Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני התאמה להוראת נהיגה

BRAVO30

פוסטים מומלצים

לפני 2 דקות, zvit כתב:

140 ימי עבודה = כ-7 חודשים. המכון קיים משנות ה-50 ולא משנות ה-90.

אתה בטוח לדעתי אתה טועה, כי אחד שאני מכיר הוציא רישיון C לפני שנות ה 90 ו ה 80 ולא היה בשום בדיקות במרב"ד.

מוסיף ציטוט:

"צו שר הבריאות (1980): צו זה קובע את סדרי עבודתו של המרב"ד, לרבות אופן ביצוע הבדיקות הרפואיות והקריטריונים לקביעת כשירות רפואית לנהיגה. תקנות התעבורה (193 - 195 ג): תקנות אלו מפרטות את ההליכים הנוגעים לבדיקות רפואיות במרב"ד, לרבות אופן הגשת בקשה לבדיקה, אופן תשלום האגרה, וזכות הערר על החלטת המכון"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

את דעתי על מבחני המיון הללו אני לא ארשום.

כן ארשום שדחיתי על הסף 2 מקומות עבודה שדרשו ימים כאלו גם לאחר שעברתי ראיונות.

כן ארשום שמי שמעוניין ונדרש לעשות יום כזה על מנת להתפתח מקצועית - חייב לקחת הכנה. זה לא טריוויאלי לעבור וזה ממש לא רק למנהלים בכירים. 

שלא נדבר על כמה מנהלים בכירים כבר פגשתי שהיו פח זבל ברמת היחס שלהם והמחויבות לארגון, שכל מה שעניין אותם הוא הפוליטיקה הפנימית ואיך לדפוק מחלקות אחרות - אבל לעבור מבדקים כאלה ודינמיקה קבוצתית הם היו עוברים תוך כדי שינה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, פריג'י כתב:

את דעתי על מבחני המיון הללו אני לא ארשום.

כן ארשום שדחיתי על הסף 2 מקומות עבודה שדרשו ימים כאלו גם לאחר שעברתי ראיונות.

כן ארשום שמי שמעוניין ונדרש לעשות יום כזה על מנת להתפתח מקצועית - חייב לקחת הכנה. זה לא טריוויאלי לעבור וזה ממש לא רק למנהלים בכירים. 

שלא נדבר על כמה מנהלים בכירים כבר פגשתי שהיו פח זבל ברמת היחס שלהם והמחויבות לארגון, שכל מה שעניין אותם הוא הפוליטיקה הפנימית ואיך לדפוק מחלקות אחרות - אבל לעבור מבדקים כאלה ודינמיקה קבוצתית הם היו עוברים תוך כדי שינה.

אי אפשר להתכונן למבדקים הללו, של הוראת נהיגה כן, של מרב"ד לא ניתן להתכונן למבדקים כי זה מבדקים פסיכולוגים ומכונים לא עושים הכנה למרב"ד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עברתי מבחנים במרבד בתחילת שנות השמונים - יכול להיות שהקריטריונים השתנו במהלך השנים, אך המכון עצמו קיים משנות החמישים, ומתנהל כאילו אנחנו עדיין בתקופה ההיא.

• רעיון טוב! 1

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות, zvit כתב:

אני עברתי מבחנים במרבד בתחילת שנות השמונים - יכול להיות שהקריטריונים השתנו במהלך השנים, אך המכון עצמו קיים משנות החמישים, ומתנהל כאילו אנחנו עדיין בתקופה ההיא.

היום יש זכיין של מרב"ד למי שעושה רישיון מקצועי, אבל כן הם עדיין תקועים באותה תקופה, זה גוף מיושן ומסורבל.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גוף חסר כוח אדם, אם זכרוני אינו מטעני יש להם בסך הכל שני רופאים שאמורים לטפל במבול הפניות.

מבחינת קריטריונים רפואיים יש להם ספר הנחיות שאפילו מפורסם ברשת. לא יודע לגבי מבחנים פסיכולוגיים ומבחני התאמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Liquidator כתב:

אי אפשר להתכונן למבדקים הללו, של הוראת נהיגה כן, של מרב"ד לא ניתן להתכונן למבדקים כי זה מבדקים פסיכולוגים ומכונים לא עושים הכנה למרב"ד.

אני מדבר על המבחנים של מרכזי הערכה למקומות עבודה, הוראת נהיגה, קידום מקצועי וכן הלאה.

ספציפית למרב"ד אני לא יודע אם יש קורסי הכנה אבל להבנתי לא זה נושא השרשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, zvit כתב:

על איזו דרגה עשית אם אפשר לשאול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי בבדיקה במרב"ד בחיפה לפני כמה חודשים. זימנו אותי, אני חושב שבעקבות דיווח של רופא.

המבחן עצמו היה מייגע. כמה מאות רבות של שאלות, אם לא יותר מ1000 (באחד החלקים היו יותר מ300, והיו שם הרבה חלקים), והמון שאלות שחוזרות על עצמן בניסוח קצת אחר (והרבה מאוד שאלות עם שלילה כפולה, שרק להבין מה שואלים לוקח איזה דקה).

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, שחר 1 כתב:

אני הייתי בבדיקה במרב"ד בחיפה לפני כמה חודשים. זימנו אותי, אני חושב שבעקבות דיווח של רופא.

המבחן עצמו היה מייגע. כמה מאות רבות של שאלות, אם לא יותר מ1000 (באחד החלקים היו יותר מ300, והיו שם הרבה חלקים), והמון שאלות שחוזרות על עצמן בניסוח קצת אחר (והרבה מאוד שאלות עם שלילה כפולה, שרק להבין מה שואלים לוקח איזה דקה).

עד כמה קשה לעבור את המבדקים האילו?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה הקריטריונים שקובעים מבחינתם לגבי מעבר של המבדקים, אז אני לא יכול לתת תשובה חד משמעית לגבי רמת הקושי.
אתה כן צריך להיות מרוכז לאורך כל המבדק, כדי לענות תשובות שלא סותרות את מה שענית בשאלות קודמות (לכן חשוב לענות בכנות, קשה מאוד לשקר לאורך זמן. למיטב הבנתי כנות זה עיקר מה שהם בודקים שם), וזה ארוך...

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

774 שאלות, מתוכן שאלות רבות החוזרות על עצמן בוריאציות שונות. אם לא שינו בעשרים השנה האחרונות. 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, שחר 1 כתב:

אני הייתי בבדיקה במרב"ד בחיפה לפני כמה חודשים

ועברת? האם היו רק שאלות או גם מבחנים כאלה של חישובים וצורות וכו' וכו' (סביר שכמובן יהיו ברמת קושי נמוכה בהרבה ממה שמציגים במבחן כזה למבקשי הוראת נהיגה, תפקידים שונים בעבודה וכו'). 

לפני 33 דקות, שחר 1 כתב:

לכן חשוב לענות בכנות, קשה מאוד לשקר לאורך זמן. למיטב הבנתי כנות זה עיקר מה שהם בודקים שם)

אני חושב שהם לא רוצים "לשמוע" שאתה שותה ו/או משתמש גם לעתים רחוקות בסמים קלים. לפי הנוהל הזה הלכתי במבחן האמינות שעשו לי בפילת ואותו אני דווקא יודע שעברתי. העמדתי פנים שהם ממש טיפשים ו/או נאיבים ומאמינים שיש בנאדם שלא שותה אף פעם וגם לא נגע בגראס פעם אחת בחיים שלו.

לפני 5 שעות, Liquidator כתב:

המרב"ד מפוצץ בפניות וזמני המתנה ארוכים מאוד, אצל הזכיין זמני המתנה בהרבה יותר קצרים.

השאלה איך אני יכול לפנות לזכיין אם אני משוייך כביכול למרבד. יכול להיות שכאשר המרבד יתפנה עבורי, ישלחו לי הודעה שאני ניגש למבחנים האלה דרך זכיין אבל כרגע נראה שאין לי מה לעשות מלבד לחכות לתשובה.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, BRAVO30 כתב:

ועברת? האם היו רק שאלות או גם מבחנים כאלה של חישובים וצורות וכו' וכו' (סביר שכמובן יהיו ברמת קושי נמוכה בהרבה ממה שמציגים במבחן כזה למבקשי הוראת נהיגה, תפקידים שונים בעבודה וכו'). 

אני חושב שהם לא רוצים "לשמוע" שאתה שותה ו/או משתמש גם לעתים רחוקות בסמים קלים. לפי הנוהל הזה הלכתי במבחן האמינות שעשו לי בפילת ואותו אני דווקא יודע שעברתי. העמדתי פנים שהם ממש טיפשים ומאמינים שיש בנאדם שלא שותה אף פעם וגם לא נגע בגראס פעם אחת בחיים שלו.

השאלה איך אני יכול לפנות לזכיין אם אני משוייך כביכול למרבד. יכול להיות שכאשר המרבד יתפנה עבורי, ישלחו לי הודעה שאני ניגש למבחנים האלה דרך זכיין אבל כרגע נראה שאין לי מה לעשות מלבד לחכות לתשובה.

זה לא אפשרי לפי מה שרשום באתר משרד התחבורה, רשום שמי שנבדק ולא עבר אצל הזכיין לא יכול להיבדק בשנית אצל הזכיין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...