Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מותר לי לתדלק עם דלק "אחר"...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה תאורטית, האם אני יכול לתדלק את הרכב שלי בדלק אחר?

לא הכוונה ל 98 בימקום 95, אלא לא משהו שמוכרים בתחנת דלק.

נניח ואני מחליט לתדלק את האוטו שלי ע"י נקטר בננות (ונניח שהמנוע שלי מסוגל ליפעול ע"י נקטר בננות), מה יש למחוקק להגיד על כך?

אנא, ילדודס, חופש חנוכה ניגמר, אשמח לקבל תשובות עיניניות...

תודה מראש,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני בספק אם יש חוק שיגיד לך איזה דלק לשים .. שבטסט תעמוד בכמות ה CO שצריך .. והכל תקין... בטח יש תקנות זיהום וכאלה.. אבל לא לגבי סוג הדלק. (אנשים פה כבר אמרו שהם רוצים דלק סילון לא?)

פורסם

דע לך שבארצות נרחבות ממליצים לשים 2 בקבוקי ג'ין בבאגז.

למקרה שיגמר הדלק... (או אם "היא" עדיין בראש צלול להגיד "זה לא אתה זה אני")

והיו מספר לא מבוטל של מקרים שבהם זה הציל חיים.

מי שקורא עיתונות של חול היה מוצא המון כתבות כאלו שחוזרות על עצמם .

עכשיו לא היבנתי מי מפקח על מה אתה מתדלק חוץ מבטסט שלא יחרוג מרמת הזיהום אויר.

אני אישית לא הייתי ממליץ על נקטר בננות כי זה עושה בחילה ומעלה את רמת האינסולין,

תנסה שוקו בשקית של קרלו שהוא יותר טעים משוקו יטבתה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ולכן אני, בשונה מאחרים, לא חושש שיראו אותי כשאני מוסיף את המתאנול (שהוא גם סוג של אלכוהול, כמו שבג'ין יש אלכוהול) אלא רק כשאני קונה אותו אני מספר שאני משתמש בו למשהו אחר, שגם זה נכון, אבל משתמש גם לתדלוק. יש בעיה למכור לך "חומר" אחר בחנות כימיקלים אם יש להם ספק שאולי תסתכן עם החומר. אבל זה הכל.

פורסם

אני לא מכיר כל חוק האוסר תדלוק בנקטר בננות. בקרוב יהיה חוק נגד תדלוק בנקטר גויאבות (מקורב של אחד מהשרים, חקלאי וחבר מרכז ליכוד הציע לחוקק את החוק הזה. יש לו מטע בננות וככה הרווח שלו יגדל).

גילי, אם אתה רוצה דלק מסוג אחר - חזור לתדלק באלון נתב"ג, האקסית שלך. תאמין לי, כל יום יש בדלק משהו אחר! :screwy:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דע לך שבארצות נרחבות ממליצים לשים 2 בקבוקי ג'ין בבאגז.

למקרה שיגמר הדלק... (או אם "היא" עדיין בראש צלול להגיד "זה לא אתה זה אני")

והיו מספר לא מבוטל של מקרים שבהם זה הציל חיים.

למה פשוט לא לשים 2 בקבוקי דלק בבאגז ?

שחר.

פורסם

קצת יותר ברצינות - מבחינת החוק תשפוך למיכל מה שאתה רוצה (צריך כמובן לעמוד בכל תקנות זיהום אויר וכו). לעומת זאת מבחינת היצרן כאשר הוא ממליץ על סוג הדלק למנוע שלך, הרי כל שינוי מהמלצות היצרן עלול לפגוע במנוע ואז כל האחריות או הנזקים עליך

פורסם
קצת יותר ברצינות - מבחינת החוק תשפוך למיכל מה שאתה רוצה (צריך כמובן לעמוד בכל תקנות זיהום אויר וכו). לעומת זאת מבחינת היצרן כאשר הוא ממליץ על סוג הדלק למנוע שלך, הרי כל שינוי מהמלצות היצרן עלול לפגוע במנוע ואז כל האחריות או הנזקים עליך
לא ממש מדוייק...

יש את המיסוי ה"עקיף" על הדלק, שהוא מן "אגרת תחזוקת כבישים" (ואליו נוספים כל הגזלות האחרות!), חלק מהמחיר של הדלק ניקבע גם המס...

כשאני נניח מתדלק את האוטו שלי ע"י מים (נניח, המיץ בננות עושה לאוטו "פוקים" :smile:) אני מיתחמק מתשלום מס. ואחרי 10 שנים של תידלוק ע"י מים המדינה עלולה "לגלות" ולקנוס אותי על כל השנים בהן תידלקתי ע"י מים וכן הישתמשתי בכביש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בבריטניה לשלטונות יש בעיה עם אנשים שמתדלקים בשמן סויה במקום סולר וכך לא משלמים את המס (האדיר) על הדלקים.

יש שאלה משפטית האם זה באמת אסור, אבל מקסימום הממשלה יכולה להעביר חוק שזה אסור אם יותר מדי אנשים יעשו את זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עם כבר מדברים על דלק

יש לי רנו 92 אני מתדלק אוקאטן 95

אם אני יתדלק 96 האוטו יסחוב יותר? חח סתם שאלה כי 96 יותר יקר ותמיד בתחנה שואלים אותי מה להשים

פורסם
עם כבר מדברים על דלק

יש לי רנו 92 אני מתדלק אוקאטן 95

אם אני יתדלק 96 האוטו יסחוב יותר? חח סתם שאלה כי 96 יותר יקר ותמיד בתחנה שואלים אותי מה להשים

קודם כל לדעתי אתה אמור לתדלק 96...

דבר שני ב 96 יש חלקיקי עופרת...שנועדו לשמן את השסתומים, ברכב שנוסע על 95 זה יסתום את המזרקים. , אבל ברכב מהשנתון שלך, לדעתי אמור לנסוע על 96..

פורסם

אורן, אתה עושה סמטוחה שלמה.

ב96 יש עופרת שמונעת נזק לתושבות השסתומים. בכל כלי רכב משנות התשעים מותקנות תושבות שסתומים מוקשחות כך שאין בעיה לתדלקו ב-95.

לעומת זאת, ברכב שמיועד לנטול עופרת, ויש בו ממיר קטליטי - אסור להכניס 96. העופרת הורסת את הממיר הקטליטי. אין שום קשר למזרקים.

פורסם

חחח תודה אל התגבות רק רציתי להיתענין

ועם כבר אני מיתענין אז מה עם אוקטן 98 הוא נטול עופרת זה ישנה משהוא במנוע

לא בכוונה למלואת מיכל מלא של 98 אלה לתדלק 50 שקל 95 ועוד 20 שקל 98 היה הבדל בנסיעה?

• תוכן חדש...