Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות,

כשם הכותרת, דירה שהפכה לא מזמן ללא מאוכלסת עקב פטירה, מלאה בלא מעט דברים. נדרש לפנות ע"מ שתהיה ראויה למכירה.

נתקלתי בלא מעט חברות שמציעות "פינוי דירה חינם". ברור לי המודל כביכול מאחורי זה, השאלה אם במציאות זה אכן קורה (בהנחה שאין איזה פריט אספנות מטורף בדירה עם ערך שמצדיק את פינויה בחינם), או שחבל על הזמן ופשוט לחפש מישהו שיעשה זאת תמורת תשלום כלשהו.

ואם למישהו יש המלצה קונקרטית כמובן אשמח (נהריה).

פורסם

קודם כל משתתף בצערך, שלא תדעו עוד צער. קחו את הזמן לעכל את הפטירה.

קשה לי להאמין שיש מישהו שבאמת מקבל את זה בחינם והם נראה לי מבקשים כסף כמו שכתבת אם אין משהו עם ערך בדירה.

אני ממליץ קודם כל ללכת לדירה ולנבור בה טוב מאוד ולקחת את מה שאתם רוצים לקחת - תכשיטים, מסמכים ומזכרות וכו'. תוך כדי הנבירה אני ממליץ להוציא בימי הוצאת זבל גושי, את הדברים שאתם מוותרים עליהם.

לאחר מכן, אם אין לך בעיה להתנהל מול אנשים זה לפרסם בקבוצת הפייסבוק "הג'נקיה". כל פעם שאתה מוציא דברים החוצה לפרסם כמה תמונות טובות וברורות, אפילו לרשום רשימה של הדברים שיש בערימה, לכתוב את הכתובת ולתת לאנשים להגיע. בשלב היותר "כבד", בדברים הגדולים זה יהיה פשוט לפרסם תמונות טובות וברורות עם רשימת תכולה ולחכות שמישהו יגיע לאסוף. אני ממליץ לפתוח את הבית ולחכות בדירה. במקסימום לשלם למישהו שיוציא עבורך את הריהוט והציוד הכבד החוצה ולפרסם כמו שכתבתי בקבוצת הג'נקיה.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני כעשור פינינו דירה של קרובה של אשתי שנפטרה. אישה ערירית עם מעט רכוש אגם מה שהיה - למשה חסר ערך. אז היורשים לקחו כמה פריטים שעברו במשפחה. את השאר הוצאנו למדרכה, תוך 10 דקות הכל נעלם בעגלות של כל מיני מסכנים שכנראה מוכרים בשוק הפשפשים. אבל לד מדובר ברהיטים, לא זוכר מה נעשה בהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה רוצה לעבוד כמו שצריך לפי מה שכתבתי, ממליץ לפרסם כמה ימים לפני שאתה הולך להוציא את הדברים, לצרף כמובן גם תמונות, אני רואה בקבוצה שזה נורמלי לתת התראה וכו'.

מצטרף להמלצה של @o_prime.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אל תכניס אנשים של חינם אם אתה לא יודע 100% שאין בבית משו חשוב

אני העברתי דירות והיו מציאות-למשל מעטפה עם שטרות מודבקת מאחורי תמונה

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

קודם כל משתתף בצערך, שלא תדעו עוד צער. קחו את הזמן לעכל את הפטירה.

אני ממליץ קודם כל ללכת לדירה ולנבור בה טוב מאוד ולקחת את מה שאתם רוצים לקחת

לאחר מכן, אם אין לך בעיה להתנהל מול אנשים

תודה🙏

הנבירה בגדול נעשתה, כל מה שנשאר שם כרגע כביכול חסר ערך מבחינתנו.

זאת הבעיה, אין לנו כוח להתנהל עם אנשים. אף אחד מאיתנו לא פנוי או מעוניין במיני-פרויקט הזה, בגלל זה המחשבה היתה פשוט לתת למישהו לפנות את את התכולה במכה. אחד המתווכים שדיברנו איתם בהתחלה הציע לעשות את זה כחלק מעסקת התיווך (לא הולכים איתו בסוף).

לפני 10 שעות, o_prime כתב:

תאסוף פנקסי צ'קים. אחרת ישלמו איתם לצד ג', מניסיון. אוהד

טיפ מעולה וחשוב, תודה.

פורסם (נערך)

אגב הצ׳קים וחשבון הבנק:

1. מה ידוע לכם על חשבונות בנק והחסכונות של המנוחה, האם נסגרו או נחסמו, או שיש שותפים שמוסיפים לנהל אותם על בסיס סעיף ״אריכות ימים״? האם ידועים מוטבים בחשבונות?

2. מה קורה עם צווי ירושה/קיום צוואה? האם ההליך מתקיים או כבר הסתיים?

3. רכב היה? אם כן - מה נעשה בו?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון בקריות - דירה של ההורים שעברו לדיור מוגן.

היה ציוד של למעלה מארבעים שנה.

תכלס חוץ ממכונת כביסה לא לקחתי כלום - לא מקרר, לא תנור, רהיטים, כלום, מה אני יעשה עם זה?

הזמנו פינוי חינם בעלות חינמית של 2000 ש"ח :-)

לפחות היו בסדר, והשאירו לנו את כל האלבומי תמונות שמצאו, ואני לא מצאתי.

ליאור.

פורסם (נערך)

לפני 4 שעות, sperial כתב:

אגב הצ׳קים וחשבון הבנק:

1. חשבון בנק נחסם לפי מה שידוע לי, היה קרוב משפחה עם ייפוי כוח מתמשך והרשאה לחשבון. הבנק מעודכן בדבר הפטירה. חסכונות - האמת לא יודע (מה ידוע). עלה רעיון להריץ הר הכסף על הת.ז, מקווה שזה אפשרי.
  2. בתהליך הוצאת צו ירושה (ורישום דירה בטאבו לאחר מכן). התלבטנו אם לנסות לבד, בסוף הוחלט להיעזר בעו"ד שגובה על זה סכום צנוע בהשוואה להצעות אחרות שקיבלנו.
  3. אין רכב.
עריכה אחרונה על ידי yoni162
  • תוכן חדש...