Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אנחנו אגב מדברים על אופטיקה ותמורה נמוכה למחיר - אפשר לשלב את השניים.

יש לי ניסיון בינוני להחריד עם הסידרת רומאו של סיג (ספציפית - 2 כוונות על p320 , אין לי ניסיון עם הגירסאות הקטנות ל365).

היתרון היחיד שלהם זה שזה מתאים בול ובקלות בלי שום שינוי נוסף לאקדח - מעבר לזה - אופטיקה בינונית להחריד, ברגים מהקופסא מעפנים וזכוכית שנשרטת בקלות.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

חושב שיש פה חרשי נשק שיכרסמו לי את האקדח, לא רוצה גם לתת להם לעשות את זה, ובטח להחליף צינה בארץ זה סיפור יקר מאוד.

לא כדאי להתעסק עם זה. פוגע באחריות ואי אפשר לדעת מה איכות העבודה.

ולא חושב שאפשר להחליף.

עריכה:

הסתכלתי על ההלקט שלי, המספר הסידורי מוטבע על הקנה, על הצינה ועל הגוף. להחליף צינה זה אומר בעצם החלפת נשק, קיצר לא רלוונטי למדינת ישראל.

לפני שעה, oryo כתב:

מצאתי הולוס גם ב$100, כשהיה ממש הרבה מזל. עזוב, איזה מר בחור עבר מדינה ומכר לי משהו לא חשוב דגמים שהגיע עם eotech ושתי הולוס, פלוס כלים פלוס בראסים, במחיר של האופטיקה בלבד. זו היתה עסקה כ״כ טובה שכמעט הרגשתי רע :D שמרתי את מה שרציתי ומכרתי את השאר, מסתבר שאפשר להוציא את סבא מעיראק אבל אי אפשר להוציא את העיראקי ממני.

תודה על הסיפור הזה. הסתכלתי על מחירים של הולוסאן בארץ וזה מתחיל בסביבות ה1600 שקל. עשית לי טוב בלב.

מה השלב הבא? הזמנתם טנק מרכבה 4 הביתה אבל התלוננתם לשליח שהביא לכם עם מנוע היברידי?

סעמק.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, oryo כתב:

לדעתי, תמיד נכון לתעדף נשק שמגיע milled מהמפעל על פני ביצוע עצמאי.

אין בישראל 365xl? הוא אמור להגיע מוכן לחתימת מיקרו אופטיקה (romeo zero / holo eps carry)

לא בדקתי אם יש או אין. ממה שראיתי הוא קצת יותר גדול מה-X, כנראה שאתן עדיפות למידות.
ה-X מגיע עם הכנה לכוונת אז עושה שכל לקנות אותו ולא את הדגם הרגיל בלי קשר לאם הוא נוח יותר.

מטריל פה את כולם רגע, התקן לכספת מדבר על עובי דופן של 4 מ"מ ועובי דלת של 8 מ"מ, 4 בריחים ובנוסף 4 ברגי קיבוע לקיר.
ממה שראיתי אף כספת שנמכרת בKSP למשל לא עומדת בתקן הזה, וממה שאני יודע כולם קונים את הכספת של Yale ב-200 שקל.
אז סלחו לי שהטרלתי אותכם ועכשיו הבנתם שהכספת שיש לכם בבית בכלל לא עומדת בתקן, מאיפה קונים אחת שכן?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתה לא תמצא באמת בארץ אחת שכן עומדת, ואם כן היא תהיה יקרה פיצוצים.

הכספת בארץ מיועדת למנוע גישה של בני בית לנשק, לא של פורצים. תקנה את הפשוטה תקבע לקיר כמו שצריך וזהו.

פורסם

בכוונה אמרתי אני מטריל.
לפי התקן אם הגנב רק יפרוץ את הכספת ולא יקח אותה איתו יכולה להגיע המשטרה להסתכל על הכספת, לראות שהיא לא בתקן ולהכניס לך חתיכת זרנוק.
היות וכל בנאדם שאני מדבר איתו אומר לי לקנות את הכספת ב-200 שקל של Yale כנראה שאף אחד לא טרח לקרוא את התקן.

פורסם

לגבי הSIG. אני רכשתי לפני המלחמה באפריל 2023 את ה P365 הרגיל.

ראיתי באתר האמריקאי את כל התת דגמים והלכתי לאיבוד, אבל היות וחשבתי שבארץ האפשרויות המוגבלות יש רק רגיל, קניתי רגיל. עד היום א הבנתי אם יש יבוא של כל הX והmacro ושות'.

עם המחסנית 12 כדור הוא יושב לי מצוין ביד. רכשתי 2 מחסניות כאלה ואיתן אני מסתובב. יש לי בנוסף 3 מחסניות 10 כדור שאני משתמש בהם רק באימונים על מנת לא להזדקק לטעינה באמצע, ואיתן האקדח קטן מידי.

לגבי הכספות ב200 שח, ברור שהן רק לכיסוי תחת "נעלתי בכספת לפי החוק". יש ביוטיוב סרטונים איך פורצים אותן על ידי מכות ממוקדות.

על פי הדף הזה הנחיית המשטרה היא לפלדה בעובי 2 מ"מ ואין באמת תקן. לא יודע מאיפה המידע שלך.

כשגרתי בדירה משלי, רכשתי כספת Juwel כזאת ב1600 ש"ח, והכנסתי אותה לתוך היציקה של קיר הממ"ד. על פי הנתונים אני רואה שיש לה חזית פלדה 8 מ"מ.

מאחר והבניין ההוא מיועד להריסה, אני כבר לא גר בו והנכס מושכר ואני גר בדירה שכורה בעצמי. ביום שתתחיל ההריסה אבוא לחלץ את הכספת מהקיר..

לדירה השכורה קניתי כספת Yale מהזולות שמשמשת אותי ממש מעט ל"כיסוי תחת" אם אני נאלץ לצאת לזמן קצר למקום שאסור להביא נשק. 

כשאני נוסע לחו"ל אני מכניס את הנשק לכספת בגודל מקרר שנמצאת במשרד שלי, ושוקלת 1 טון. היא כבר לא בשימוש לצרכי המשרד אבל אף אחד לא יכול להוציא אותה - אז כולה בשביל הנשק שלי..

מציע גם לאחרים לבדוק עם יש כספת מתאימה במקום העבודה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אגב כספות, קצת אוף טופיק אבל בכספת שלי התקנתי חיישן דלת בטכנולוגית Zigbee שכשפותחים את הדלת אני מקבל התראה לטלפון שלי \ apple watch. החיישן עולה כמה דולרים בודדים וגם ככה בבית יש לי האב של זיגבי שאני שולט באמצעותו על תריסים חשמליים ומקבל מידע על חיישנים כמו חיישני טמפ׳ במקררים שלנו, וחיישני נזילות מתחת לכיורים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 11 שעות, oryo כתב:

ופתאום פוף נשק הפך להיות משהו סביר בלי ששום דבר השתנה

אה, אנשים ראו חברים שלהם בלייב בפייסבוק נשחטים בלי שיש להם שום יכולת לעשו משהו בנידון. היה דיבור חזק מאוד על מגה-פרעות של ערביי ישראל גם במרכז הארץ. אפילו בארץ נהדרת הקדישו איזה שעתיים בטוטאל של זמן מסך לחלקים הכושלים של הכיתת כוננות... 

פורסם (נערך)
בתאריך 21.8.2024 בשעה 17:40, Liviur כתב:

https://www.handgunhero.com/compare/sig-sauer-p365-vs-sig-sauer-p365x

האתר הזה מעולה לכל השוואת גודל שתחשוב עליה כמעט באקלים נפוצים.

בקצרה אבל (וחלק מזה כמובן אינדיווידואלי)

1. הbeaver tail (החלק הארוך הנוסף מתחת למחלק) לי ארגונומית הרבה יותר נח לתפוס את האקדח ולמקם את היד ביציבות.

2. אמנם עם מחסנית גדולה הנפח יכול להיות זהה - אבל! לי היציבות של הזרת על המחסנית משנה את הדיוק בירי. משמעותית. יש לי אותה בעיה עם אקדחים קצרים מדי אחרים (לדוגמא הVP9SK שגם קצר מדי אם אין לו את הextension על המחסנית וכשיש זה פחות נח מדוגרי אקדח יותר ארוך - עבורי).

3. הכנה לכוונת השלכה - יש לי אחת על כל האקדחים שלי - אמנם אצלינו יש gunsmiths ומקומות שיעשו את ההתאמה הנדרשת , אני מעדיף מהחברה.

יכול להיות שלך ביד - הוא יהיה נח באותה מידה כמו הx , ואפשר להחליף את הכל סביב האקדח כאמור. כי הנשק במקרה הזה נחשב רק המנגנון ירי עצמו.

היי. עדכון מעניין לגבי ה365. מסתבר שגם ה365 עכשיו מגיע עם הכנה לכוונת השלכה. הייתי בחנות וראיתי את שניהם.
כנראה שבמפעל עשו איחוד ובמקום לייצר סוגי מחלקים מייצרים אחד.
נשארנו עם שאר ההבדלים. 
הייתי בהתלבטות קשה בין המצדה ל-365, בסופו של דבר בגלל שאני ממש גרוע בגבלת החלטות החלטתי ללכת על הx365 כי פחות סיכוי שאתחרט.
לא היה במלאי, שבוע הבא יגיע, עד אז אני עלול לשנות את ההחלטה שלי כמה פעמים, בעיקר בגלל העלות של המחסניות של הסיג...

בכל מקרה, היות וגם ה365 מגיע עם הכנה לכוונת אני תוהה האם לא הייתי צריך ללכת עליו.
נתחיל מזה שהוא זול יותר, 3650 במקום 4200.
אחד מהמינוסים הגדולים שלו ירד.
יש לו פלוס גדול שאפשר ללכת איתו עם מחסנית של 10 כדורים, מה שהופך אותו לעוד יותר קומפקטי, ל-X אין את היכולת הזו, מצד שני עם מחסניות אחרות ה-365 יכול להפוך ל-X. דרך אגב לא הבנתי את ההערה שלך על הנושא הזה, עם מחסנית 12 ה365 מבחינת אחיזה זהה ל-X ממה שיצא לי לראות.
חסרונות שנותרו:
אין לו את הbeaver tail, שגם לי כמו לך הרגיש יותר נחמד שיש, אבל אולי זה לא big issue.
אם ארצה את אותה רמת נוחות של הX אצטרך לקנות גם מחסנית 12, אבל הוא עדיין יצא יותר זול גם אם אני מוסיף מחסנית כזו.

אוסיף ואומר שבכל מקרה אני מוסיף מחסנית של 17.

דעתכם כי אני עוד יכול להחליף?

בתאריך 21.8.2024 בשעה 17:29, oryo כתב:

מוכרח לציין שהשרשור הזה משעשע אותי בהינתן שכשכתבתי על נשק אי שם לפני מס׳ שנים הבון טון של מגיבים רבים היה ״וואו איזה דפקט״, ופתאום פוף נשק הפך להיות משהו סביר בלי ששום דבר השתנה (statistically speaking, ברור שמשהו ענק השתנה ברמת המנטליות).

המצב השתנה לא בגלל הפחד מה7.10, אלה כי כל דגנרט כאן הולך וקונה אקדח. די דומה למה שקורה אצלכם.
אם לכל מי שמסביבך יש אקדח מה תעשה? תישאר בלי ותתפלל שיהיה בסדר?
לפחות זה קו המחשבה שלי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

היום יריתי 150 כדורים עם הסיג 365x החדש שלי. האקדח נפלא, אפס בעיות. הקושי היחידי שלי היה בלהכניס את הכדור ה-12 למחסנית, זה כמעט בלתי אפשרי ומתוך כל המחסניות שיריתי רק פעם אחת הצלחתי לעשות את זה. יש תוסף שעוזר להכניס כדורים למחסנית שאני שוקל לקנות, סה״כ אין לי בעיה עם להיות עם 11 במקום עם 12 אבל התוסף יכול להקל עלי משמעותית בלמלא את המחסנית.

לא השתמשתי בכוונת השלכה הפעם, כי אני מחזיר את הנוכחית שלי בשביל לקבל את ה 507 (היתה טעות עם מה שקיבלתי), מאמין שאקבל אותה בשבוע הבא.

המטווח שהייתי בו עלה לי 15 דולר כניסה, 1 דולר למטרה, ו-27 דולר ל50 כדורים FMJ (שזה מחיר גבוה מאוד). בעתיד אמנע מלקנות תחמושת במטווח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אודסה פלורידה. המטווח נמצא באזור פחות טוב אבל במרחק של 25 דק׳ ממני. האנשים במטווח היו מאוד נחמדים ומנומסים, המטווח היה בסדר גמור אבל לא מפונפן.

פורסם (נערך)

זאת השאלה הבאה שרציתי לשאול 😂

כאן כל מה שאמרת פי4 חוץ מהכדורים. אם מדרימים אפשר למצוא בפחות אבל לא בא לי לירות עם וירדוז

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 8 דקות, Mech Morphix כתב:

אם מדרימים אפשר למצוא בפחות אבל לא בא לי לירות עם וירדוז

איפה זה ״פה״ ?

בעיקרון אצלי זה אזור של ווירדוז אבל כשאתה מגיע ב-10 בבוקר אין אף אחד. היה נתיב אחד תפוס וכל השאר היה ריק. כשיצאתי היו 2 נתיבים שהשתמשו בהם מלבדי.

• תוכן חדש...