Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשהלכתי ברחוב, ראיתי רכב חונה עם מן גגון ציליה מוזר שתלוי עליו. (2 התמונות הראשונות).

אני אכחיש שזה נראה קצת מגוחך, גם לא ממש הבנתי את המטרה של זה,האם זה באמת מונע מהרכב להתחמם בשמש הישראלית חסרת הרחמים?

זה מזכיר לי את המאווררים הסולארים שהיו שמים בסוף הניינטיז על החלונות של הרכבים. ושהם היו בעיקר גימיק במכרז של המדינה ולא באמת עשו משהו.

כנראה שמדובר בבחור ששמש סובל מחום, כי הוא גם השאיר את החלונות של הרכב פתוחים.

מצאתי את זה באינטרנט לפי השם של חברה שהיה על עליו, Dingiu.

350₪ בעלי אקספרס (התמונה התחתונה).

https://m.aliexpress.com/item/4000676746728.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail

האם מישהו התנסה בזה?

האם זה פשוט ומהיר להרכבה ופירוק ולא תופס את כל תא המטען?

זה לא יגנב אחרי 5 דקות בחניה ללא השגחה?

IMG_20201014_142651.jpg

IMG_20201014_142515.jpg

IMG_20201014_154440.jpg

Newest-Semi-automatic-Car-Hydraulic-Pressure-Tent-Umbrella-Foldable-Anti-UV-Car-Movable-Carport-Sun-Shade.jpg_960x960.jpg

פורסם

אני זוכר שנפתח פה בעבר שרשור על המוצר הזה, אך פעם ראשונה אני רואה את זה מורכב על רכב בארץ.

אני לא מאמין שבחניה ברחוב זה יחזיק מעמד, אלא רק אם תחנה קרוב לרכב ואז זה לא ייגנב/יהיה מועד לפורענות.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

נניח והייתה לך סבלנות לבנות את הסככה הזו, ונניח שאף אחד לא נגע בה...
אתה יודע מה קורה לה אחרי שבוע ברחוב? 
מניסיוני עם מוצרים כאלו זה שאחרי כמה ימים בחוץ ברחוב זה מתמלא אבק ועלים ולכלוך....
ועכשיו לך תקפל את זה יפה ומסודר ותשים בתא מטען ותשכנע את עצמך שזה היה שווה את זה :)

קיצר גימיק נחמד אבל לא סתם אתה לא רואה כאלה - זה פשוט לא פרקטי...

פורסם

בישראל ברחוב?
בהתחלה ילדים יעברו ויעשו בזה חורים, אחרי זה מישהו יזרוק על זה סיגריה כדי שיהיו חורים גם בצד השני.
השוטר הראשון שיעבור, ירשום דו"ח על שינוי מבנה.
ותוך כדי שהרוח עוד שניה מעיפה את הציליה הזאת מהרכב יבוא מישהו ויגנוב אותה.

נראה לי כיסיתי את כל האפשרויות.

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הדברים האלה נגנבים מהר מאוד.

אני גם שקלתי לקנות כזה וכשהתעניינתי שמעתי מ-2 אנשים שקנו כזה שאחרי פחות מחודש זה נגנב להם.

רעיונית זה אחלה של דבר, פרקטית בעייתי מאוד. לדעתי כדאי שתוותר על זה אלא אם מדובר במקרה ספציפי שבו הרכב חונה בחצר של הבית אבל בשמש.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

ואז עדיף גזיבו או ציליה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא חונה 50 מטר (אפילו פחות) מתחנת המשטרה של רחובות, על אזור הומה (כמעט מול מסעדה), ונראה שזה מחזיק, כי ראיתי את הרכב עם צלייה לפני 3~4 חודשים (בהנחה שזאת אותה צליה).

פורסם
לפני 16 שעות, nathun כתב:

נניח והייתה לך סבלנות לבנות את הסככה הזו, ונניח שאף אחד לא נגע בה...
אתה יודע מה קורה לה אחרי שבוע ברחוב? 
מניסיוני עם מוצרים כאלו זה שאחרי כמה ימים בחוץ ברחוב זה מתמלא אבק ועלים ולכלוך....
ועכשיו לך תקפל את זה יפה ומסודר ותשים בתא מטען ותשכנע את עצמך שזה היה שווה את זה :)

קיצר גימיק נחמד אבל לא סתם אתה לא רואה כאלה - זה פשוט לא פרקטי...

היו ימים לפני תקופת רכבי הליסינג והימצאות מיזוג אויר ברכבים.
שהורינו ואנחנו המבוגרים דאגנו לשים כיסוי ע"ג הרכב
לשמירה פנים הרכב מפני חום השמש הקופחת.

לא נרתענו מהקיפול בתא המטען למרות הלכלוך והאבק שהכיסוי היה צובר (עבר ניקוי/כביסה בחורף).
כמו כן לא היינו מודעים באם כיסוי הרכב פוגע בצבע  הרכב (סווירלים).
דאגנו לנקות במברשת יעודית או מטלית את האבק מהרכב לאחר השימוש בכיסוי. 

פורסם

אני אישית סובל מחום ואם הייתי נאלץ להשאיר את האוטו כל היום בשמש והיה לי פתרון כזה אז בטח שהייתי מנסה. דבר אחר, יכול להיות שלסיטרואן הזו הלך מזגן והתיקון יקר מאוד עבור הבעלים ועדיף כבר מטרייה ב 400 שקל...

• אהבתי 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סוכך לרכב ולקמפינג הפטנט שיוריד לכם את הטמפרטורה של האוטו בכמעט חצי מהמעלות
יגן על הרכב מפני השמש ונזקי הטבע
וישמש ככלי הצללה בחוף הים ובקמפינג שלכם
הסוכך בעל יכולת הצללה לכל אורכו של הרכב
מגיע עם מנגנון הפעלה וקיפול אוטומטי הנשלט באמצעות שלט רחוק.

סוכך חשמלי 2su143360

סוכך חשמלי 2su143360

סוכך חשמלי 2su143360

• תוכן חדש...