Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסטלביו ל-C5 AirCross - סיפור מסע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, MikMan כתב:

נשמע שהאלפה היתה מהירה ומהנה לנהיגה. חוץ מזה אין בה כלום, זה מה שרשמת בקיצור. מה שמעניין זה שהמחיר של האלפה הרבה יותר מהסיטרואן. מי שמחפש רכב מרגש אז כמובן האלפה אבל הפער במחירים... אולי אפשר להשיג ריגוש בפחות כסף. כמובן שהסיטרואן לא באותה רמה אבל נישמע שהסיטרואן נותנת יותר תמורה למחיר.

נגיד בעדינות ברשותך, סטלביו ו C5 והאחרונה אוטו נהדר, אינן בדיוק ברות השוואה. סטלביו יושבת במשבצת בה למשל יושבת פורשה מקאן או ב.מ.וו X5  אולי 3, מרצדס ML, או Q5 רק עולה כמה לירות פחות. ואם אתה מתעקש לפשפש בהפרשי המחיר, שם אולי צריך לשאול. בכל מקרה הקשר היחיד בין הסיטרואן לאלפא הזו היא העובדה שאותו אדם, הפותח, היה הבעלים של שתיהן. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני אעשה לך קצת סדר רועי.

סטלביו יושבת במשבצת של ב-מ-וו X3, אאודי Q3, מרצדס GLC וכו׳ (למרות שהיא זולה מהן משמעותית). לא X5 ולא מרצדס GLE (שהחליפה את המרצדס ML לפני כמעט 6 שנים).

לגבי המקאן, בארץ היא יושבת בכלל במשבצת משלה...

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, רועי5 כתב:

שמח שאתה מתנדב לעשות לי סדר, שהרי מכל מלמדי השכלתי, אבל צריך כנראה לחפש לי מלמד אחר, מעט בקי יותר. מכל מקום אני בשלי, למעט כמובן שינוי שם הדגם אצל מרצדס, אני הכרתי את ה ML ולה הישוויתי. ה GLC וה Q3 לא שם מבחינת גודלן. ואיפה בדיוק כתוב איזה רכב שייך לאיזו קבוצה שאתה קובע את הסיווג כעובדה שאין עליה עוררין. .

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 6 שעות, robertf כתב:

כוונתי היתה כמובן Q5 לא Q3 והGLC לחלוטין יושבת במשבצת הזו (אלא איפה?)
אולי אתה מתבלבל עם GLA.

צודק. אכן GLC מתחרה בסטלביו.

פורסם

תתחדש ותהנה !!
חתיכת מעבר, כמו מכבי והפועל ;) בפינה הימנית איטלקיה חדה שנשענת על הנהג ובפינה השמאלית צרפתיה רכה שנשענת על הנוסעים.

לעניין ה-C5 איירקרוס, למען האמת מבחינת הנוחות היא אכן הכי נוחה בסגמנט, אבל לטעמי זה לא השטיח המעופף כמו המתלים ההידרופניאומטים שהיו להם בעבר.

מה שכן, מרשים במיוחד הישג הנוחות של המכונית הזאת עם חישוקי 19'...

ומה שיפה ב-C5 איירקרוס, מעבר לעניין הנוחות, אבזור ומרווח/פרקטיקה, זה שיש בה מאפיינים וחווית נסיעה פרימיומית מאוד, בעלות רכישה רגילה לקטגוריה, רמת השקט בתא הנוסעים מרשימה מאוד ומזכירה רכבי פרימיום יקרים בהרבה, את עניין הנוחות כבר הזכרנו, ומנוע הבנזין שלה סופר חלק, ממש בייבי V6 באופי שלו, וגם שקט מאוד, מרשים.
תוסיף לכך את תא הנוסעים המקורי עם נגיעות פרימיומיות כמו מבנה המושבים היפייפה, וידיות האחיזה בדלתות,  ובמיוחד בגרסה עם הצבעים הבהירים, נראה כעולה הרבה יותר כסף ממה שהמכונית באמת....

DSC_4301.jpg

CITROEN-C5-AIRCROSS-5-785x524.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
כוונתי היתה כמובן Q5 לא Q3 והGLC לחלוטין יושבת במשבצת הזו (אלא איפה?)
אולי אתה מתבלבל עם GLA.

הסטלביו אכן יושבת שם, אבל מבחינת המחיר היא יותר קרובה לאחיות הצעירות של המתחרות שלה (נמכרה כ-0 ק״מ ב-260k ״על הכביש״).
  • תוכן חדש...