Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

"יש בעיה בתרבות שלנו" = יש בעיה רק בתרבות בישראל?  אך אתה מסיק את מסקנות האלה?🤔

ציינתי שיש פאק בתרבות שלנו מה הבעיה? אני באמת לא מצליח להבין מה המטרה שלך

עריכה אחרונה על ידי AndreyAK

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אתם כמו מירי רגב - כשברקוביץ צעק על כ.כ.כ. ש"הם" מתנהג כמו ארגון פשע היא מנסה להרחיב את זה לכל מצבעי הליכוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, AndreyAK כתב:

"יש בעיה בתרבות שלנו" = יש בעיה רק בתרבות בישראל?  אך אתה מסיק את מסקנות האלה?

אתה צודק שיכול להיות שהתכוונת "לתרבות שלנו" - של חברי הפורום, או של כל אלה שהשם שלהם מתחיל בא' או בכלל התכוונת לתושבי חצי הכדור הצפוני...
הכל בצחוק וברוח טובה רק קח בחשבון שבימינו כשאומרים "התרבות שלנו" מתכוונים לתרבות של ישראל.... (או לפחות קח בחשבון שזה מה שהרוב יבין)

עריכה אחרונה על ידי nathun
  • אהבתי 2
פורסם

יפה!, אז הרוב הבין נכון, זאת כוונתי.

ציינתי שלדעתי יש בעיה בתרבות שלנו (התרבות שלנו= "מתכוונים לתרבות של ישראל" כמו שכתבת וצדקת), לא ציינתי שהבעיה היא רק בתרבות שלנו.

אני לא מבין למה צריך להמשיך ולהתעקב על זה, זה הבנת הנקרא.

ובאמת לא הייתה בכוונתי להעליב מישהו והכל ברוח טובה.😉

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
בתאריך 11.10.2020 בשעה 15:38, iEminem כתב:

סתם שאלה שנובעת מסקרנות. זו חניה פרטית שלך? פרטית בטאבו? או שזה אזור לא מתוחם שכל אחד יכול לחנות שם?

בת הזוג שלי גרה בבניין עם חניה תת קרקעית עם כמה קומות. מדי פעם כשיש להם חניה פנויה בשבילי אני נכנס לשם, ומסתבר שהרבה אנשים מחנים בכל מיני מקומות לא מסומנים, כמו על נתיב, סתם קיר תומך, או אפילו ליד מחסנים פרטיים של דיירים. שכן אחד החליט לקחת את ה"צדק" לידיים, והחליט לחתוך צמיג של מישהו שהחנה את הרכב שלו צמוד לקיר תומך שליד החניה שלו. אומנם היה רכב חברה, אבל התסכול שאני מתאר שעבר בעל הרכב... להחליף עכשיו גלגל בתוך חניה תת קרקעית חונקת, לבזבז זמן על תיקון.. אומנם חניה לא חוקית, אבל בהחלט לא הפריע לאף עובר אורח.

עוד דוגמה, אחד השכנים בבניין אוהב לקחת צינור ולהשפריץ בוץ על שורה של רכבים שלא נראים לו טוב בעין (בחניה הפרטית שלהם!!!). פעם אחרונה שמישהו ניסה לדבר איתו זה נגמר במכות ומשטרה.

אין מה לעשות, אנחנו בישראל, איפה ששמים אלף ז*ן על רכוש של אחרים. אני במקומך הייתי מעדיף לחנות במקום שקט יותר, מאשר לחזור לרכב ולראות דברים כאלה.

אין לי חניה תת קרקעית בבניין אלה זה חנייה בטאבו עם מחסום. אני לא מבין אנשים, באמת שלא.

זה רכוש של מישהו אחר זה לא פחות גרוע מלשרוט למישהו את הפאלפון או הטלוויזיה

אני מרגיש שאני היחידי שבאמת אכפת לו שהדלת שלי לא תמעך למישהו אחר את הפח.

החנייה הלא חוקית מעצבנת אבל לעשות דברים כאלה זה פשוט טיפשות לדעתי ולא מידתי בשיט.

אם פשוט הוא רק היה מבקש בנימוס וברוגע יכול להיות שהבקשה שלו הייתה נדחית ויכול להיות שאותו אדם היה מתנצל ולא עושה את זה יותר אבל לפחות הוא לא הרס למישהו את היום. אנשים לא לוקחים בחשבון שמאחורי הרכב יש אנשים חיים שעובדים קשה בשביל הלחם שהם שמים על השולחן. בשבילו זה נקמה, בשביל הבחור עם הגלגל החתוך זה יכול להיות גזירה משמיים ההחלפת 2 גלגלים בעלות של 500 600 שקל.

אני הגעתי למסקנה שאנחנו חיים במדינה שההתנהגות בה לא נופלת מכל מדינת עולם שלישית.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, 1newguy כתב:

אין לי חניה תת קרקעית בבניין אלה זה חנייה בטאבו עם מחסום. אני לא מבין אנשים, באמת שלא.

זה רכוש של מישהו אחר זה לא פחות גרוע מלשרוט למישהו את הפאלפון או הטלוויזיה

אני מרגיש שאני היחידי שבאמת אכפת לו שהדלת שלי לא תמעך למישהו אחר את הפח.

החנייה הלא חוקית מעצבנת אבל לעשות דברים כאלה זה פשוט טיפשות לדעתי ולא מידתי בשיט.

אם פשוט הוא רק היה מבקש בנימוס וברוגע יכול להיות שהבקשה שלו הייתה נדחית ויכול להיות שאותו אדם היה מתנצל ולא עושה את זה יותר אבל לפחות הוא לא הרס למישהו את היום. אנשים לא לוקחים בחשבון שמאחורי הרכב יש אנשים חיים שעובדים קשה בשביל הלחם שהם שמים על השולחן. בשבילו זה נקמה, בשביל הבחור עם הגלגל החתוך זה יכול להיות גזירה משמיים ההחלפת 2 גלגלים בעלות של 500 600 שקל.

אני הגעתי למסקנה שאנחנו חיים במדינה שההתנהגות בה לא נופלת מכל מדינת עולם שלישית.

צודק! לכן עדיף ללכת ברגל עוד כמה מטרים ולחנות במקומות מסודרים אבל גם זה לא תמיד עוזר =/ 

תעדכן אותנו!

תקנת?

• תוכן חדש...