Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

לא ברור לי אם הדיזל ידני מגיע עם אמבישן איך עובדת שם בקרת שיוט אדפטיבית?

ולמה המפרט של הדיזל לא מופיע בקטלוג הזה? בגלל שזה למוניות?

עובד כמו גדול הייתה לי בקרת שיוט אדפטיבית בגולף ידנית בחו"ל - האמנם אין זחילה בפקק אבל מעל 30 קמ"ש היא עובדת מעולה, אם צריך להעביר הילוכים הוא פשוט אומר לך להעביר הילוכים(בלי לגעת בגז-ברקס - רק דוושת קאלצ').

• אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 1 שעה, Mike808 כתב:

לאן יש להמריא? האוקטביה היא מהדגמים הנמכרים ביותר בישראל ואחת המשפחתיות הכי נמכרות, האיוניק והקורולה מובילות בזכות ביקוש גדול בשוק הליסינג בגלל הטבת שווי שימוש לרכבים היברידיים.

אני לא חושב שהגיר גורם ללקוחות פוטנציאליים להימנע מרכישת אוקטביה או בכלל רכבים עם DSG, הרבה לקוחות חוזרים ורוכשים שוב ושוב את תוצרת פולקסווגן ושלל מותגיה ומודעים לחסרונות וגם לסיכוי לתקלות בגיר.

מרבית אם לא כל מכירות האוקטביה הם לליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המחיר המפורסם הוא המחיר הרשמי ללקוח הפרטי הפראייר לפני התמקחויות ומועדוני לקוחות.

לא הכל זה אשמת המיסוי גם ליבואנים יש חלק לא מבוטל במחיר הגבוהה, עובדה שלחברות ליסינג/יד 2 0קילומטרים/חבר וכו.., המחיר יורד ביותר מ 10k ולמרות זאת היבואן עדיין מרוויח.

פורסם

בדיוק. כמו שכתבו למעלה - רוב המכירות לליסינג ולכן מעלים מחיר באופן מלאכותי על מנת להגדיל כדאיות לחברות ליסינג.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, diller כתב:

אלו שרשמו על מחירים גבוהים, על מה אתם מדברים?! מאזדה 3 עם מנוע מיושן לא נמכרת קרוב ל150k? לאון fr לא נמכרה בטווח המחירים האלו? ועוד רבים ודומים.

לא אומר שזה מוצדק אבל אלו המחירים של המשפחתיות, הן מתחילת ב130 ומגיעות ל150.

בלי סתם לזרוק מונחים, מה בדיוק מיושן במנוע ה-SkyActive-G? זה שהוא לא טורבו קטן?

מנוע טורבו זו המצאה, מאוד, אבל מאוד, ישנה.

------------------------------------

לעניין האוקטביה - נראה מצוין, אפילו גירסת האמבישן קיבלה לא מעט אבזור שבדור הקודם נשמר רק לסטייל.

אבל למה לעזאזל לא מקבלים נניח בגירסת הדינמיק פנסי Full LED? מה הקטע הזה?

פעם פנסי קסנון היו שמורים רק לגירסאות ספורטיביות של רכבים, עכשיו הספורטיבית לא מקבלת את זה?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש ברכב הזה כל מה שנהג צריך על מנת להגיע מנק' A לנק' B , בבטחה ,נוחות וסטייל.
אם לא הגיר הרובוטי היבש , האוקטביה היא היחידה שמצדיקה את המחיר הגבוה שלה .
כמה חבל שהגיר נשאר DSG יבש .
בתור רוכש רכב חדש זה לא אמור לעניין אותך גם ככה
אם להסיק מהדורות הקודמים המכונית מוצלחת והרעיון של שקע USB בתקרה מצוין, אבל המחיר מאוד גבוה... נראה שההצלחה של הסקודה עלתה לצ'מפיון לראש והם חושבים שאנשים יקנו גם במחיר גבוה. נחיה ונראה...
יקנו גם יקנו.
קצת מאכזב, ציפיתי לדגם 2.0 190 (לא VRS) עם DQ381 - במחיר סביר.
יש סיכוי לגרסה הזו כאן בארץ?
פורסם
לפני 5 שעות, green כתב:

מה הקשר ליבואנים? אתה חושב שיבואן יכול לגזור רווח חזירי בסביבה די תחרותית?

באם היבואנים מצליחים לתת הנחות למועדונים - (חבר, הוט, אשמורת, קרנות השוטרים יחד ועוד..) 
בסדר גודל של 7,000 ש"ח - 10,000 ש"ח וכמו כן תוספות שונות ללא עלות או במחיר מוזל.
או לצאת במבצעי מכירות שונים במהלך השנה בהנחות שונות לציבור הרחב.
סביר שהיבואנים לא מפסידים במבצעי המכירות הנ"ל אלה מרוויחים פחות.

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לעניין האוקטביה - נראה מצוין, אפילו גירסת האמבישן קיבלה לא מעט אבזור שבדור הקודם נשמר רק לסטייל.

פעם פנסי קסנון היו שמורים רק לגירסאות ספורטיביות של רכבים, עכשיו הספורטיבית לא מקבלת את זה?

באוקטביה דור 4 אין הלוגן בכלל. החל מהרמה הבסיסית מקבלים Full LED וברמה הגבוהה מקבלים Matrix LED.
image.thumb.png.fdc1b62180fa29ed02a3ec5b6ee21946.png

עריכה אחרונה על ידי omri20
פורסם

אז מישהו במחלקת השיווק שם צריך לחטוף כאפה מצלצלת.

באמת נשמע לו הגיוני לספר על האמבישן שיש לו משענת יד (!) במושבים האחוריים (!!) עם מחזיקי כוסות (!!!) ולא פנסי LED?!

ועדיין השאלה, מדוע בסטייל מקבלים Matrix ובדינמיק לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 שעה, m3x7r3m3 כתב:

זה שהוא לא ה Skyactive X שהוא מנוע הבנזין לרכבים בעל הניצולת הגבוהה בעולם.

פורסם
לפני 18 שעות, yuval1111 כתב:

יש תמחור לגרסת הסטיישן?

לא משהו סגור כרגע, כי הם עדיין לא לגמרי יודעים אם הנוסחה החדשה תשפיע על המיסוי, אבל הכיוון הוא "כמו בדגמים הקודמים, בערך 5000-6000 שקל יותר מהליפטבק".

לפני 6 שעות, Freak_Miky כתב:

קצת מאכזב, ציפיתי לדגם 2.0 190 (לא VRS) עם DQ381 - במחיר סביר.

אני מאמין שיגיע. הם רואים את העניין שהדגמים האלה מייצרים וקשה לי להאמין שהם יוותרו עליו.

לפני 5 שעות, llaavvii כתב:

בהנחה שאכן התקנות ישתנו הנירו תהפך למראה נדיר במחוזותינו (גם ככה המחיר שלה התייקר כבר מעבר להגיון 146K על מה?).

ואז נראה עדנה למשפחתיות סטנדרטיות ודיזל.

146K זה דווקא לא כזה מחיר מופרך (והוא בכלל 145, אבל אנחנו חברים, אז לא נריב עכשיו על אלף שקל). הוא התחיל להימכר ב-2016 ב-138K. להזכירך, יש גרסת הפלאג אין, והיא יקרה בסך הכל ב-5000 שקל מהגרסה ההיברידית הרגילה. בדרך כלל ההפרש הזה עומד על 25-30 אלף.

לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

בניגוד לכל היגיון בארץ מבטלים את ההטבות לרכבים היברידים \ חשמל.

טיפשות יחודית למדינת ישראל בניגוד למגמה העולמית , בסין למשל רכבים היברידים \ חשמלים שולטים ב 54% מהשוק המקומי כמובן בעידוד ממשלתי.

אני לא חושב שזו טיפשות, כי הממשלה צריכה לשמר רמת הכנסה קבועה ככל האפשר מתחום הרכב (האם אנחנו מסכימים על הרמה הזו, זה סיפור אחר. אנחנו לא), ובסופו של דבר הרי ברור לכולנו שכל המכוניות יעברו להנעה היברידית/חשמלית, ואז ייווצר חור תקציבי עצום שיצטרכו לסגור. 

מה שאני כן מסכים איתו, שהשינויים האלה נעשים חזק מדי ומהר מדי, כאשר לאנשים עדיין אין באמת תמריץ אחר מלבד זה הכלכלי (חסכון בדלק/מחיר קניה) לקנות מכונית פחות מזהמת. אם היו מנהיגים במקביל מגבלות על מכוניות בנזין כמו עלויות או איסור מוחלט על כניסה לערים, הקצב בו מבטלים את ההטבות עוד היה הגיוני איכשהו, אבל בתצורה הנוכחית שלו הוא כאמור גבוה מדי.

לפני 5 שעות, ozal5 כתב:

לא רק שאין הגיון בריא בביטול ההטבות לרכבים היברידים וחשמליים,

השוק מתחיל להתקבע על מחירים,

מיני הכי מפוארת 83+-,

סופר מיני 100+-

משפחתיות 135+-

וכן הלאה וכן הלאה...

היה ככה מאז ומתמיד (טוב, לפחות מאז שאני מתעניין בתחום). תמיד היה איזה "מחיר סטנדרט לקטגוריה" שהיה עולה עם כל כניסה של מוביל חדש והשאר היו מיישרים איתו קו - לעיתים תדירות גם בלי לטרוח אפילו להחליף דגם או "לעשות זאת בלית ברירה בגלל נוסחת המס הירוק החדשה", אלא סתם ככה.

לפני 4 שעות, Parkour_man כתב:

לא מבין מה זאת הגרסא של הדינאמיק - נראית כמו VRS אבל לא VRS. 
היא נחותה בהרבה מהגרסא הבכירה אבל נראית ממש כמו VRS (עם ההגה והדוושות). 

מתי ישווקו את הRS בארץ ? האם יגיע גם בצבעים ובמפרט המלא ? מאכזב קצת. 

הדינמיק היא באמת גרסה קצת מוזרה. כי היא מקבלת מתלים מוקשחים שאמורים לשפר את תגובות ההיגוי, אבל מקבלת חישוקים קטנים (יותר קטנים משל הסטייל, לה יש שלדה רגילה) שמקהים את תגובות ההיגוי. גם המנועים זהים לחלוטין, אז לא לגמרי ברור לי מה הקטע שלה. 

לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

ולמה המפרט של הדיזל לא מופיע בקטלוג הזה? בגלל שזה למוניות?

אני לא רוצה להגיד "כן", אז אני אגיד "כנראה". למרות שזה כנראה "כן" ולא "כנראה".

לפני 1 שעה, m3x7r3m3 כתב:

ההודעה שלך הועברה לגורמים הרלוונטיים בצ'מפיון. הם אמרו "יודעים ויתוקן", אבל אני עדיין בעד שאנחנו ניקח על זה קרדיט :lol:

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 26.8.2020 בשעה 15:43, פבל כתב:

לא משהו סגור כרגע, כי הם עדיין לא לגמרי יודעים אם הנוסחה החדשה תשפיע על המיסוי, אבל הכיוון הוא "כמו בדגמים הקודמים, בערך 5000-6000 שקל יותר מהליפטבק".

אני מאמין שיגיע. הם רואים את העניין שהדגמים האלה מייצרים וקשה לי להאמין שהם יוותרו עליו.

146K זה דווקא לא כזה מחיר מופרך (והוא בכלל 145, אבל אנחנו חברים, אז לא נריב עכשיו על אלף שקל). הוא התחיל להימכר ב-2016 ב-138K. להזכירך, יש גרסת הפלאג אין, והיא יקרה בסך הכל ב-5000 שקל מהגרסה ההיברידית הרגילה. בדרך כלל ההפרש הזה עומד על 25-30 אלף.

האם ידוע מתי תנחת הדגם VRS ? 
האם תגיע גם בהיצע אני בכוונה מדייק בצבע אפור בטון ? 

• תוכן חדש...