Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני התאמה להוראת נהיגה

BRAVO30

פוסטים מומלצים

לפני 28 דקות, BRAVO30 כתב:

ועברת? האם היו רק שאלות או גם מבחנים כאלה של חישובים וצורות וכו' וכו' (סביר שכמובן יהיו ברמת קושי נמוכה בהרבה ממה שמציגים במבחן כזה למבקשי הוראת נהיגה, תפקידים שונים בעבודה וכו'). 

עברתי (לצורך המשך נהיגה - רישיון b), והיו גם שאלות של צורות וכו'. לי אישית זה היה אולי החלק הקל ביותר במבחן, גם בגלל שהוא היה בתחילתו, אבל גם בגלל שזה תחום שאני חזק בו.

לפני 29 דקות, BRAVO30 כתב:

אני חושב שהם לא רוצים "לשמוע" שאתה שותה ו/או משתמש גם לעתים רחוקות בסמים קלים. לפי הנוהל הזה הלכתי במבחן האמינות שעשו לי בפילת ואותו אני דווקא יודע שעברתי. העמדתי פנים שהם ממש טיפשים ו/או נאיבים ומאמינים שיש בנאדם שלא שותה אף פעם וגם לא נגע בגראס פעם אחת בחיים שלו.

אני אישית באמת לא שותה כמעט אף פעם, ולא נגעתי בסמים אף פעם (גם לא קלים, כלום), אז לא היתה לי בעיה להגיד שם את האמת. בכל מקרה, גם אם בנושא הזה יחסית קל לשקר (ואולי באמת יש צורך), בנושאים אחרים שנוגעים לאישיות וכו' הרבה יותר קשה.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 31 דקות, שחר 1 כתב:

עברתי (לצורך המשך נהיגה - רישיון b), והיו גם שאלות של צורות וכו'. לי אישית זה היה אולי החלק הקל ביותר במבחן, גם בגלל שהוא היה בתחילתו, אבל גם בגלל שזה תחום שאני חזק בו.

אני אישית באמת לא שותה כמעט אף פעם, ולא נגעתי בסמים אף פעם (גם לא קלים, כלום), אז לא היתה לי בעיה להגיד שם את האמת. בכל מקרה, גם אם בנושא הזה יחסית קל לשקר (ואולי באמת יש צורך), בנושאים אחרים שנוגעים לאישיות וכו' הרבה יותר קשה.

והייתה לך גם שיחה עם פסיכולוג?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה תוכל לגשת שוב למבדק במכון פילת אחרי שנה ומומלץ לעשות הכנה לפני.
בתור אחד שמכיר את התחום מקרוב, מבחני האישיות האלה לא מעידים דבר על התאמה למקצוע וחבל שמשרד התחבורה לא מבטל אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, beastmodeisr כתב:

אתה תוכל לגשת שוב למבדק במכון פילת אחרי שנה ומומלץ לעשות הכנה לפני.
בתור אחד שמכיר את התחום מקרוב, מבחני האישיות האלה לא מעידים דבר על התאמה למקצוע וחבל שמשרד התחבורה לא מבטל אותם.

צריך לבטל אותם גם לדעתי לנהגים מקצועיים ולא רק להוראת נהיגה, ראיתי כמה שאלות שפרסומו שם והן הזויות.

אם כבר אנשים שזומנו מדיווח רופא על בעיות נפשיות שהיו להם אין צורך במבדק הזה מספיק רופא בודק של משרד הבריאות כמו שיש במשרד לבטיחון לאומי עם רישוי נשק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שינו הרבה במבחני המרב"ד, ואין כבר שאלות על מין כמעט, המבדק הוא כולל מבחן פסיכוטכני אני אישית לא הספקתי לענות על כל שאלות של הפסיכוטכני כי הרוב זה על זמן, מאוד קצר, המבחן אישיות הוא כ 700 שאלות שחוזרות בנוסחים שונים, וגם שיחה קצרה עם פסיכולוג.

חשוב לציין שהזכיין לא פוסל רישיונות קיימים לנהגים כמו המרב"ד של משרד הבריאות ומי שלא עובר נשאר עם רישיון קיים.

בנוסף מי שעושה דרגה D ומאשרים זה אוטומטית גם ל C ו E ואין שוב צורך בבדיקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועכשים מסתבר שיש כוונה להפריט את המרב"ד קראו כאן

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 51 דקות, zvit כתב:

ועכשים מסתבר שיש כוונה להפריט את המרב"ד קראו כאן

הבדיקות שלהם שטותיות, לקח לי 4 שעות לסיים את כל המבדק ואחרי יום קיבלתי תשובה, לא יודע מה הקשר למבדקים הללו לרישיון נהיגה מקצועי.

לדעתי האישית צריך לבטל את הבדיקות לרישיונות של אוטובוס, משא כבד, ובמקום זאת לאנשים שיש ספק אם לאשר אותם אז להפנות לרופא בודק במשרד הבריאות בדומה למשרד לביטחון פנים לכלי יריה, יחסוך את כל הביורוקרטיה הזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה פסיכולוג תעסוקתי?

• לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, sperial כתב:

אתה פסיכולוג תעסוקתי?

לא חחח אני אחד שנבדקתי במבדקים, כנראה שאף פעם לא היית במרב"ד, אבל אם היית רואה איזה מבדקים אילו היית מגיב דעה כמוני, יש שם שאלות הזויות שאני לא יודע מה הקשר בינהם לבין נהיגה.

הרבה כתבות היו על המרב"ד פשוט מי שלא עשה את המבדקים לא יודע מה זה אותם מבדקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המרב"ד בצורתו הנוכחית הוא צרה צרורה, אבל אני משאיר החלטות כאלה לבעלי מקצוע. 

מזכיר לי את הויכוחים האינסופיים בפורום לגבי קביעת מהירות מותרת, הצהרות של אנשים שכלל אינם מודעים לסיבות לקביעת ההגבלות.

הרעיון של הפרטת המרב"ד נראה לי בעייתי, מהלכים כאלה תמיד חשודים בעיני כפתח לשחיתות. יותר חשוב למצוא דרכים לתקצב יותר כוח אדם ולדרבן צוות מקצועי להצטרף. הביטוח הלאומי יודע לעשות זאת, אולי צריך ללמוד ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...