Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הלכתי לראות סוויפט 2015 , ידני

על השעון 62,000  יד ראשונה מפרטי

הרכב היה נראה לי בסדר גמור, למעט רעידות בתחילת נסיעה (רק בתחילת נסיעה עד שעוזב קלאץ)- די רציניות בעיני (שאני ייחסתי לקלאץ, אף על פי ש 60K זה כלום, אבל זה תכלס תלוי נהג..)

הלכנו לעשות בדיקה, ובבדיקה התברר שהרכב עבר תאונה.. כשהצגתי את הטענה הזאת למוכר - "אה, לא אמרת שהיה תאונה" - "לא שאלת" - מה שנכון.. מרוב שאלות ששאלתי שכחתי לשאול את השאלה הזאת . בכל מקרה הם טוענים שזאת תאונת צד, מינורית בכביש עירוני. ביקשתי לראות את החשבונית של התיקון (מחכה שישלחו לי). (הציגו לי כן הסטורית טיפולים של הרכב) הבודק התעקש לא להשתמש במושגי העם "שאסי/שלדה" אבל אמר שזאת לא תאונה עם פגיעה בטיחותית או משמעותית אלא רק מבחינת ירידת ערך

לגבי הרעידות, הבוחן טוען שהקלאץ בסדר ולא מחליק , שאלתי אותו מה עם הרעידות הוא אומר שזה תושבות מנוע.. (לי אישית מרגיש יותר שזה קלאץ.. אבל אולי אני טועה) - האם יכול להיות מצב של קלאץ לא גמור שרועד (בגלל פלטת לחץ שחוקה/משהו אחר?)

בכל מקרה אני הצלחתי להוריד מהמחיר כמה אלפים.

מה אתם אומרים?

כמו כן הספק מנוע על דיינו 85 ובגלגלים 76 (אין לי איתי כרגע את הצילום של הבדיקה הזאת)

אציין שסוויפט יש כמו זבל אבל אני מחפש ספציפית ידני וכאלה יש מעט מאוד

image.thumb.jpeg.94396f76c6dd88dff272f9f0ab420715.jpeg

עריכה אחרונה על ידי whiterabbit
פורסם

אישית לא הייתי רוכש עם תיקון כזה, מעבר לזה המוכר היה צריך לציין, זה ממש הקטנת ראש.

להבא תבקש דוח סליקה מניח שהיית רואה תיקון בעלות גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משמעות גבוהה = פגיעה בבטיחות הפסיבית של הרכב. גם עם הרכב היה "בובה" הייתי בורח, ולא משנה כמה ה"דיל" מפתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובות,

עד כדי כך? לא מצויינות קורות / עמודים , האם עדיין זאת נחשבת תאונת שלדה?

בוא נשאל אחרת, מה היה צריך להופיע בסעיף הזה שהיית אומר שאין בעיה? רק משמעות נמוכה?

פורסם

אישית, מוכר שקרן, ולא לספר על תאונה גם אם לא נשאל, בעיניי זה שקרן, הייתי ממשיך הלאה. לא בגלל הרכב אלא בגלל שלא הייתי נותן כסף לאדם שכזה. 

אם תרצה להמשיך, הייתי שוקל לקחת את הבדיקה עם חשבונית התיקון למוסך מטעמך שיבדוק את משמעות התאונה ובעיית הקלאץ' אם קיימת, גם כך הבדיקה במכוני בדיקה לא תמיד משקפים את מצב הרכב בצורה מספיק טובה. 

פורסם

האמת שאתה צודק, זה לא לעניין, זאת לא מכת פח בחניה , זה תאונה עם תיקוני פחחות וצבע ב 10 אלף שקל.

מצד שני, אולי הם לא ייחסו לזה חשיבות - בקטע של - היתה תאונה, תיקנו מה שצריך ועכשיו הכל בסדר (סוג של לא להבין את המשמעות או את החשיבות)

פורסם

עדיין היה צריך להגיד שהייתה תאונה, זה לא שיפשוף פגוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוצאת הבדיקה היא במשמעות גבוהה, ז"א זאת לא הייתה תאונה קלה. 

מעבר לכך תשקול כיצד זה ישפיע על המכירה שלך בעתיד, אם יש סוויפט בשפע אין סיבה להתפשר. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

" משמעות גבוהה ", די בה כדי לעבור הלאה, אלא אם מדובר במחיר נמוך מאוד. גם אם הרכב מרגיש ונוסע מצוין צריך לקחת בחשבון שמכירה שלו בעתיד תהיה בעייתית.

פורסם
לפני 3 שעות, whiterabbit כתב:

תודה לכולם

@yairba כמו שציינתי יש הרבה סוויפט אבל סוויפט ידני אין כמעט

אין הרבה אך עדיין יש, אני לא חושב שצריך להתפשר במקרה של משמעות גבוהה. פשוט תמשיך לעקוב ולמצוא משהו שמור יותר. 

כאחד שרכש 3 רכבים לא נפוצים אוכל לומר בביטחון שההמתנה משתלמת, בסוף צץ לו הרכב שמתאים לך, לעיתים אף כדאי לשלם יותר בשביל רכב שמור במיוחד. 

במידה והוא ישאר כך גם אצלך תוכל גם למכור במהירות. 

• רעיון טוב! 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...