Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

חגורה מה קונים?

אחרי שעברתי כמה - Kore essentials הכי מוצלחת שהשתמשתי בה.

לפני 39 דקות, farkash7 כתב:

נרתיק מה קונים?

נשק ? צורת נשיאה מועדפת ? (בפנים , בחוץ , אפנדיקס) לחברות היו כבר כמה המלצות בפוסט - אבל בכלליות אני משתמש בTenicor , בTier 1 concealed ובT rex arms לפנימיים - Vedder לחיצוניים. אבל יותר פרטים יעזרו.

לפני 7 דקות, amosbmw כתב:

אישית אני משתמש בפאוצ' ברמה צבאית, לא אוהב שאף אחד רואה שאני חמוש.

יש פאוצ׳ים היום אגב שבאים עם קיידקס מובנה. בכלליות אני לא מת על זה כי זה זז על הגוף ולוקח זמן להגיע לנשק.

אין שום סיבה שיראו שאתה חמוש עם נרתיק ולבוש כמו שצריך - אני הולך עם מכנס 3/4 שנראה כמו טרנינג עם אקדח + 2 מחסניות ולא רואים כלום לדוגמא אם אני רוצה.

(תעיף מבט על arrowhead tactical פה - לינק) ואין סיכוי שעם פאוץ׳ בזמן לחץ אתה יורה כדור ראשון מהר ברמה דומה. (עם זה - מתחת לשניה וחצי. ממליץ לכולם אגב לעשות קצת אימונים עם זמנים...)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי החגורה, החגורות האלה מזכירות לי את החגורות שקיבלתי בצבא מה הדיוק מיוחד בהם?
אפשר להיות יותר ספציפי, לחברה שציינת למשל יש איזה 10 סוגי אבזמים.

לגבי הנרתיק, לא אפנדיקס, לגבי פנימי או חיצוני האמת אין לי שמץ, אף פעם לא הלכתי עם אקדח.
אנסה לחפש את החברות ששלחת בארץ, אם לא נמתין לדוד מאמריקה שמגיע באוקטובר ועד אז נסתדר עם הנרתיק הזול של הסוחר נשק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

לגבי החגורה, החגורות האלה מזכירות לי את החגורות שקיבלתי בצבא מה הדיוק מיוחד בהם?

החגורה קשיחה - זאת אומרת שכשאתה שולף - החגורה לא נמתחת למעלה ולמטה ויוצרת יותר תזוזה.

זה נשמע בקטנה - זה לא כשאתה מנסה לשלוף את האקדח וכל המכנס והחגורה שלך זזים עוד כמה ס״מ טובים למעלה ולמטה. במיוחד כשיש יותר משקל עליהן. ואתה לא מסתכן בזה שהאבזם יתפרק גם מהמשקל או מהאקשן.

איזה אבזם זה לבחירתך.

הרוחב חגורה שאתה רוצה כדי שתעבוד טוב עם ג׳ינס זה 1.5״

לפני שעה, farkash7 כתב:

לגבי הנרתיק, לא אפנדיקס, לגבי פנימי או חיצוני האמת אין לי שמץ, אף פעם לא הלכתי עם אקדח.

לפני שאתה פוסל אפנדיקס - הייתי ממליץ להעיף מבט על זה ואם יש מקום שאפשר לנסות - אז לנסות.

יש סיבה שזו אחת השיטות הסלקה הכי פופולאריות - מנוחות והסלקה מעולים ועד דברים טקטיים (נפצעת או אתה עסוק להגן על עצמך עם היד הראשית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, הגענו למצב שאני צריך את עצת המומחים פה. עם שחיקת הצבא ופריסתו גם בעזה, גם בצפון וגם ביו"ש עולה לי המחשבה שככל שעובר הזמן, הסיכוי לאירועים היכן שאני גר כרגע, בפסגת זאב, הולכים וגוברים.

השאלה היא - האם מצב נוכחי ו/או עתידי מצדיק לדעתכם הוצאת רישיון לנשק במקרה הזה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לדעתי, מגורים בכל נקודה שהיא בישראל היא סיבה טובה להיות בעל נשק.

רק אם אתה חושש שיהיה לך קשה עם האחריות שנובעת מכך, תוותר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

לדעתי, מגורים בכל נקודה שהיא בישראל היא סיבה טובה להיות בעל נשק.

רק אם אתה חושש שיהיה לך קשה עם האחריות שנובעת מכך, תוותר.

האם כל תושב ישראלי כשיר (שאינו בעל עבר פלילי) יכול להוציא רישיון לנשק ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 12 דקות, קאררה כתב:

האם כל תושב ישראלי כשיר (שאינו בעל עבר פלילי) יכול להוציא רישיון לנשק ?

לא, יש תבחינים. 

מגורים/עבודה ביישוב זכאי, דרגה וכו'.

פורסם

אוקיי, אחשוב על העניין. אני לא רוצה להיתפס עם המכנסיים למטה כש-shit hits the fan פה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 7 שעות, MadCat_LE כתב:

אוקיי, אחשוב על העניין. אני לא רוצה להיתפס עם המכנסיים למטה כש-shit hits the fan פה.

Shit already hit the fan...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נכון, השאלה היא כמה עוד יש בקנה. ירושלים נמצאת בפוזיציה יחודית בכך שהיא לא עזה, הצפון או חברון אבל עדיין יש בה כמות עצומה של אנשים בעלי נשק (בינתיים), כך שעד עכשיו לא דאגתי ממש האם, כשיקרה מקרה, יהיה מי שיוכל להגיב.

פורסם

חוכמת ההמונים.

כספת לאקדח. 

מה לקחת?

ראיתי שאת הסיניות עם הקודן פורצים בכמה שניות.

זה נכון גם לחברות מוכרות כמו ייל?

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

חוכמת ההמונים.

כספת לאקדח. 

מה לקחת?

לי יש סינית, אבל היא מוסתרת בתוך הקיר מאחורי תמונה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, om2 כתב:

חוכמת ההמונים.

כספת לאקדח. 

מה לקחת?

לכל הקטנות והזולות לדעתי. חבל על ההשקעה, המטרה שלה היא לא למנוע גניבה של הנשק אלא גישה לא מורשית. מי שיבוא לגנוב, יגנוב כל כספת שתשים (כמעט).

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...