Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל השיט והבעיות שיש בעולם, הבעיה הזו אולי פעוטה, אבל אותי מטרידה ואשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו.

אני נתקל בתופעה בתדירות גבוהה.

באינספור מקרים, מערכות ההשקיה של צמחיית איי-התנועה משקות בנדיבות את הכבישים. העובדה הזו פגומה מהרבה טעמים:

- סכנה בטיחותית, חלק מהכביש רטוב ומיותר להרחיב על כך.

-בזבוז מים.

- רסס של לכלוך מרגיז במיוחד, שמהווה בפני עצמו סכנה בטיחותית כי זה משוגר גם לשמשות הרכב.

מכיוון שמדובר בכשל ביצוע שמאוד קל לאתר אותו ולטפל בו, זו לא גזירת שמים ואין סיבה שהאחראים לא יטפלו.

מכירים? פניתם פעם בנושא?

אני סתם טרחן?

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אתה סתם מחפש בעיות להתעצבן מהם. ברצינות.

אם הבעיה מקומית - מצלצלים למחלקה המתאימה בעירייה המתאימה. זה מטופל מהר ברוב המקרים.

- לגבי סכנה בטיחותית - בחיאת זומזום, אפשר לחשוב שכבישים רטובים זאת איזו המצאה מסכנת חיים,

בשביל זה המציאו את החריצים בצמיגים (תחשוב על מדינות שבהן יש יותר ימי גשם מימי שמש).

- כנ״ל לגבי רסס - אתה חושב שמדינות גשומות למיניהן פטורות ממנו?

- לגבי בזבוז מים - גם זניח וגם לא עניינך.

אצלנו בשכונה יש הרבה שכנים אקטיביים שממהרים לצלצל לעירייה על כל דבר שצץ,

ותתפלא, ברמת השכונה זה עובד מצוין - המפגעים מטופלים במהירות.

במילים אחרות, אם זה באמת מפריע לך ולא סתם מפריע לך ברמה של ״להתעצבן מכותרות בעיתון״

אתה מוזמן לאסוף את הטלפונים המתאימים לזיכרון של הטלפון, ולצלצל ברגע האמת לעירייה המתאימה ולדווח בצורה עניינית.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 58 דקות, hans כתב:

אתה מוזמן לאסוף את הטלפונים המתאימים לזיכרון של הטלפון, ולצלצל ברגע האמת לעירייה המתאימה ולדווח בצורה עניינית.

זה אפילו יותר קל מזה, פשוט לחייג 106 וזה מנתב אוטומטית למוקד העירוני. וכמו שאמרת, בדרך תוך כמה שעות העניין מטופל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התגובות והעצות.

האמת שזו באמת בעיה פעוטה והיא פשוט מרגיזה אותי כי תמיד אחרי שליקקתי את הרכב, אני מצפה שישאר נקי שבוע או משהו דומה, ובגלל המפגע הזה, זה יכול לקחת שעה... 

פורסם

בעיה פעוטה כביכול, אך יוצרת מטרד מרגיז ומסוכן. גם משפריצה מים על אנשים, וגם מלכלכת את הרכב

שזה ממש מפריע. פנייה לעירייה בדרך כלל פותרת את הבעיה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, hans כתב:

לגבי סכנה בטיחותית - בחיאת זומזום, אפשר לחשוב שכבישים רטובים זאת איזו המצאה מסכנת חיים,

בשביל זה המציאו את החריצים בצמיגים (תחשוב על מדינות שבהן יש יותר ימי גשם מימי שמש).

אתה טועה פה בגדול.

זה כביש מלוכלך ורטוב, והמים של ההשקיה רק זורמים עליו ולא מנקים אותו. התוצאה היא בדיוק כמו הכבישים בגשם הראשון, שווה ערך ברמת האחיזה שלו לשכבת קרח עם מים עליה. 

לא שאני חושב שהבעיה פה מאוד גדולה או צריכה פתרון דחוף, אבל כשזה קורה בכיכרות אנשים חושבים "כולה כביש קצת רטוב, ניסע כמו בחורף" ובסוף מסיימים על המדרכה. רוכבי קטנוע ללא נסיון מחליקים ככה בלי סוף.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 3
פורסם

מדובר בדרך כלל במקומות קבועים בהם הממטרות משקות את הכביש.

נפוץ מאוד בת"אט.

וכן , זה מרגיז לשלם 60 שקלים על שטיפה שלא מחזיקה אפילו יום אחד.....

• אהבתי 1
פורסם

יצא לראות תופעה של נהגים איפה שהכביש רטוב מהשקיה שדווקא שם נהגים דופקים ברקס ומי שנצמד מחליק וכמעט נכנס בזה שלפניו.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם

אין יותר מסוכן מזה לרוכב דו גלגלי, כולל קורקינטים. בקיץ זו סכנה של ממש, כבר עדיף שיעברו לדשא סינטטי. הרבה פעמים פרחחים מסובבים את הממטרות לכיוון הכביש סתם בשביל הכיף. תופעה בהחלט לא נעימה ולהחליק על כביש כזה זה ממש לא נעים. גם אותי זה מרתיח, אבל לא יעזור פה כלום

• מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מודה שהתופעה הזו משפיעה על הנהיגה שלי.

אני נוקט בכל האמצעים הנדרשים לא להפריע או לסכן את התנועה, אבל ככל שמזהה מפגע כזה אני פועל כדי להתחמק ממנו או להפגע כמה שפחות.

הכוונה, שינוי נתיב, נסיעה איטית, שמירת מרחק וכד'.

פורסם

אגב, עכשיו נזכרתי שראיתי באילת (שהייתי  שם תקופה) כמה פעמים רוכבי אופניים מחליקים באחד הכיכרות

אחד אחרי השני - בגלל ממטרה סוררת. (אפילו מונית אחת כמעט העיפה מישהו)

• תוכן חדש...