Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות - קארטינג פתח תקווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בקארטינג בקניון פ"ת בפעם הראשונה, ואני חייב לציין שהתרשמתי מאוד לטובה. אני יכול להשוות אותו לזה שבנתניה ובהרצליה ומול שניהם הוא מנצח בנוק אאוט. הוא ארוך יותר ומהיר יותר, והפניות בו מסודרות בצורה עדיפה. הוא גם רחב כך שיש איפה לעקוף (חשוב במיוחד כשמדובר במירוץ - שמנוהל בצורה טובה ע"י המרשלים).

הקארטים ברמה די אחידה וטובה (הייתי בשלושה קארטים שונים וכולם היו טובים מאוד, היה אחד שהמרשלים אמרו שהוא קצת פחות טוב ועליו לא עליתי).

היתרון שלו על המסלולים בהרצליה ובנתניה הוא קודם כל בגודל וברוחב המסלול, ואח"כ - בסידור פניות עדיף משמעותית. רוב הפניות שם מאפשרות כניסה מאוד חזקה תוך כדי החלקה ואחת מהן מהנה במיוחד כאשר היא שילוב של פנייה שמאלה ולאחר מכן מיד ימינה (לא בדיוק שיקיין אלא שתי פניות של 90 מעלות מחוברות), התוצאה היא שנכנסים לפנייה הראשונה תוך כדי החלקה היסטרית במהירות גבוהה, עושים פליק עם ההגה ומחליקים החוצה לצד השני מהפנייה השנייה - כיף גדול!

בנוסף, הקארטים מספיק חזקים בשביל לאפשר "סחיפת כוח" לאורך ההירפינים - חזק על הבלמים ולקראת סוף הבלימה פליק קטן עם ההגה לתוך ההירפין, התחת יוצא ומיד חוזרים לגז, מה שמייצר החלקה אחידה לכל אורך הפנייה. במקומות האחרים שבהם הייתי, תרגיל כזה יוצר איבוד מהירות היסטרי והקארט לא מאפשר יציאה בהחלקה אלא פשוט מרגיש כאילו הוא מתחיל שוב להאיץ מהמקום.

אני מודע כמובן לעובדה שהחלקות זה לא הדרך לייצר זמנים, אבל זה הרבה יותר כיף. :twisted: בסופו של דבר עשיתי 20.80 בערך.

עוד לא הייתי ברחובות, שמעתי ששם המסלול אפילו יותר ארוך ומהיר ושיש צג של זמנים על הקארטים עצמם - נשמע להיט...

בקיצור - אם בא לכם קארטינג ואתם גרים קרוב - מומלץ מאוד! (ולא, כמובן שאין לי שום קשר למקום, ואם לא הייתי נהנה הייתם הראשונים שיודעים...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד לא הייתי ברחובות, שמעתי ששם המסלול אפילו יותר ארוך ומהיר ושיש צג של זמנים על הקארטים עצמם - נשמע להיט...

רוני

אהלן,

יאללה רוני, אתה בא לרחובות :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קצת לא קשור: מישהו יודע מה קורה עם הפארק המוטורי בשפיים? אנחנו נוסעים לפארק המים (בלעע) בשפיים והבנתי שיש שם מסלול קארטינג באותו מתחם פחות או יותר.. מישהו יודע אם זה שווה משהו?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תגיד, רוני, אתה לא רוצה אולי להוסיף עוד קצת מידע ששכחת? כגון מי סיים לפניך במירוץ, למרות שהוא: א) יותר מכפול ממך בגיל, ב) כבד יותר, ג) גבוה יותר (ולכן פחות אוירודינמי, נו), ד) קיבל בהגרלה בגמר בדיוק את הקארט ההוא שאמרו לך שהוא פחות טוב, ה) כאב לו קצת בצד. הנה, כאן.

אה, כן, ו) עשה זמן הקפה יותר איטי משלך. אבל את זה אתה לא חייב לספר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
תגיד, רוני, אתה לא רוצה אולי להוסיף עוד קצת מידע ששכחת? כגון מי סיים לפניך במירוץ, למרות שהוא: א) יותר מכפול ממך בגיל, ב) כבד יותר, ג) גבוה יותר (ולכן פחות אוירודינמי, נו), ד) קיבל בהגרלה בגמר בדיוק את הקארט ההוא שאמרו לך שהוא פחות טוב, ה) כאב לו קצת בצד. הנה, כאן.

אה, כן, ו) עשה זמן הקפה יותר איטי משלך. אבל את זה אתה לא חייב לספר.

טל

אני לא חושב שהמידע הזה יעניין את חברי הפורום. אני כן חושב שמה שחשוב הוא שיש לי כבוד רב לזקנים ולכן נתתי להם (טוב, לאחד מהם) להיות לפני בנדיבות רבה עד אין קץ.

ואריק? אריק סתם יותר מהיר ממני :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איך נקרא המקום ואיפה הוא נמצא בפתח תקווה?

ותודה על הסיקור :smile:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

נסעתם עם מצערות פתוחות, נכון?

לגבי הקארטינג ברחובות, אישית לא הייתי שם אבל מכיר כמה אנשים רציניים שהיו. שמעתי מהם רק ביקורות טובות על המקום.

המסלול באמת ארוך,הרבה יותר מבמקביל בפ"ת.

זמן טוב-טוב מאוד ברחובות הוא בין 25 ל-26 שניות. מכאן ניתן להבין על אורכו של המסלול.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

עד כמה שאני יודע קארטינג פ"ת הוא המקום היחיד שאפשר להנות

בלי לעשות קורס קארטינג.

בהרצליה למשל "פותחים" את הקארט רק למי שעשה קורס,

אם לא עשית קורס- דינך לסוע בעגלה מסורסת.

מסכים לחלוטין עם רוני, המסלול בפ"ת המהנה ביותר עם הפניות הכי טובות.

רוני.. עשית 20.80 עם החלקות או בהקפה במטרה לעשות זמן טוב?

אם אתה עושה 20.80 כשאתה מחליק, אתה יכול לשבור שם שיא..

השיא שלי שם בינתיים 20.40.

אגב, השיא במסלול עד היום - 19.50.

פורסם
אם אתה עושה 20.80 כשאתה מחליק, אתה יכול לשבור שם שיא..

השיא שלי שם בינתיים 20.40.

אגב, השיא במסלול עד היום - 19.50.

רוב ההקפות שלי היו על 21+ כך שאני מניח שה-20:80 היה באמת בסיבוב "נקי". בכל מקרה, זה היה אחרי 3 חודשים שלא נגעתי בקארטינג, כשזאת הפעם הראשונה שלי במסלול הזה, וכשמעולם לא הייתי יוצא דופן לטובה בקארטינג (אני מניח שמ-1 עד 10 כאשר 10 זה נהגים מקצועיים שמתחרים ו-5 זה ממוצע, אני בערך 8 ).

אם השיא במסלול הוא 19:50 אז באמת עשינו תוצאות טובות. המקום הראשון היה 20:20 אם אני זוכר נכון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נסעתם עם מצערות פתוחות, נכון?

לגבי הקארטינג ברחובות, אישית לא הייתי שם אבל מכיר כמה אנשים רציניים שהיו. שמעתי מהם רק ביקורות טובות על המקום.

המסלול באמת ארוך,הרבה יותר מבמקביל בפ"ת.

זמן טוב-טוב מאוד ברחובות הוא בין 25 ל-26 שניות. מכאן ניתן להבין על אורכו של המסלול.

בקארטינג באנגליה שהייתי בו (די קרוב ללונדון ושווה נסיעה רק בשבילו) זמן מסלול מהיר היה יותר מדקה ואפשר היה להגיע ליותר מ-60 מייל לשעה.. אבל כנראה שהוא יוצא דופן באורכו. (הם נורא מתפארים בכך שיש להם את המסלול הסגור הארוך ביותר במחוז אסקס :???:).

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הייתי בקארטינג בפתח תיקווה ובאמת הוא מוצלח מאוד ,

הייתי בקארטינג פה בצ'כיה והוא מדהים - הקפה ב 51 שניות ומסלול מסובך מעט אבל מאוד מהנה .

פורסם

המסלול בפ"ת הוא ארוך מנתניה, אך קצר מהרצליה. רוב המסלול בהרצליה רחב יותר מפ"ת.

ההיגוי של הכלים שם לא מדוייק, אם כי מבחינת כוח הם סבירים ביותר.

ללא ספק אחד משני המסלולים המהנים ביותר, אם לא המהנה מביניהם :wink:

אגב, רוני. תיאורים על סחיפות כוח ודריפטים נשלטים זה נחמד מאוד, אבל אתה היית על קארטינג, ולא בתחרות ראלי. תחליק פחות -> תעשה זמנים טובים יותר.

נתראה ברחובות :twisted:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...