רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
אז ככה, בימים לא פשוטים אלו אני מוציא את הרכב לקניות אחת לשבוע וכתוצאה מהמצב אני חונה מדוייק ובסבלנות רבה, שכן אני יודע שהרכב יעמוד כמה ימים. מגיע לרכב ומזהה שהזיזו אותו כחצי מטר לאורך הכביש, והרכב קצת בולט לרוחב הכביש(שימו לב שהגלגלים הקדמיים משמעותית רחוקים מהמדרכה לעומת האחוריים). איך אני יודע שבוודאות הזיזו? פרט לשינוי קטן במיקום, דלת הנהג לא נפתחת מספיק. כשאני חונה במקום הספציפי הזה אני חונה כחצי מטר אחורנית ממה שצילמתי בכדי שדלת הנהג תפתח כ-45 מעלות(אני זוכר את זה, כי לוקח לי כמה דקות טובות להתמקם, ולפתוח את הדלת כמה פעמים בכדי להיות כמה שיותר קרוב למעקה אך עדיין עם אפשרות לצאת מהרכב). כמו כן, יש סימנים של כל מיני ליטופים על האוטו, והפעם זה לא ממני. …
הודעה אחרונה מאת nizzan943, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 567 צפיות
אני מברר לגבי קניה של Renault Clio Expression Pack ידני, 898 סמ"ק, 90 כ"ס, שנת 2016. בדקתי במחירון יד 2 ורשום שם מחיר מסוים, עד פה הכל טוב. אני מנסה לבדוק באפליקציה של לוי יצחק והדגם פשוט לא שם. הכי קרוב שיש להם זה אותו רכב ברמת גימור גבוהה יותר (Collection) ועם "קיט אדום" (אין לי מושג מה זה קיט אדום). זה לא נותן הרבה אינדיקציה כי הבדלי מחיר בין רמות גימור יכולים להיות גם אלפי שקלים. יכול להיות שחסר את הדגם בלוי יצחק? אולי יש איזו דרך אחרת למצוא אותו? אולי לא דרך האפליקציה? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת aviadsar, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 477 צפיות
ברשותי פאסאט 2014 שמועמדת למכירה. במחירון של לוי יצחק בחלק שקלול המחיר ישנה תוספת עבור צבע מטאלי ותוספת עבור "חב פאסאט" ( אני מניח שהכוונה ל חבילת פאסאט). מי יודע מהו האבזור הנוסף הכלול ב חבילת פאסאט?
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ערב טוב, אשמח לדעת אם בטויוטה קורולה שנת 2009 דגם GLI יש רצועת טיימינג? ובמידה ויש כל כמה זמן מחליפים? תודה
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, מתלבט אם לקנות הונדה סיוויק האצ'בק 2017 בגרסת מנוע של 1.8 או גרסת מנוע 1.0 טורבו. האם מישהו יכול להסביר לי יתרונות/ חסרונות של הדגמים זה מול זה? תודה!
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום! מתכנן לשכור רכב בחו''ל. הפעם השותף לנסיעה הינו מעשן כבד. איך אני יודע אם מותר לעשן ברכב? האם אמורה להיות אזהרה בתנאי ההשכרה? מהי ברירת המחדל? שוכר בדרך כלל דרך רנטל קארס
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב חדש (מאזדה 2 2020) שהותקנה בו אוויקס (המקבילה של מובילאיי), המכשיר פשוט מזייף בקטע מוגזם (גם לאחר שהטכנאי ביצע כיול מחדש למצלמה) והדבר כבר גובל על הפרעה במהלך הנהיגה. האם ניתן להסיר את המכשיר או שזה לא אפשרי בגלל ביטוח?
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 475 צפיות
נראה כאילו הגיע אלינו משנת 2050
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי האם יש באופל אסטרה סטיישן/אסטרה ברלינה סדאן מצלמת רוורס? והאם יש חיישני רוורס? אצמצם את שנתוני הרכב ל2012-2018.
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עברתי לדירה חדשה, יש חתול או 2 שאוהבים לשבת על הגג של הרכב בלילה וגורמים לשריטות. אופציה ראשונה ופחות מקובלת זה לחסל, פחות מתחבר לזה. אופציה 2, זה לקנות מכשיר אולטראסוני, יש למישהו ניסיון עם זה, זה באמת עובד בצורה מספקת? מצאתי 2 מכשירים במחירים סבירים. 1. http://www.repels.co.il/Catalog/Product/Repels-ultrasonic-cat-repellent-MS4002 2. https://royavi.co.il/הרחקת-חתולים-וכלבים/מכשיר-סולארי-להרחקת-חתולים-וכלבים/ שווה להשקיע אולי קצת יותר למשהו יותר איכותי? אין לי נקודת חשמל קרובה לרכב אז עדיף מכשיר על סוללות או סולרי
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 857 צפיות
לא שזה אמור להפתיע מישהו, אבל מסתבר שהתקופה הנוכחית הובילה יותר אנשים לנסות "לקבל מחירון" על הרכב שלהם באמצעות הונאת ביטוח.
הודעה אחרונה מאת method, -
שלום! האם אפשר לשייך לתו נכה רכב שכור ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
מכירים את זה שאתם יבואן רכב, ויש לכם מערך מכירות פיסי נרחב, עם מלא סוכנויות, ונורא קשה לעדכן את כולם בכל הפרטים? ואז כל פעם איזה איש מכירות טועה קצת במפרט, או במחיר, וכל פעם יש כל מיני תלונות? ואז באה הקורונה, ופתאום אין יותר סניפים, ואתם חייבים למכור בדיגיטל, אז מצד אחד זה באסה כי לך תמכור ככה רכב, אבל מצד שני לפחות סוף סוף יש לכם אתר מרכזי שכל המכירות עוברות דרכו? וסוף סוף, אתם אומרים לעצמכם, נחסוך את כל הטעויות האלו? מכירים? אז לא. נסו למשל לקנות C4 פיקאסו. נו, זו הקצרה, שכבר בוקשי מוכרים. אבל רגע! יש עליה מבצע! כן כן, ממש עכשיו! כנסו ל-lubinskidigital.co.il ותראו בעצמיכם: וואו, זה ממש מה שחיפשתם! רכב משפחתי עם…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם כן, אז האם החיסכון בדלק באותו רכב MHEV לא מתקזז עם צריכת הדלק הגבוהה יותר עקב המשקל הגבוה יותר - מה שבעצם מייתר את המערכת הזו שמטרתה לחסוך בדלק?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
עכשיו שצחקנו, ואחרי תנומה קלה, עמוס התחדש בגרסת האתר החדשה, 4.5. אתם יכולים לקרוא על כל (כמעט, כי פשוט בואו נצא מנקודת הנחה ששכחתי משהו) הפיצ'רים החדשים שהגרסה הזו מביאה לאתר ולקהילה שלנו כאן. מעבר לזה, כמו שאתם בטח שמים לב, הופיעו טקסטים חדשים שעדיין מופיעים באנגלית. אנחנו נתרגם אותם בימים הקרובים. אם אתם ממשיכים לראות דברים שאמורים להיות בעברית מופיעים באנגלית, אתם יכולים להגיב פה עם צילום מסך או לשלוח לי הודעה. עכשיו בואו נדבר על הדברים שאיבדנו בדרך. חלק מהתוספים (פלאגאינים) שהתקנו על האתר עדיין לא עודכנו כדי לתמוך בגרסה החדשה ולכן הם בינתיים לא מופיעים או להיפך, תראו דברים שהסרנו או שיהיו דברים שלא יעבדו. כל דבר כזה שאתם רואים, נשמח אם תכ…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן, ביום שישי אני נוסע במיוחד לצפון הרחוק בשביל לראות רכב שטח עבור חבר. בהנחה שהרכב יעבור את הבדיקה הבסיסית שלי, אנחנו נרצה להתקדם למכון בדיקה בשביל השקט הנפשי שלי (בהמלצה עבורו לרכוש את הרכב). ראיתי שבעבר הומלץ כאן על מכון בקיבוץ מחניים, וזה סבבה לחלוטין. האם הוא עדיין עובד? האם יש מקום מומלץ אחר? הרכב טופל כל השנים במוסך מורשה מטעם היבואן בקרית שמונה, אבל די ברור לי שהמוסך יבין שהוא לא יראה עוד את האוטו ולא יבצע בדיקה מעמיקה על העבודות שהוא עשה בחמש השנים האחרונות... תודה, יואב
הודעה אחרונה מאת asa160, -
-
סקודה אוקטביה הרביעית לשמה, מלכת המרווח, אלופת הפרקטיות, קיסרית השימושיות ומגנת הממלכה הושקה בדור החדש שלה, ששומר על המתכון ומעדיף - כנהוג בפולקסווגן - אבולוציה על פני רבולוציה (כמה שאני שונא את המשפט הזה, אבל הוא נכון...).
הודעה אחרונה מאת פבל, -
היי, אני הרבה זמן עוקב אחר שוק הגולייטות ולאחרונה התחלתי להריץ חיפוש על הרכבים בהם אני מתעניין במאגר של משרד התחבורה. מה שמעניין הוא שברבים מהרכבים רמת הגימור המוצגת ביד 2 אינה תואמת לזו שבמאגר. אז מצד אחד זה מאוד מחשיד לגבי המוכר. אבל מצד שני, נראה שרמת האיבזור הנכונה היא דווקא זו שרשומה במודעה, ע״פ סימנים מזהים שאני כבר מכיר. לעיתים רמת הגימור במאגר אף גבוהה יותר מזו המוצגת במודעה וזה נראה לי מוזר וגורם לי לפקפק במידע שנמצא בו. אם כן, איך אוכל לדעת באופן ודאי לחלוטין וללא עוררין מהי רמת האיבזור של רכב?
הודעה אחרונה מאת meshumeshet, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 746 צפיות
שלום רב. שכרתי רכב ובזמן נסיעה בכביש מהיר רכב שלפני עצר בפתאומיות ואני אחריו והבא אחרי התנגש בי. לרכב שלי נגרם נזק קל ולשלו נזק רציני. חברתההשכרה גבתה לי מהאשראי את מלוא ההשתפות העצמית וטענה שבמידה והצד השני יתחייב- יחזירו לי את הכסף. האם הם יכולים חוקית לעשות דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת משה ח123, -
מובילאיי נתון התרעת סטייה מנתיב לא מובן
מאת Guest Mikelt89- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 998 צפיות
בחיפוש מוקפד ברחבי האינטרנט לא הצלחתי למצוא מה לעזאזל המספר שמופיע בעת התרעת סטייה מנתיב מסמן, למיטב הבנתי הוא מסמן את התרחבות או התכווצות הנתיב, המספר בדרך כלל בין 20-40, מה המספר עצמו מסמן? גם בקריאה של מדריך המשתמש של המערכת זה לא מופיע, מישהו שם בחברה קצת לא בפוקוס. תודה מראש.
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הספק מלא של 44 כ"ס. במצב חיסכון 31 כ"ס 0-100 🤣 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂😂 מולטימדיה זה אופציה, אפשר להזמין בלי. טוב הלכתי להקיא, שמישהו אחר ימשיך
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא שלי קנה רכב ממגרש מוכר והעביר להם את כל הכסף אך עדיין לא חתם על מסמכי העברת בעלות ושיחרור הרכב. היום הוא מצא רכב יותר טוב במחיר דומה והוא רוצה ללכת על זה, האם הוא יכול לבקש ביטול עיסקה והחזר כספי מלא?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 539 צפיות
שלום חברים אני מחפש המלצה לקורא תקלות רכב שאפשר להזמין מאייביי\אמאזון במחיר של כ300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Sagi200, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי חברים קיימת koenigsegg בארץ?
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הרכב חונה בחנייה שכעיקרון אף אחד לא חונה שם הבעיה שאני חונה מול מחסן של שכן מוזר שכבר כיבה לי סיגריה על הרכב משום מה...אולי הוא כועס כי הרכב מול המחסן שלו (לא חוסם או מפריע בשום צורה) כמו מה זה נראה לכם? דפיקה מפתיחת דלת? אבן שנפלה? בוקס? זה ממש מכוער מעבר לבאסה העצומה שזה גרם לי...אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת Electron, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפחות לג'אז החדשה. While most manufacturers are moving to touchscreen controls, identifying smartphone use as their inspiration - most recently seen in Audi’s latest A3 - Honda has decided to reintroduce heating and air conditioning controls via a dial rather than touchscreen, as in the previous-generation Jazz. Jazz project leader Takeki Tanaka explained: “The reason is quite simple - we wanted to minimise driver disruption for operation, in particular, for the heater and air conditioning.“We changed it from touchscreen to dial operation, as we received customer feedback that it was difficult to operate intuitively. You had to look at the screen to chan…
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 527 צפיות
מאיזה שנה דור 12 בטויוטה קורולה החל? אני מעוניין לרכוש טויוטה קורולה האצ'בק היברידית בדור האחרון אבל שתיהיה סביבות שנת 2018 +-
הודעה אחרונה מאת roeibar77, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי שהציגו טיזר קטן בחודש שעבר, מיצובישי חושפים את מתיחת הפנים לקרוסאובר הבינוני שלהם. השינויים בעיצוב החיצוני מתמקדים בעיקר בשיפור נקודות החולשה של הדגם הקיים. את החלון האחורי המפוצל באמצע , מחליף כעת חלון גדול יותר, היוצר זווית חדה יותר עם דלת תא המטען ומאפשר ראות טובה יותר לאחור . הפנסים האחוריים הורחבו וכך האקליפס זוכה להופעה חלקה וזורמת יותר. בפרונט שמו דגש על נוכחות , באמצעות גריל קדמי מושחר לגמרי , פנסים צרים יותר והבלטת מגן הגחון. בתוך הקבינה נעשו השינויים קטנים יותר. הדשבורד שונה , כך שמסך המולטימדיה (8 אינץ' ) יהיה קרוב יותר ונוח יותר לשימוש עבור יושבי המושבים הקדמיים, עם כפתורים וידיות שליטה לווליום. מש…
הודעה אחרונה מאת iEminem, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 968 צפיות
רכב שטח חשמלי של רנו (2022): עד 400 כ"ס והנעה ארבע על ארבע: בזכות המידע שמסרה חברת ניסאן במהלך הצגת רכב השטח המשפחתי החשמלי שלה העכשווי "האריה" של ניסאן הוא יהיה הדגם ראשון של ניסאן לרכב ש-הכל בו חשמלי , הוא יגיע לשוק בשנת 2021., ניתן להסיק מכך מכל הנתונים הטכניים שניסאן מסרה כי הדגם של רנו העתידי שיהיה בעל מידות דומות מאוד לאריה של ניסאן , עם בסיס טכני זהה, אלקטרומוטורים דומים ... מצד שני, הסגנון יהיה מקורי יותר של רנו ולא של ניסאן. נתונים טכניים אלה יכולים לאחר מכן להיות "משוכפלים" ידי המותגים האחרים של אותה קבוצה . זה אחד האינטרסים של מבנה מסוג זה. פילוסופיה שלקח לה זמן רב להתקבל בברית רנו-ניסאן (ועכשיו גם מיצובישי) ... שני …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום כשהלכתי ברחוב, ראיתי רכב חונה עם מן גגון ציליה מוזר שתלוי עליו. (2 התמונות הראשונות). אני אכחיש שזה נראה קצת מגוחך, גם לא ממש הבנתי את המטרה של זה,האם זה באמת מונע מהרכב להתחמם בשמש הישראלית חסרת הרחמים? זה מזכיר לי את המאווררים הסולארים שהיו שמים בסוף הניינטיז על החלונות של הרכבים. ושהם היו בעיקר גימיק במכרז של המדינה ולא באמת עשו משהו. כנראה שמדובר בבחור ששמש סובל מחום, כי הוא גם השאיר את החלונות של הרכב פתוחים. מצאתי את זה באינטרנט לפי השם של חברה שהיה על עליו, Dingiu. 350₪ בעלי אקספרס (התמונה התחתונה). https://m.aliexpress.com/item/4000676746728.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail האם מישהו התנסה בזה? …
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,052 אורחים (הצג רשימה מלאה)