מגבר עולה כ 400 ש"ח תלוי בבעיה.

לא תמיד ניתן לתקן. בעיות בקרוס של המגבר בד"כ דורשות החלפת קרוס וזה טיפה יותר יקר ותלוי בזמינות חלפים....

אני אף פעם לא הגעתי לרמה שצריך לקחת תיקון על מגבר 400 שקל גם אם זה לשבור את הראש כמה ימים באיתור תקלה,

תמיד אפשר לתקן את המגברים כול עוד הלוח לא נהרס, ולהחליף את ה"קרוס" זה החלק בין הזולים במגבר מבחינת מחיר חלקים.

תמיר

פורסם

טוב לדעת.

אני אזכור את זה לפעם הבאה, אני קיבלתי כנראה תמחורים גבוהים.

לגבי הקרוס, לא תמיד נכון. אין הרבה טכנאים שידעו/ירצו לתקן קרוס של מגבר איכותי. ואני מתכוון לחלקים האלקטרונים הרגישים יותר בתהליך הקרוס במגבר.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לגבי הקרוס, לא תמיד נכון. אין הרבה טכנאים שידעו/ירצו לתקן קרוס של מגבר איכותי. ואני מתכוון לחלקים האלקטרונים הרגישים יותר בתהליך הקרוס במגבר.

קרוס בנוי מנגדים, קבלים וחצאי מוליכים שבמקרה הזה הם מגברים משולבים, שהם מעגלים משולבים פשוטים ולא יקרים בכלל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...