Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות - קארטינג פתח תקווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה הוא עומד יחסית לקארטינג בנחשונים ובכלל מה ההבדל יתרונות/חסרונות בין מסלול פתוח לסגור?

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע למה התכוונת אז הנה שניהם:

פתח תקווה: http://www.megakarting.com

רחובות: http://www.prokarting.co.il

איפה הוא עומד יחסית לקארטינג בנחשונים ובכלל מה ההבדל יתרונות/חסרונות בין מסלול פתוח לסגור?

נתחיל בזה שמסלול נחשונים סגור כרגע.

מסלול נחשונים היה גדול מאוד, יותר מכל אינדור שקיים היום בארץ, בערך כפול מרחובות והרצליה למשל. הקפת שיא שם הייתה 45.40 אם אני זוכר נכון.

יתרונות: מסלול ענק, פתוח !

חסרונות: שמש? נוסעים ! גשם? נוסעים ! מיזוג אויר ? מה זה ??

יש מבין ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מסלול נחשונים היה גדול מאוד, יותר מכל אינדור שקיים היום בארץ, בערך כפול מרחובות והרצליה למשל. הקפת שיא שם הייתה 45.40 אם אני זוכר נכון.

לא זוכר את השיא ב2 פעימות..

4 פעימות השיא הוא 45.69 בדיוק (http://www.gokart.co.il/4str05.htm)

8)

עוד כמה פרטים על נחשונים:

האורך שלו הוא 850 מטרים (זה אומר מהירות ממוצעת של בערך 65 קמ"ש להקפה מאוד מהירה).

המסלול הזה הוא מסלול הקארטינג הראשון שהוקם בישראל (באופן רשמי ולא מחתרתי)

פורסם
ברוב המסלולים - 45 ש"ח ל-10 דקות. אני חושב שאשדוד זה קצת פחות, ונתניה זה קצת יותר...

באשדוד המחיר הוא 45 שקלים רק בימי שבת וחגים. ימי חול המחיר הוא 35 שקלים.

המסלול הוא קצר יחסית, לרחובות.

אני לא יכול לקבוע אם הוא מהנה כי לא נסעתי בשום מסלול חוץ ממנו.

שיא המסלול עומד על 21.משהו:|

פותחים את הקארט רק אם יש לך רשיון מירוצים שזה די מדכא.

גם כאשר הקארטים סגורים יש הבדלים ביניהם, יש כאלו שאחרי החלקה קטנה מאבדים מהירות וכמו שנאמר בשרשור, יש הרגשה שהם שוב מתחילים נסיעה מהמקום. ישנם גם קארטים סבירים עד טובים, KART 18, אם מישהו מתכוון לבקר.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
באשדוד המחיר הוא 45 שקלים רק בימי שבת וחגים. ימי חול המחיר הוא 35 שקלים.

המסלול הוא קצר יחסית, לרחובות.

אני לא יכול לקבוע אם הוא מהנה כי לא נסעתי בשום מסלול חוץ ממנו.

שיא המסלול עומד על 21.משהו:|

פותחים את הקארט רק אם יש לך רשיון מירוצים שזה די מדכא.

גם כאשר הקארטים סגורים יש הבדלים ביניהם, יש כאלו שאחרי החלקה קטנה מאבדים מהירות וכמו שנאמר בשרשור, יש הרגשה שהם שוב מתחילים נסיעה מהמקום. ישנם גם קארטים סבירים עד טובים, KART 18, אם מישהו מתכוון לבקר.

השיא באשדוד עומד על 21.4 והוא בוצע על ידי ילד ששוקל בערך 30 גרם, השיא הושג במירוץ האחרון של הליגה הארצית(ליפני בערך שלושה שבועות), השיא של יניב חקמן (אחד הנהגים הטובים בארץ אם לא הטוב ביותר) הוא 21.7 או 21.8 לא זוכר בדיוק וגם השיא הזה שלו נקבע במירוץ הנ"ל, השיא שלי עומד על 21.9 וגם הוא בוצע במירוץ הנ"ל...

דיברת על זה שאחרי החלקה אתה מאבד כוח רב, כל החכמה פה היא לא להחליק!

הקארטים הטובים הם 13 ו10 ובעצם כמעט כולם אותו הדבר, הם גם קיבלו קלאצ'ים חדשים אז הרבה קארטים טובים יחזרו לפעולה...

לדעתי צריך לארגן לסופ"ש הזה איזה מפגש קטן באחד ממסלולי הקארטינג בארץ, מה דעתכם...?

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

לדעתי צריך לארגן לסופ"ש הזה איזה מפגש קטן באחד ממסלולי הקארטינג בארץ, מה דעתכם...?

בכיף, אבל רצוי מסלול שקרוב יחסית למרכז הארץ, ככה אין תלונות (אני חושב...).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

גונן, עד כמה שאני זוכר, השיא בנחשונים עומד על 45.10, של זיו חקמן.

ב-2 פעימות, 37.49, של אחד מהאיציקים, בטוח שארנון יוכל לברר את זה.:idea:

באשדוד, השיא הוא של יואב גולדבוים ששוקל קצת יותר מ-30 גרם.. [איתי, אל תזלזל, הילד הזה עוד ידבר חזק בעתיד]

אגב איתי, כל הכבוד לאבא שלך ולטרפוצ'ניק על מה שהם עשו עם השמינסטים באשדוד, יישר כוח!

כן יירבו! :idea:

אלון (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

השיא של זיו הוא 45.01 והוא על המסלול ההפוך (http://www.gokart.co.il/4str07.htm)

ובקשר לשתי פעימות - אני חושב שהנהגים אפילו גירדו את ה36 (אולי בליגות של 2000...)

ובקשר ליואב - הוא עוד יגיע רחוק.

הבנאדם תותח קארטינג, עושה את שלו בצורה שקטה ומהירה במיוחד

פורסם

הייתי בפ"ת לפני כמה חודשים..

באתי בשביל הכיף ולא בשביל התחרות ועשיתי ים החלקות..

בערך חצי שעה אחרי שנגמר הבנתי שהקיבה שלי לא אוהבת החלקות אז היא פלטה את תכולתה דרך הפה כ3 פעמים :mm_blush:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רוני, כמה הקפות הספקת לעשות בכל מקצה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...