Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנים ההמלצה בפורום הייתה לביטוח צד ג' בסכום של 1 מ'. מאז מחירי הרכבים על כבישי ישראל עלו והיום משפחתומטית ממוצעת עולה 200k. 

האם ביטוח צד ג' בסכום זה מספק או שהייתם ממליצים להתעקש על ביטוח של 2 מ' בשביל השקט הנפשי.

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

אין צורך להתעקש.

ממה ששמתי לב בשנים האחרונות לגבי מספר רכבים במספר חברות ביטוח, הרוב מראש מציעות 2 מ' והייתר מוכנות לתת בחינם הגדלה ל2 מ' או בתמורה לכמה עשרות שקלים. 

פורסם (נערך)

בהתמקחות אתה יכול להעלות את הסכום מבלי להוסיף דבר, בGO \ ליברה (לא זוכר כבר מי מהן) סגרנו על הפרטים ואז ביקשתי ממנו שיתן לי עוד משהו קטן כדי שנסגור את זה והוא העלה ל2 מליון.

אני חוזר על מה שכתבתי לא מעט, יש לי 2 רכבים ואני עובר את זה כל שנה מחדש.

אפשר וניתן להתמקח על התנאים, החל ממחיר ועד לפרטים הקטנים ואפשר לקבל הרבה, הרבה יותר ממה שמציעים לך באתר, הכי טוב זה כשהם אלו שמתקשרים אליך לחידוש ולא אתה פונה מיוזמתך למרות שבשני המקרים הצלחתי להוציא הרבה.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

החודש עברתי ביטוח ישיר לaig אחד השינויים בפוליסה היו כיסוי של 2.7 מליון לעומת 1.4 מליון בביטוח ישיר 

הנציג של ביטוח ישיר ניסה לשכנע אותי שזה לא כ''כ חשוב כ יש לי רכב רגיל ולא איזה ג'יפ ענק שיכול לעשות נזק להרבה רכבים אז לכן לא חשוב כיסוי צד ג כ''כ גדול 

נכון או לא נכון אני לא יודע, שאלתי אותו אם זה כ''כ לא חשוב מה אכפת לך להעלות על זה הוא כבר לא ידע מה לענות 

פורסם

קל מאוד להיות אשם (או מואשם) בתאונה עם נזק צד ג' של הרבה מעל למליון. אני לא הייתי מסתפק בזה.

אני נוהג על רכב בשווי 5000 ש"ח ומבוטח בצד ג' בתקרה של 4000000.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

אני חושב שהכיסוי הזה, כולל גם נזקים לרכוש ציבורי כמו מעקות בטיחות, מדרכות וכו', לא? ולכן זה האמיר עם הזמן. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

נכון מאוד 

מכיר מישהו שנסע בלי רשיון ובלי ביטוח ונתקע בגדר בטיחות בכביש וזכה בתביעה של כמה מאות אלפים מהחברה שמתחזקת את הכביש 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...