רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,605 נושאים בפורום הזה
-
השבוע מכרתי את הסטלביו שלי לאחר קרוב לשנתיים של הנאה צרופה על הכביש (אני מתכוון להעלות פוסט נפרד שמספר על ההחלטה, ולמה בחרתי דווקא סיטרואן C5 AirCross כמחליפה). הרכב נמכר לסוחר שלא ידע שאני יודע שהוא סוחר. להפתעתי ההצעה שהוא נתן הייתה הוגנת למדי (5% פחות מהמחירון, לא רע בשביל אלפא :-)), הוא חסך לי בדיקה במכון ובא אלי הביתה לקחת את הרכב, מה שחסך לי עוד נסיעה. מכיוון שאני יודע ש-If it's too good to be true then it's probably not true, הנחתי שאם אני (המוכר) לא נדפק, כנראה שהקונה הולך להידפק. עקבתי אחרי האתר של הסוחר (חברה מוכרת למדי לרכבי יוקרה) כדי לראות איך האלפא הולכת להיות מוצגת שם, ולא התאכזבתי. היום עלתה המודעה. הרכב מוצג כיד ראשונה פרטית - בפו…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 12 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השאלה למה לגנוב רכב כזה ומה יש לעשות איתו אחרי גניבה? https://cars.walla.co.il/item/3395575
הודעה אחרונה מאת shimta, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב שהמנוע הוחלף לחדש מיבוא , יש שטר מכר הכל תקין מספר מנוע תקין . השאלה בסעיפים למטה רשום אישור מוסך שהרכיב את המנוע אבל הבנאדם שהזמין את המנוע הרכיב בעצמו ולא במוסך ..זה בעייתי ? או שהמוסך יכול לאשר בקלות ? ועוד שאלה רשום גם "בעלי זכות שהרכב אצלו המנוע" מי אמור להיות רשום שם, אני יכול לרשום את עצמי לאחר הקנייה?
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 636 צפיות
שלום לכולם יש למ גולף 2012 מנוע 1.2 ויש לי בעיה בגיר , כנראה השבוע אני יטפל בזה אבל השאלה מה כדאי אחרי התיקון ? האם להשאיר אותי או שכדאי למכור ?
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
https://www.whatcar.com/news/2020-what-car-reliability-survey/n20042 מעניין, זה שונה מאוד מהסקר של 2019, בכל דף למטה תוכלו לעבור לקטגוריה הבאה. מה דעתכם?! דעתי היא שהסקר הזה לא שווה את הדיו הוירטוואלי, ממש בולשיט, פורד קוגה מקום ראשון באמינות ג'יפונים בינוניים?! נשמע לי מוזר. הונדה HRV אחרון? רכבים שהיו 2019 בתחתית, עכשיו פתאום ראשונים, וההפך 😕
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן חברים שמעתי בעובר ושב שישנה שיטה לבדוק איזה שנה הרכב לפי המספר שלו, קיימת כזאת שיטה? אם כן מהי
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 529 צפיות
לאחרונה תחנת הדלק ליד קניון שיבעת הכוכבים הפסיקה לתת שירותי דלק 98. מחפש תחנות אחרות באזור הרצליה, רעננה, רמת השרון והסביבה עם 98. תודה Sent from my Note10+
הודעה אחרונה מאת bodovg, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
תשכחו את מה שאתם יודעים על הפולקסוואגן גולף המקורית: "ממציאת קטגוריית ההאצ'באק המשפחתי" (למעשה, הקטגוריה נקראת היום על שמה), "ההוט-האץ' הראשון" וכן הלאה. כל זה היה קיים קודם במכונית אחת, שהקדימה את הגולף בשבע שנים לפחות- הסימקה 1100. מכונית זו אולי נשכחה כמעט לחלוטין כיום, אבל ההאצ'באק המהפכנית הזו גרמה לסערה כאשר הוצגה בשנת 1967. בעזרת הנעה קדמית, מתלי מוט-פיתול, דלת חמישית רחבת-מפתח, היה לה כל מה שאיש-המשפחה המודרני הצטרך במכוניתו. הזכרתי אותה מספיק פעמים בסקירות קודמות בכדי שתהיה ראויה לסקירה משל עצמה. היא גם הייתה בייצור משך 15 שנה, שהסתיים לא לפני שיותר משני מיליון יחידות נמכרו. כמובן, כחלק מאימפריית קרייזלר-אירופה, היא נמכרה בבריטניה בסוכנויות קרייזלר (ל…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 15 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
בפוסט קודם סיפרתי על מכירת הסטלביו שלי לסוחר, ועל התהיות שהתהליך העלה בי. רוב הקוראים שם נתפסו לעניין הורדת הק"מ מ-32K ל-29K, מה שאכן לא משנה הרבה, ואיכשהו פספסו לחלוטין את השוס האמיתי - פרסום רכב שנקנה במבצע 0 ק"מ כיד ראשונה פרטי, מה שמיידית מייקר אותו בכ- 30-40K, אבל נו שוין... חלק שאלו לגבי הסיבה למעבר מסטלביו ל-C5 AirCross, אז חשבתי לכתוב על זה בנפרד, במקום להתלבש על הפוסט המקורי. אז ככה: את הסטלביו קניתי, כאמור, לפני כשנתיים, והוא נקנה עם אחריות לשנתיים. אחת הסריטות שלי היא שאני לא אוהב ליסוע ברכב ללא אחריות, ולכן התוכנית מראש הייתה להחליף אותו אחרי שנתיים, ומכיוון שהערכתי שיהיה יותר קל למכור רכב שעדיין באחריות, לקחתי "ספייר" של…
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעידן המודעות הגוברת לאיכות הסביבה, רכבים חשמליים הם העתיד. אין דרך להתחמק מזה, ככל שעובר הזמן צצות להן עוד מכוניות חשמליות, בעיצוב עתידני. אבל מה עם המכוניות הקלאסיות? המכוניות הישנות עליהן גדלנו? המכוניות האייקוניות, האם מגמת החשמול היא הסוף של אותם רכבים גדולים, מיושנים, זללנים ומעשנים? התשובה המפתיעה היא, לא בהכרח. בתערוכת השיפורים השנתית SEMA, חשפה שברולט פרפורמנס אב טיפוס המבוסס על בלייזר K5 מ-1977 אשר הוסב להנעה חשמלית טהורה, בלייזר E. הבלייזר E הוא הדגמה פונקציונלית ראשונה של ערכת הסבה לחשמל, ישירות מהמדף. כחלק מהליך ההסבה של רכב השטח הקשיש, פינו את מקומם ה-V8 המקורי בנפח 6.5 ליטר, תיבת ההילוכים ה…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 785 צפיות
אהלן חברים. יש לי מספר שאלות לבעלי נסיון ואשמח לקבל עזרה מיודעי דבר. אז ככה - הרכב שלי חנה ברחוב מתחת לבית, כאשר ירדתי אליו ראיתי רכב אחר ממש ״מנשק״ לי את הטמבון הקידמי, כשהזזתי את הרכב שלי מעט אחורה ראיתי שהגריל הקידמי שבור וגם קיים שבר קטן בטמבון עצמו, מיד הסקתי שהרכב המנשק הוא זה האחראי על הפגיעה (אני תמיד בודק מכות ושיפשופים והמכה הזאת בוודאות לא הייתה לפני כן), השארתי לו פתק על שמשת הרכב שהוא פגע ברכב שלי והאיש חזר אליי למחרת -ראשית טען שזה לא הוא ושאין סימנים על הרכב שלו כלל (הרכב שלי חנה כשהוא עם כיסוי כך שלא יכולות להיות שאריות צבע ברכב שלו), לאחר שאמרתי לו שיש לי עד שראה את הפגיעה הוא שינה את גירסתו ולבסוף אמר שאלך לקבל הצעת מחיר בעבור התיקון ושהוא ישל…
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 434 צפיות
בשיתוף פעולה עם עורכי קארספורום, אעלה לכאן מדי פעם תכנים שעלו / עולים בבלוג שלי שעלה לאוויר לפני קצת יותר משנה. בתאריכים 19.6 – 23.6 התקיימה בבאד קיסינגן בגרמניה, תערוכת ציוד שטח. על התערוכה שמעתי מדי פעם, אך מעולם לא הקדשתי לה זמן ומחשבה. כחודש קודם אני מקבל שיחת טלפון מחבר "מה אתה עושה ב 19.6? בא לך לקפוץ לתערוכת ציוד שטח בגרמניה?". עניתי שאבדוק, ולמחרת הוא הופתע לקבל שיחת טלפון "סגרתי טיסות, אני מגיע". עוד מהארץ נזכרתי בידידי דרור הראל, שעבר לגרמניה לפני כמה שנים, ומוכר באירופה ציוד שטח מגוון תחת השם "Genesis Import". מיד נשלחה אליו השאלה אם הוא שמע על התערוכה, ואם היא מומלצת. (כן, אחרי שכבר שהטיסה הוזמנה ושולמה.) דרור צוחק, "אני אחד המציגים הגדולים ש…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 841 צפיות
פעם פגעתי ברכב בחנייה ובעל הרכב תבע אותי והיום הגיע לי חוב השתתפות עצמאית כ 2000 שקל וקצת. מה הכוונה חוב השתתפות עצמאית?
הודעה אחרונה מאת Liquidator, -
-
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 579 צפיות
אהלן יש לי איביזה 2019 ואני מעוניין לקנות את המכשיר OBDeleven לקידודים. אשמח לשמוע אם מישהו התנסה או מכיר את המכשיר הקטן הזה? והאם אוכל לשנות דברים לבד בלי ידע בקידודים זתומרת לדוגמא שאני מדליק את הרכב המחוגים יקפצו למעלה ויחזרו. תודה
הודעה אחרונה מאת Creedex, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 823 צפיות
המטרה: להשיק בישראל שירות כמו Carfax האמריקאי, שיספק מידע על טיפולים, תאונות, משכונים ועיקולים, שרובו אינו נגיש כיום לרוכשי רכבי יד שנייה. אבל כדי שתוכל לממש את יוזמתה להגברת השקיפות השוק, תצטרך מירי רגב לשתף פעולה עם השרים ישראל כץ ואבי ניסנקורן : https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/HJf3TwH00P
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים, שמח לחזור לפורום אחרי כמה שנים של חוסר פעילות כדרך אגב אשמח לדעת אם עדיין יש דרך להשיג סטיקר של CARSFORUM ועכשיו לעניין, היום יצא לי לעשות השוואת מחירי פוליסות ביטוח לקראת החידוש ונתקלתי בתופעה מעניינת. קיבלתי הצעת מחיר אטרקטיבית ממנורה, נכנסתי לוובי לראות מה להם יש להציע ואחרי הזנת פרטים הופתעתי לגלות שהצעת המחיר הזולה ביותר הייתה גם כן למנורה, ההפתעה הייתה שהיא הייתה זולה יותר מהצעת המחיר שהחברה עצמה נתנה לי . (מנורה 2476 צד ג' וחובה, וובי אותה החבילה - 2406) ואני תוהה איך וובי מסוגלים למכור פוליסות של חברות ביטוח במחירים זולים יותר מאשר מוכרות החברות עצמן ?
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 19.5 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב מאזדה 3 (הגרסה הראשונה) שנת 2008. אני צריך לדעת כמה משקל מותר לשאת על הרכב (בתוך האוטו - בתא הנוסעים) מכיוון שבקרוב אני מעביר לבית הוריי מספר דברים כבדים, ואני רוצה לדעת כמה משקל מותר לשאת בכל "נגלה" תודה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 517 צפיות
שאלה כללית לגבי רכבי 4X4 (במקרה הזה אם רלוונטי , סובארו XV 2017 ). עד עמה עלויות הדלק גדלות בעקבות ההנעה האחורית. בנוסף האם 4X4 היא אופציה שניתן לבחור בה או מנגנון קבוע ?
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 794 צפיות
אני מעוניין לייבא פנסי חזית מקוריים של HELLA עבור האסקורט שלי. הבנתי שחייב שיהיה מסומן "E" עבור התקינה האירופית. בפנסים מופיע E9 שלפי חיפוש באתר HELLA מדובר בתקינה שנהוגה בספרד. האם פנסים אלה מאושרים לייבוא ? האם יש מדינות באירופה שאסור לייבא מהם פנסים ? (כמובן שלא ניתן מאנגליה, למשל..)
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 14 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלוש יחידות של הדגם עלו על הכביש בשבוע שחלף (שלושתן בייבוא סדיר - כנראה רכבי הדגמה) הדגם הגיע לכאן בשתי רמות גימור: הנמוכה (LIMITED) עם 8 מקומות, והגבוהה (LUXURY) עם שבעה מקומות. מדובר על גיפון די מגודל באורך 5 מטר ההנעה (כמובן) כפולה. המנוע הוא 2.4 טורבו מפיק 260 כ"ס, ומשודך לתיבה רציפה. שתי הגירסאות מאובזרות מאד, וכוללות מערך בטיחות מקורי מלא, וגג פנורמי. מחירים: LIMITED עם 8 מקומות: 299990 ש"ח LUXURY עם 7 מקומות: 330000 ש"ח במחירים הללו, לא מאמין שיימכרו יותר מעשרות בודדות אם בכלל. מדובר בדגם הראשון המיובא באופן סדיר ממפעלי סובארו בארצות הברית.
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
יודע שזו שאלה כללית אבל אשמח לדעתכם. יש לנו סכום של כ-55k פנוי לרכישת רכב. בתור בנקאי לשעבר עם חוויות לא נעימות של קריסה מאשראי, אני לא אוהב לקחת מימון . אבל חשבנו, שאולי דווקא יותר חכם לקחת מימון של 15k , וזה יהיה משתלם כלכלית כי נוכל להחזיק את הרכב ליותר זמן עם פחות תקלות. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת רק מיאטה, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
באוקטובר 2018 רכשתי דאצ'יה סנדרו סטפוואי ידנית עם מנוע דיזל. כדי שאוכל להוביל את אבי המבוגר לטיפולים ובדיקות יחד עם כיסא גלגלים ומטפל\ת פיליפיני (מה שאי אפשר היה ביונדאי גטס הקטנה שהיתה לי עד אז). כשהגעתי עם הדאצ'יה ל5,000 ק"מ. נדלקה נורת תקלה. במוסך הסתבר שהיתה תקלה בחיישן לחץ טורבו שהלך לעולמו. החיישן הוחלף וקיוותי שבזה תמה סאגת האמינות של רכבים צרפתיים עליה שמעתי לא פעם. הרכב גמע כ20,000 ק"מ בשנה הראשונה, עבר טיפול שנתי במוסך מורשה קרסו (אומגה בחדרה). ונראה שהכל בסדר. לפני כשבוע, הגיע מועד הטיפול השנתי השני. לאור איבוד עבודתי הקודמת והגבלות הקורונה השונות, הרכב נסע בשנה הזו כ6,000 ק"מ בלבד. בתום הטיפול, נכנסתי לרכב, לחצתי על דוושת המצמד כהרג…
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 0 תגובות
- 473 צפיות
ביגואר משלימים את רענון מערך הרכבים שלהם, וחושפים מתיחת פנים לבייבי שבהיצע הקרוסאוברים של היצרנית הבריטית/הודית. המונח מתיחת פנים קצת מטעה במקרה הזה, ואל תתנו למראה המוכר להוליכם שולל, כי מתחת לעיצוב המוכר מדובר במכונית חדשה (כמעט) לחלוטין (בדומה מאוד למה שהם עם אחותה הריינג׳ רובר איווק בשנה שעברה). אם בכל זאת תתעקשו לחפש שינויים עיצוביים, תמצאו גריל ופגושים חדשים, כמו גם יחידות תאורת לד מקדימה ומאחורה חדשות. ה-E-Pace יושבת כעת על פלטפורמת PTA של קבוצת יגואר -לנד רובר שמציעה אמנם ניהוג, נוחות ועידון משופרים, אך המטרה המרכזית במעבר לפלטפורמה החדשה היא היכולת להציע יחידות היברידיות חדשות שהפלטפורמה הישנה של פורד עליה יש…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
הדגם: פורד פוקוס 2.0 ליטר אוטומטי 4 הילוכים, 144 כ"ס, 5 דלתות גימור Ghia. נרכש לפני 3.5 שנים עם 105.000 ק"מ תמורת 41.500 ש"ח. בבדיקה התגלו בולמי זעזועים קידמיים חלשים ותושבות מנוע קרועות, מה שהורגש הייטב כוויברציה שעוברת לגוף הרכב. במסגרת יישור קו הוחלפו שני בולמים קידמיים ושתי תושות מנוע, זה פתר את בעיית הוויברציות. כמו כן, בעקבות נקישה בשילוב לדרייב הורכבו ברכב ספייסרים על ציריות. פטנט שאני לא כ"כ אוהב אבל הוא נותן מענה כי לאחר הרכבת הספייסרים ציריה עובדת במקום אחר, פחות שחוק. לאחר פרק זמו שמתי לב שללא עומס טמפ' נוזל קירור יורדת, הוחלף טרמוסטט + נוזל קירור. בערך ב 115.000 ק"מ - רעש בריחת אוויר חזק ו…
הודעה אחרונה מאת Olegis, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עם כל השיט והבעיות שיש בעולם, הבעיה הזו אולי פעוטה, אבל אותי מטרידה ואשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו. אני נתקל בתופעה בתדירות גבוהה. באינספור מקרים, מערכות ההשקיה של צמחיית איי-התנועה משקות בנדיבות את הכבישים. העובדה הזו פגומה מהרבה טעמים: - סכנה בטיחותית, חלק מהכביש רטוב ומיותר להרחיב על כך. -בזבוז מים. - רסס של לכלוך מרגיז במיוחד, שמהווה בפני עצמו סכנה בטיחותית כי זה משוגר גם לשמשות הרכב. מכיוון שמדובר בכשל ביצוע שמאוד קל לאתר אותו ולטפל בו, זו לא גזירת שמים ואין סיבה שהאחראים לא יטפלו. מכירים? פניתם פעם בנושא? אני סתם טרחן?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי רכב ישן שהוא במצב לא כל טוב איך אפשר למכור אותו הכי מהר ?המצב המכני שלו יחסית טוב אבל השילדה והחלקים כבר קצת מפורקים אני לא רוצה להשקיע כסף בשיפוץ למי יש עצה איך למכור אותו הכי מהר ובמחיר שמשתלם לי ( השקעתי בו לאחרונה הרבה כסף)
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 704 צפיות
בוקר טוב, שאלה שמסקרנת אותי, בתקופה האחרונה אני נתקל יותר ויותר, במשאיות שיוצאות מאתרי בנייה/מערבלי בטון וכו', ביציאה מהתחנה שלהם, יש זרנוקים/אדם, שמשפריץ מים בזרם חזק, לכיוון הגלגלים, מה הסיבה לכך?
הודעה אחרונה מאת טרול, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בפברואר השנה נרכשה מאזדה 2 שנת 2008 בתור מחליפה מודרנית ובטיחותית לפונטו ספייס האהובה שלנו. מה מטרת ההחלפה? בטיחות - רצינו רכב ברמת בטיחות גבוהה יותר משל הפונטו. דרישות סף: אוטומטית, 6 כריות אוויר, ESP, יד וק"מ נמוכים, רצוי סופר מיני וכמה שיותר "טרי" יחסית לשנת הצגת הדגם (ז"א לא סתם שנתון גבוה עבור רכב שפותח עשור לפני). תקציב: 15,000 ש"ח, שבסוף נמתח כלפי מעלה בכמה אלפים. שתי פיינליסטיות הגיעו לקו הסיום: מאזדה 2 דיינמיק ופורד פיאטסה 1.4 טרנד. שתיהן הושקו די קרוב אחת לשניה, שתיהן מצויידות ב-6 כ"א וESP, שתיהן קטנות, נאות, אמינות. פורד יותר מפנקת ונוחה ומאזדה יותר זריזה וכנראה גם סחירה יותר. באופן טבעי מבחר של ה-2 בלוח עשיר …
הודעה אחרונה מאת iEminem, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
המצלמה שלי באוטו, שהותקנה ממש לפני כשבועיים שלושה, כבר מצליחה ללקט פנינים יפים מאוד. היום הייתי עד לרכב שאיבד שליטה, עלה על המדרכה, ורק בדרך נס לא נהרג רוכב האופניים שהיה על המדרכה. בסירטון המקורי הצלחתי ללקט את המספר רישוי של הרכב המדובר. האם המשטרה מטפלת במקרים כאלה - ואם כן, האם יש איזשהו מודיעין אנונימי שאפשר לשלוח לשם את הסירטון ? שימו לב לקורולה RUNX אחרי שמסיימת את הפרסה בכיכר... איציק 327088721_WhatsAppVideo2020-10-25at10_02_48.mp4
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 795 צפיות
אהלן, אני מחפש מחזיק לטלפון ושקע טעינה למצת. באיזה חנויות ניתן לרכוש מוצרים טובים, מה מחיר סביר לכל אחד? מה התקנות לגבי מחזיק טלפון? היכן אסור להתקין? האם מותר ליסוע עם מסך וויז פתוח- (ניווט הוגדר לפי יציאה לדרך)? אלף תודות!
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,589 אורחים (הצג רשימה מלאה)