Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק.

במקרה אתמול הייתי בהכשרה הראשונית, אמרו שזה נטו כדי להגן מפני גישה של אנשים שלא אמורים לגעת בזה. מי שרוצה לגנוב יגנוב את זה\יפרוץ את זה, גם אם זה מקובע לקיר כמו שזה אמור להיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התלבטות....

יש לי כספת איכותית (YALE) עם קוד אבל ללא מפתח גיבוי, מתלבט אם בשביל זה לרכוש כספת חדשה.

ברור שהכספת תהיה מותקנת לפי הנדרש (קיר בטון, מוסתרת וכו') והקוד רק אני מכיר.

דעתכם?

פורסם

רעיון יפה.

הבעיה שצריך הכנה לדבר כזה בקיר. כי קיר סטנדרטי לא יכול להכיל דבר כזה (הוא לא מספיק עמוק)

אין אפשרות לשים את הכספת על קיר בטון.

אין קירות בטון שלמים. הכל בלוקים. 

לשים על קיר בלוקים זה תקני? 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני כשעה, V6 כתב:

התלבטות....

יש לי כספת איכותית (YALE) עם קוד אבל ללא מפתח גיבוי, מתלבט אם בשביל זה לרכוש כספת חדשה.

ברור שהכספת תהיה מותקנת לפי הנדרש (קיר בטון, מוסתרת וכו') והקוד רק אני מכיר.

דעתכם?

הyale זה סתם מדבקה, לא איכותי ולא נעליים.

ברגע שנגמרות הסוללות זה מתחיל לצפצף (בדרך כלל באמצע הלילה). ואם אתה לא מחליף סוללות מיד, היא לא תיפתח יותר.

אם אתה רוצה כזאת תחליף לחדשה. 

ואם אתה רוצה איכותי באמת תיקח עם מנגנון מכאני או מפתח.

אני משתמש בכזאת באופן זמני בדירה השכורה, ללא הסוללות. רק במפתח.

לפני 24 דקות, om2 כתב:

אין קירות בטון שלמים. הכל בלוקים

הכי טוב בקיר של הממ"ד, אם אתה בשלב הבניה.

הכספת Juwel שלי נשארה שם בתוך הקיר בדירה שאני משכיר, אין אפשרות להוציא אותה עד שהבניין ייהרס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 33 דקות, om2 כתב:

רעיון יפה.

הבעיה שצריך הכנה לדבר כזה בקיר. כי קיר סטנדרטי לא יכול להכיל דבר כזה (הוא לא מספיק עמוק)

אין קירות בטון שלמים. הכל בלוקים. 

לשים על קיר בלוקים זה תקני? 

אין דבר כזה תקני במדינת ישראל.

שים על בלוקים, גם אם יעקרו ויבוא שוטר לראות אתה בסדר, לא יעשו עם זה כלום.

המטרה של כספת היא אחת וזה למנוע ירי של ילדים.

כל מי שיגיד לך משהו אחר מבלבל את השכל.

פורסם

אם אמורים להשתמש בדיבלים הפיצפונים שהגעו עם הכספת, זה לא ממש משנה אם זה בלוקים או בטון. מניח שמה שהם נותנים זה תקני.

אבא שלי החליט להשתמש בג'מבואים במקום אבל לא מכיר שיש דרישה כזאת ובכל מקרה זה אוברקיל מטורף.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מי שירצה לפתוח/לקחת את הכספת יקח אותה גם עם ג'מבואים וגם אם תקבע אותה לקיר בטון.
אם תקנה כספת ברמה מאוד גבוהה ותבנה אותה בתוך הקיר/רצפה, או אז יהיה קשה מאוד לפתוח/לגנוב אותה, אבל זה משהו שקשה מאוד לעשות בדיעבד.

בגדול חברים שפרצו אליהם לבית טענו שהפכו את כל הבית ורק במטבח לא נגעו, אז אם אתם רוצים מקום טוב לכספת שימו אותה מעל הארון במטבח.
הבעיה שהמטבח בדרך כלל רחוק מחדר השינה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מקווה שלא יפרצו לנו.

ובמחשבה שניה. אשמח שיקחו את הכספת ותכולתה ולא יעשו לי בלאגן בבית

זה לא שאנחנו יושבים על ערמות מזומנים או תכשיטים יקרים. 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

לקוחות יקרים,

אנו רוצים להודות לכם על הסבלנות הרבה וההבנה בהמתנה להגעת הכוונות הזוהרות לאקדחי המצדה סלים שברשותכם.

מי מכם שרכש אקדח מצדה סלים שסופק ללא כוונות זוהרות, בין אם כוונת אחורית בלבד, או כוונת קדמית + אחורית, זכאי לשדרוג לכוונות זוהרות ללא עלות.

על מנת שנוכל לתת מענה מיטבי, תחילה יתאפשר לבצע את שדרוג הכוונות אצלנו בחברת להב בסניף חולון בימי שני ורביעי ובחברת IWI בקרית גת בימי ראשון בין השעות 10:00-14:00 וזאת ללא תלות באיזה בית מסחר נרכש האקדח.
בהמשך ניתן יהיה לבצע את השדרוג בבתי מסחר נוספים ברחבי הארץ.

שדרוג הכוונות יתבצע ברישום מראש בלינק הבא: www.lhbltd.com/iwi-form

שימו לב שיש להגיע עם רשיון בתוקף ותעודה מזהה (לא צילום). 

תודה על ההבנה והסבלנות ואנו כאן לשירותכם לכל שאלה נוספת,

צוות להב
ט.ל.ח

• אהבתי 1
פורסם

אם השדרוג הוא לכוונות טריטיום (זוהרות בחושך) ולא סתם Fiber optic (בהירות בתנאי שיש מקור תאורה כלשהוא) - לרוץ על זה!

זה אחלה שדרוג! (מניסיון! שדרגתי את הכוונות ב43X לכאלו - בעיקר בשביל הRed dot שיהיה אפשר להשתמש בהן גם איתה - ובאימונים בחושך / אור נמוך זה הבדל משמעותי ביכולת להוציא יריה - גם עם פנס)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...