רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 414 צפיות
אם מישהו יודע אשמח לתשובה Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת B3A, -
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3851870,00.html והנושא שכבר מוכר בחו"ל https://static.nhtsa.gov/odi/tsbs/2019/MC-10168739-0001.pdf מבאס לשמוע, בתור בעלים של פוקוס כזאת (וההורים בעלי קוגה) מעניין איך זה ישפיע על השוק העלוב של הרכב המצוין הזה. כרגע אין לי כוונה למכור אותו ואני נהנה ממנו מאוד אבל כנראה שלא לומדים שם בדלק מוטורס איך לטפל בלקוחות ובמקום להוציא ריקול חטפו עוד ייצוגית. לשיקול רוכשי הפוקוס החדשה. אני בכל מקרה יכול להעיד מהיכרות עם מכונאי שעובד במוסך יבואן שלהם שהוא נתקל במקרה כזה (תקלת צילינדר 2 המוכרת) כמה פעמים אבל התופעה לא מאוד מאוד נפוצה והיא קרתה במספר רכבי ליסינג עם ק"מ גבוה ושגרת טיפולים מוזנחת. נקווה שכ…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז מרצדס החליטו לייצר קורקינט חשמלי שנועד לספק את הצורך בהתניידות עירונית של ה"מייל האחרון" או לחילופין התניידות עירונית חסכונית וקומפקטית. הסקוט מגיע למהירות מירבית של 20 קמ"ש ובעל טווח של 25 ק"מ. לפי מרצדס הוא יכול להחזיק בערך 5000 ק"מ. עוד לא פורסמו נתונים נוספים ומחיר. אפשר לקרוא כאן עוד
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
אחרי מי יודע כמה שנים, אולי, ורק אולי היה סיכוי שהטמטום הזה של מראות פנורמיות יקבל טוויסט. https://cars.walla.co.il/item/3388754 בקשה לתביעה ייצוגית נגד אייס והום סנטר ויצרן המראות הפנורמיות בשל שלל בעיות, אבל הנקודה המעניינת לא פחות שהבקשה הזו מעלה שוב את ההנחייה של משרד התחבורה שלא להעביר במבחני הרישוי מכוניות עם מראות פנורמיות. הנחיה שאני שם את הרישיון שלי אם היא יושמה אי פעם באופן נרחב. סביר להניח שהתביעה הייצוגית הזו תלך בדרך רוב התביעות היצוגיות, פשרה זניחה של עץ ריח חינם למשך חודש לרוכשים בחנויות הרשת או משהו. אבל הייתה כאן הזדמנות גם להעמיד את משרד התחבורה במקומו ולאכוף את האיסור על המראות המסוכנות האלו.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
"אחרי שמניית שנפ גילחה כמחצית משוויה בשנה האחרונה, בעלי השליטה בחברת המצברים, קרן סקיי ומשפחת רוזנשיין, החליטו ליישם תכנית התייעלות והודיעו על תהליך של רה-ארגון במגזר המצברים. לפי ההודעה, התהליך "יהיה כרוך בצמצום מרבית תהליכי היצור במפעל החברה", המעסיק כמה עשרות עובדים, והיא צפויה להתרכז ביבוא מצברים מחו"ל. בסוף שנת 2017 העסיקה שנפ בפעילות הייצור שלה 54 עובדים, מתוך 116 כלל עובדי החברה." אני אישית כלל לא מתפלא ממצב של חברת שנפ כאשר בשוק קיימים שחקנים כמו בוש, וורטא ועוד ייצרני מצברים מובילים בעולם אשר מוכרים מצברים הרבה יותר איכותיים ממצברים תוצרת שנפ במחיר דומים ולפעמים גם במחיר נמוך יותר ממצברים תוצרת שנפ. כבר שנים שנפ משווקת מצברים תוצרת סין בעלי איכות יירודה…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
היתה השבוע תוכנית "יצאת צדיק" והפרק הפעם עסק במוסכים. לפי התוכנית, הם קיבלו תלונות על מוסכים והחליטו לבדוק זאת. בתוכנית שותף דוד נמרי, אשר גרם לתקלה בכך שהחליף את הממסר בחלק לא תקין ועקב כך, הרכב לא מניע. הרכב הגיע על גרר למוסך, דגם אחד היה אופל ודגם שני היה מאזדה ושברולט. הם ניגשו למוסך "בראל" בנתניה עם מאזדה. לאחר שהרכב הושאר לתיקון במוסך קבעו שישנה תקלה בסטארטר והוא שופץ ועלות התיקון 1,200 שקלים. לאחר שהרכב חזר לתוכנית הם בדקו את הרכב ולטענתם הסטארטר פורק אך לא שופץ. לאחר מכן הכניסו את הרכב למוסך "ארגמן" בראשון לציון, עם אותה תקלה. לטענתם התקלה היתה בקודנית 'עלוקה' והיא הצריכה החלפה והם ביצעו תיקון, כמו כן צי…
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים בפעם הראשונה בחיים אני מקבל רכב חברה . ועכשיו לגבי כל התהליך איך זה עובד? אני עובר עם אחד הנציגים על הנראות של הרכב ומסמים מכות, שיפשופים ושריטות אני מקבל מפתח ספייר וספר רכב? ומה לגבי הביטוחים, מה נהוג מקיף? צד ג'? אם חלילה יש תאונה מה הטווח של ההשתתפות עצמית? תקלות ברכב? מי יישא בתוצאות? הרכב יהיה על שמי או על שם חברת הליסינג? צריך פקדונות כמו אשראי שהחברה תרשום את פרטי האשראי שלי אם חלילה קורה משהו אני שואל פה בפורום מכיוון שיש פה כמה אנשים שכבר עברו תהליך כזה.. ואת הרכב אני לוקח ממגרש שנמצא בראשון לציון, לא מדובר על חברת השכרה גדולהומפחד שלא יעשו לי כל מיני טריקים ואני עדיין לא יודע איזה רכב אני יקבל. …
הודעה אחרונה מאת dorondoron, -
-
אהלן אני מחפש דלקן פרטי להתקין ברכב. אני צריך שיעבוד בתחנות של סונול, דלק והכי חשוב - דור אלון. אני רואה שיש כל מיני חברות כמו דלקנים, פאמפי ועוד. חלקם לוקחים עמלה חודשית וחלקם לא, חלקם דורשים עלות התקנה וחלקם לא.. ובכלל חלק מחברות הדלק נותנות להתקין דרכן ולא דרך חברה חיצונית. למישהו יש ניסיון עם התחום הזה ויכול לעשות קצת סדר? ראיתי שיש פה שרשור ישן בנושא, אבל הוא כבר לא ממש עושה סדר וקצת לא מעודכן (הוא מהתקופה שבה הדלקן האוניברסלי רק נכנס). תודה
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 445 צפיות
השאלה בכותרת
הודעה אחרונה מאת kompy, -
אז נכון שתמונות המוצר הסופי כבר ״דלפו״ לרשת בימים האחרונים אבל הן היו חלקיות וללא פרטים נוספים. עכשיו ה-4 החדשה נחשפת במלוא הדרה. את העיצוב אפשר לאהוב או לשנוא, אבל קשה להתעלם ממנו, ומהעובדה שה4 החדשה בהחלט בעלת אישיות עיצובית נפרדת לגמרי מה-3 שלא כמו בדור הקודם. אני אומר עיצובית כי היא לחלוטין מבוססת 3 והן חולקות יחד כמעט את כל המכלוֿלים תחת פלטפורמת CLAR. עם כמעט 4.77 מטר מפגוש לפגוש זו מכונית גדולה מהיוצאת (4.64) אם כי תא המטען הצטמק קמעה בכ5 ליטר (440 מול 445 בדור היוצא). שלושה מנועי בנזין ומנוע דיזל אחד יוצעו עם ההשקה, כולם מוכרים מה-3 ומדגמים אחרים של החברה. 2.0 עם הספק של 181 ו255 ב420i ו430i. 3.0 לי…
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
אז התחדשתי ברכב יד שנייה אך הצריכת דלק גבוהה ביחס לאוטו...הנסיעה שלי מאוד רגועה בהילוכים מתאימים 60 70 אחוז בעיר ו30 אחוז מחוץ לעיר וצריכת הדלק בערך יוצא לי 15 קמ לליטר אלא אם כן הרוב בין עירוני ואז אפשר להגיע ל16 ואפילו 17 קמ לליטר אך יש כאלה שהממוצע שלהם הוא 18 19 ואפילו 20 על הרכב הזה (דאצ'יה סטפווי דיזל)...השאלה שלי אם יכול להיות בעיה טכנית ברכב וכתוצאה מכך הוא שותה לי יותר
הודעה אחרונה מאת צארלי5555, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אני מתעניין ברכישת רכב, ונודע לי משיטוט כאן בפורום, וגם מפרסומים שונים ברחבי הרשת, לגביי רכישת רכב מיבואן מקביל כאשר הרכב זהה ברמת הגימור לזה מהיבואן הרשמי, בעלות זולה משמעותית לטובת היבואן המקביל. ברכב שאני מתעניין לרכוש קיבלתי הצעת מחיר זולה כמעט בכ-20,000 שקלים. אשמח לדעת מדוע יש הפרשים כאלו בין שני היבואנים. תודה רבה לעוזרים.🤙
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
הארגון האירופאי האחראי על בדיקות הבטיחות למכוניות חדשות , ה- Euro NCAP, פרסם מתווה בדיקות חדש אשר ישמש לבחינת היעילות ואופי הפעולה של מערכות עזר לנהיגה, אשר הפכו בשנים האחרונות לנפוצות במיוחד בכלי רכב חדשים. במסגרת המבחנים החדשים יבחן תפקודן של מערכת בקרת השיוט האדפטיבית ומערכת העזר לשמירה על נתיב נסיעה, כאשר המטרה היא ליצור מדרג באשר לאופן ואיכות הפעולה של המערכות המוצעות ברכבים. המבחנים החדשים יכללו 3 קריטריונים מרכזיים: · אפקטיביות המערכות בזמן שגרה. · אינטראקציה עם הנהג- אופן פעולת המערכת לניטור תשומת לב של הנהג, אינטואיטיביות המערכת, האם יש חיווי ברור המציג האם המערכת פועלת או מנוטרלת וכן, מידת ההתאמה …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
מקריאה כאן בפורום, ישנם יצרנים שמשאירית בעיות ברכבם בייצור ההמוני... פורד עם התיבה הקודמת שהמשיכו להריץ רכבים עם אותה התיבה שנים בודדות קדימה. למה לא להפסיק ייצור ולנסות לתת ללקוח תיבה תקינה. טויוטה קורולה לשעבר עם גיר דומה והקפיץ בהעברות הילוכים את הנסיעה והמשיכו למכור את הסחורה הפגומה. פולקוואגן עם הגיר הבעייתי שלא הפסיק להתקלקל קבוע... המשיכו למכור את הגיר המקולל. מנועי פורד ה 1.6 ליטר טורבו הקודם שלפני ה 1.5 ליטר עם ה3 ציל? היה מתחמם וכושל בגלל רכיב קטן. מנועי ה 1.4 ליטר עם הטורבו והסופרצארגאר שהיו מתחסלים מהר... יש עוד דוגמאות. השאלה היא למה יצרן ממשיך למכור את הרכבים מהיצור שלו כשידוע שהמוצר אינו אמין? מה? יותר זול…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, 2 שאלות, רכב מסוג פולקסווגן קאדי של מכר, הוא רוצה בחלונות האח' (2 דלתות אח') להוסיף 2 חלונות הזזה, כמו בתמונה כאן: 1.הקטנים, איפה אפשר לעשות? 2. האם זה חוקי ולא שינוי מבנה?
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 629 צפיות
אהלן. יש לי נגרר שמשקלו 3490 קילוגרם. מה הרכב הגורר הכי קטן שיכול לגרור אותו (חוקית כמובן)? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
בקרוב אחליף את הטלפון הנייד לטלפון עם מערכת הפעלה Android 10.0. ב-4 השנים האחרונות ה- Galaxy S7 Edge שירת אותי נאמנה, אך מסיבה שאיננה מובנת לי Android Auto איננה פעילה באופן רשמי בארץ ולכן הייתי צריך להוריד את האפליקציה באמצעות APK כך שהיא לא מתעדכנת באופן אוטומטי כאשר יש עדכוני גרסה. באופן שאינו מובן לי (ובניגוד לרכבים אחרים עם קישוריות Android Auto בהם נהגתי) האוקטביה שלי דאגה להתריע לי על הופעת גרסה חדשה באמצעות אי יכולת לשקף את הטלפון... (כרגע אני עם הגרסה מ- 2/8/2020). קראתי שהחל מגרסת 10.0, Android Auto מוטמע במערכת ההפעלה של Android ואין צורך להוריד אותה. האם גם בישראל, Android auto מוטמעת במערכת ההפעלה? או עדיין צריך להוריד אותה עם APK? תודה מראש לכל ה…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
איך לספק את הייצר? 1 2 3 4 8
מאת קילומטראווירי-
- אחראי פורום
- 28 עוקבים
- 105 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רק שאלה. איך אתם מסוגלים לא לנסוע במשך תקופת הסגר?!?! לצערי יצאתי לחל"ת, ולכן אפילו הנסיעות לעבודה פסקו. אבל, איך אפשר לוותר על הנסיעות של הלילה מידי כמה ימים? אני באמת שואל, לחולי ההגה שבנינו - מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הרצון לנהיגת לילה למען השקט הנפשי? קשה לי. אם הייתי מוכן להסתכן בדוח הייתי מזמן כבר בכביש אבל, לאן יש לך לנסוע בשעות הלילה המאוחרות\בוקר מוקדמות? אין סופרים כתירוץ מה נשאר?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 754 צפיות
מישהו יודע אולי מתי צריכה לצאת ספורטאג צורה חדשה ? ואם יש תמונות ?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי האם התקנת איתוראן ברכב במסגרת דרישה של הביטוח עלולה לפגום באחריות של לובינסקי לרכבי פיג'ו? מישהו בדק בשטח?
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לאחר שמונה שנים, מציגה דאצ'יה הרומנית-צרפתית דור חדש למכונית הסופר מיני שהחזיקה עד היום בתואר "המכונית הזולה בישראל". הסנדרו (ובהתאם הסטפווי והלוגאן המבוססות עליה) עברה מקצה שדרוגים נרחב שנועד להתאים אותה לשוק הרכב המודרני. המעבר לפלטפורמה החדשה גרם לסנדרו לגדול, היא ארוכה יותר ורחבה יותר מקודמתה , ובזכות כך מציעה תא נוסעים מרווח יותר , כשהשיפור העיקרי אמור להיות במרווח הכתפיים והמרפקים של הנוסעים מלפנים ומרווח הרגליים של הנוסעים מאחור. תא המטען צמח גם הוא , מ310 ליטר ל328 ליטר (או מ510 ליטר ל528 בלוגאן). דגם הסטפווי מקבל בדור הזה בידול מודגש יותר, עם איפור שטח מובלט, גלגלים גדולים יותר ומרווח גחון של 17.4 ס"מ. היבט הבטיח…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, רציתי לשאול: 1. במידה וישנו כביש בעל ארבעה נתיבים, ובארבעת הנתיבים האלו נוסעים באותו הקו ארבעה רכבים, ורכב אחד עבר מעל המהירות המותרת ונתפס ע"י המצלמה, האם בצילום של מצלמת מהירות יודעים איזה רכב ביצע את העבירה? הרי בתמונה יופיעו ארבעה רכבים. 2. במידה ורכב מבצע עבירה כולשהי, נניח עבירה של חצייה ברמזור אדום, האם תמיד למשטרה יש את היכולת לבצע מרדף? עד כמה שראיתי, המשטרה נוסעת בטויוטה אוונסיס, והשאלה הנשאלת היא איך ניתן לעצור ע"י מרדף אדם שביצע עבירת תנועה אם הנ"ל נוהג ברכב ספורטיבי מהיר דוגמת פרארי או פורשה? 3. מה ההבדל בין רכב יוקרה לרכב ספורטיבי? האם יצרניות רכב שמוגדרות כרכבי יוקרה בהכרח יהיו גם רכבים ספו…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 868 צפיות
הצלחתי למצוא כמה דקות פנויות בלו"ז הצפוף שלי, (אני לא עושה כלום כל היום ) ומצאתי את האתר הבא: https://www.stempa.co.il/?gclid=Cj0KCQjwtsv7BRCmARIsANu-CQeaX0LC51hjPPNJ2RWL3_rqqREFxsP0OOjIpyRiXZJslHr08FefXqkaArGmEALw_wcB מכירים? משתמשים? תנו בעדכון. בריאות איתנה.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רב, לוחיות הרישוי שלי מעוכות ודהויות, ואני מעוניין להחליף, ואם כבר אז לפונט החדש, צילמתי תמונה. אני מאיזור חיפה, ועברתי כבר 4 מכוני טסט שלא עושים את זה.... אשמח לסוע לכל מקום שכן עושה את זה גם מחוץ לצפון. תודה רבה לעוזרים (:
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
הונדה גאז תמיד התאפיינה בשלושה יתרונות: אמינות, מרווח, ושמירת ערך. מאפיינים אלו כניראה החשובים ביותר ללקוח שכן אם נתבונן על הסופר מיני הנמכרת ביותר ב-2019 נגלה שזאת הטיוטה יאריס, בקום ה-3 סוזוקי בלנו ומתחתיה מזדה 2. אבל, כשלהונדה גאז החדשה מוצמד תג מחיר הגבוה בקטגוריה, היא צריכה להציע יותר, שכן היא לא לבד שמציעה את היתרונות הללו. האם המחיר המבוקש הוא מוצדק? יצאתי לנסיעת מבחן לגלות. את אחלה חמודה חיצונית הגאז לא תסובב ראשים, יש לה עיצוב של "רכב ירוק", כלומר היא מעט שונה מהמתחרות אך קשה לומר היא יפה, החזית עוד נחמדה עם פנסים גדולים אך מאחור העיצוב מיושן ולא ניראה עדכני יותר ביחס לדור הקודם. תמיד אהבתי את תא הנוסעים של הגאז, הם א…
הודעה אחרונה מאת _slayer_, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 891 צפיות
שלום, מחפש מצלמה הטובה שיש בשוק שתשמש במצב חניה עם חיבור והקלטה לאפליקציה מתלבט בין 2 https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=8488&utm_source=zap https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=8488&utm_source=zap מישהו מכיר את המצלמות הנל ויכול להמליץ ? או משהו יותר טוב שקיים.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
בוקר טוב חברים ושנה טובה היום בבוקר בדרכי לעבודה, אני עומד לתומי בפקק ומחכה כמו כולם עד שפתאום שלוותי הופרה במכה פתאומית מאחור. אמרתי לחברה שלי שאחזור אליה עוד כמה דקות, נשמתי עמוק, מרחתי על פני את החיוך הכי מזויף שיכולתי, ויצאתי החוצה. מולי בג'יפון של מיצובישי, ישבה גברת מבועתת שעדיין מחזיקה את ההגה בשתי ידיים קפוצות, ומחכה לתגובה שלי. במספר צעדים הרגישו כמו מרתון הגעתי לצד האחורי של הרכב, וגיליתי נזק קל מהצפוי. לאחר הסבר קל והרגעה ראשונית של הגברת המבועתת, בדיקה יסודית שהכל יושב במקום כמו שצריך, חילופי פרטים, גילוי שהיא אלמנה טרייה והשתתפות בצערה, איחלתי לה שנה טובה ושהכל בסדר.. אין …
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
קורונה, חל"ת, התמודדות עם טרנספורטר בשרשור הקורונה של הפורום, מסגר אל סגר - אף אחד לא ידע להתכונן לתקופה המתסכלת הזאת. השכרתי לאורך כל התקופה עד כה רכבים אשר שימשו אותי ביום יום. ממיני ועד משפחתיות מפנקות. להלן אפרט את הרשמים שלי מכל רכב בתמציתיות, סיפור בהמשכים, בתקווה שזה יעניין מישהו, ואם לא - לפחות העברתי כמה דק בחל"ת הארור הזה. כל הרכבים הושכרו במסגרת שיתוף פעולה בין AVIS לבין החברה בה אני עובד (מחירון מוזל יותר). נסיכת הכפר: בשלהי חודש מאי, לקראת חופשה באילת שתוכננה זמן רב מראש - השכרתי רכב לצורך החופשה שבאה עלינו לטובה מקטגוריה D - משפחתי קטן, מסניף רמת גן. להפתעתי, בעת הגעתי לסניף שידרגו אותי מס' קטגוריות למעלה ופגשתי לראשונה בנסיכת הכפר - מא…
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
עם אותו מנוע, בשלוש רמות גימור ומחירים שיתחילו ב-107,000 ש"ח. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 602 צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש מאלי אקספרסס בטריית חירום להתנעת המנוע של הרכב. מישהו יודע מה הפרוצדורה כאן בארץ? הבטריה עולה כ120 ש"ח.היא לא חורגת מהמכס. אבל זו בטריה אז יש עוד משהו שאני צריך לדעת? כבר הזמנתי מאיביי אחת, אבל כל פעם הדואר בסין החזירו אליו את הבטריה ולכן המוכר נתן לי זיכוי. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 846 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- David32
- flytomars
- david3692
- אלעדית
- VromVrom
- M H
- baer
- Daniel car systems
- דוב המערות
- ברווז
- yuvk