Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, taranta כתב:

אף אחד כאן לא הולך לתת כדור בין העיניים למחבל שמחזיק בן ערובה כמו בסרטים.

אההמ אההמ

לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

ולקוות שלא יעצרו אותו במכס. 

להביא במזוודה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

נכון. אני פשוט עושה את החישוב הריאלי.  מי שישקיע ויקנה חברה טובה - אחלה.

השאלה האם למי שלא עדיף לקנות כוונת זולה יותר (לו היתה) עם כל המגרעות שציינתי על פני כוונות ברזל.

פורסם

תשמע , אני לא יודע כמה ירי אתה עושה ב15 מטר (שזה לא מרחק קטן)

סטייה קטנה בכוונת בהחלט משמעותית מאוד ואתה עלול לפספס אפילו מטרת גוף.

מה שמדאיג אותי לא פחות אבל זה זכוכית סדוקה , אלקטרוניקה מתפרקת מכל הרתע (ראיתי את זה קורה מול העיניים) , סוללה שנגמרת מהר (לדוגמא לholosun יש shake awake שאומר שהיא לא פעילה כשהאקדח לא זז לזמן מסוים) , ברגים שיסדקו והכוונת תיפול בזמן אמת (ראיתי את זה קורה מול העיניים) וכו.

כשהן לא פועלות כראוי במקרה הטוב - אין לך נקודה ואם דאגת כמו שצריך יש לך עדיין כוונות ברזל , במקרה הרע - אין לך באמת איך לכוון.

המינימום של המינימום כנראה שהייתי מוכן לשים זה vortex venom שעולות סביבות ה150 דולר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

זה ממש לא "מכות". מכות זה פזצט"א, הליכה אל היעד של עשרות קילומטרים, התנגשות בקרמי וכו'.

ושוב - מדובר על 10-15 מטר. לא יותר. אפשר להתמודד עם סטיה קלה. אף אחד כאן לא הולך לתת כדור בין העיניים למחבל שמחזיק בן ערובה כמו בסרטים.

יש מספיק אנשים שזלזלו וקיבלו כוונת למצח בזמן ירי. לא כיף.

לפני 41 דקות, Liviur כתב:

המינימום של המינימום כנראה שהייתי מוכן לשים זה vortex venom שעולות סביבות ה150 דולר

150 דולר לכוונת של וורטקס?

אני דורש שירחיקו אותך מהשרשור מספיק אכלת לנו את הלב עם ה2000 כדורים שהזמנת עם שליח וולט הביתה.

לפני 5 שעות, topop כתב:

גם אני לא יריתי בו לפני, אבל אמרו שמקסימום אחרי כמה כדורים בודדים אפשר להחזיר. 

מי שאמר לך את זה שקרן.

מהרגע שהטפסים נשלחים לבט"פ הנשק נרשם עלייך ואם הם לוקחים אותו חזרה הם מוכרים אותו כנשק יד שנייה, מה שאומר שהם מפסידים 1000 שקל פלוס מינוס.

אם יקבלו אותו חזרה יורידו לך 1500 שקל לפחות מהמחיר שלו.

לפני 44 דקות, Liviur כתב:

סטייה קטנה בכוונת בהחלט משמעותית מאוד ואתה עלול לפספס אפילו מטרת גוף

מחזק.

ברגע שמתקבעת לך המחשבה "כל כדור שאני מפספס אני פוגע לאישה בהיריון בבטן" אתה לא מזלזל אפילו בסטייה של סנטימטר.

• אהבתי 2
פורסם

ושיהיה ברור אגב - סטייה של מילימטרים בכוונת = סטיה של עשרות ס״מ במטרה במרחק של 15 מטר דיי בקלות.

ממש לפני כמה חודשים היתה לי דוגמא דומה - הכוונת הקדמית לשילוב של הכוונת האחורית שלי היתה בכמה מ״מ נמוכה מדי לכוונת האחורית -> ב5 יארד (4.5 מטר בערך) - זה התבטא ב15-20 ס״מ הפרש בגובה מאיפה שכיוונתי. ב15 בכלל אנחנו מדברים כבר על להחטיא.

ואכן - כל כדור מפוספס זה סכנה לכל מי שמסביב.

ואגב - עם כוונת השלכה מחוברת לרוב זאת תיהיה גם נקודת דריכה (גם בחירום וגם בשוטף) ותקבל לא מעט מכות.

אני לא אומר שעכשיו תשים eotech הולוגרפית חסינת כדורים או אפילו RMR של כוחות ביטחון - רק לא זבל. 

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

מי שאמר לך את זה שקרן.

מהרגע שהטפסים נשלחים לבט"פ הנשק נרשם עלייך ואם הם לוקחים אותו חזרה הם מוכרים אותו כנשק יד שנייה, מה שאומר שהם מפסידים 1000 שקל פלוס מינוס.

אל תרוץ לפזר מחמאות. 

הטפסים נשלחו לבט"פ אחרי הירי והתשלום. 

למעשה יריתי לפני ששילמתי עליו בכלל.

והדגישו - כמה כדורים = 5/6. מעבר לזה הנשק יוגדר כמשומש ואכן יהיו עלויות וכו'.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם
לפני 7 שעות, topop כתב:

אל תרוץ לפזר מחמאות. 

הטפסים נשלחו לבט"פ אחרי הירי והתשלום. 

למעשה יריתי לפני ששילמתי עליו בכלל.

והדגישו - כמה כדורים = 5/6. מעבר לזה הנשק יוגדר כמשומש ואכן יהיו עלויות וכו'.

הציטוט היה: "גם אני לא יריתי בו לפני, אבל אמרו שמקסימום אחרי כמה כדורים בודדים אפשר להחזיר. "

"להחזיר" = לקנות אקדח להיות לא מרוצה ולהחזיר לחנות. זה מה שמובן מההודעה שלך.

מה שאתה מדבר עליו זה ירי התנסות, מקום נורמלי מחזיק מספר אקדחים להדגמות שבהם כולם יכולים לירות חופשי, וכשאתה קונה אתה מקבל אחד חדש מהקרטון שעבר רק ירי בדיקה של 5-6 כדורים, לא נשק שכולם ירו בו.

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

הציטוט היה: "גם אני לא יריתי בו לפני, אבל אמרו שמקסימום אחרי כמה כדורים בודדים אפשר להחזיר. "

"להחזיר" = לקנות אקדח להיות לא מרוצה ולהחזיר לחנות. זה מה שמובן מההודעה שלך.

מה שאתה מדבר עליו זה ירי התנסות, מקום נורמלי מחזיק מספר אקדחים להדגמות שבהם כולם יכולים לירות חופשי, וכשאתה קונה אתה מקבל אחד חדש מהקרטון שעבר רק ירי בדיקה של 5-6 כדורים, לא נשק שכולם ירו בו.

לא הייתי ברור כנראה, אני אסביר. 

זה הלך ככה: תדריך, בחירת אקדח, תדריך עם האקדח הנבחר, ירי (באקדח הנבחר), תשלום, שליחת טפסים לבט"פ. 

אמרו לנו שאחרי ירי של 5-6 כדורים באקדח שאותו בחרנו אנחנו עוד יכולים להחליף "למרות שזה ממש לא אמור לקרות" לדבריהם.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם
לפני 19 שעות, Liviur כתב:

מהרשימה הזו - הייתי הולך או על הסלים או על הסיג - כנראה על הסיג בהפרש הזה.

מה ההבדל בעצם בין ה365 ל365X?
ממה שראיתי המחסנית, ארגונומיה, וגודל מעט יותר קטן ב365.
מצד שני הבנתי שאפשר לרכוש מחסניות עם capacity גדול יותר גם ל365.

שואל כי לא יודע אם מה ארגיש יותר נוח, ורוצה להבין מה אני מפסיד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
בתאריך 19.8.2024 בשעה 06:48, farkash7 כתב:

אני בספק כמה אני ארוויח מהעוד ס"מ או שניים ב-48.

בשנים האחרונות צברתי נסיון עשיר על מגוון כלים, היו לי הן את ה43x והן את ה48, והפער מאוד (מאוד) מורגש.
באופן כללי, ה43x זה האקדח היחיד מכל מה שהשתמשתי שאני קונסיסטנטי פשוט עקום איתו. משהו בארגונומיה. זה גם לא עם 43x ספציפי, יריתי בכמה שונים ואני תמיד הופך לn00b עם הנשק הספציפי הזה, השם יודע למה.

אני לא יודע להסביר את זה כי 48/19/17 בכולם אין בעיה, וב365/365xl/365 macro comp/hellcat כנ״ל (יענו גם גלוקים וגם מיקרו). מקבצים צפופים ב15מ׳ חופשי.

כל זה בשביל לומר שאיך שלא הופכים את זה, יש גם עניין של התאמה וארגונומיה.

מבחינת הסגמנט הזה, בתור מי שירה אלפי כדורים במנעד רחב של כלים, לנסיוני האישי ה 365 x-macro הוא הנשק הכי מוצלח. הוא מאוד דק, יש לו את כל הפיצ׳רים שצריך, בנוי היטב ואמינות מופתית. אני יורה בו טוב כמעט כמו בשאדו920 / סטאקאטו c2 שלי, שאלו בגדול אקדחי לייזר.

מוכרח לציין שהשרשור הזה משעשע אותי בהינתן שכשכתבתי על נשק אי שם לפני מס׳ שנים הבון טון של מגיבים רבים היה ״וואו איזה דפקט״, ופתאום פוף נשק הפך להיות משהו סביר בלי ששום דבר השתנה (statistically speaking, ברור שמשהו ענק השתנה ברמת המנטליות).

כיום, יש לי שני כלים ״מבצעיים״ (נעולים יחד עם מחסנית, כל השאר ב 2fa) - Shadow Systems 920 לבית (גלוק 19 על סטרואידים, ששופר עוד יותר לאחר מכן), 365 x-macro לרכב. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

https://www.handgunhero.com/compare/sig-sauer-p365-vs-sig-sauer-p365x

האתר הזה מעולה לכל השוואת גודל שתחשוב עליה כמעט באקלים נפוצים.

בקצרה אבל (וחלק מזה כמובן אינדיווידואלי)

1. הbeaver tail (החלק הארוך הנוסף מתחת למחלק) לי ארגונומית הרבה יותר נח לתפוס את האקדח ולמקם את היד ביציבות.

2. אמנם עם מחסנית גדולה הנפח יכול להיות זהה - אבל! לי היציבות של הזרת על המחסנית משנה את הדיוק בירי. משמעותית. יש לי אותה בעיה עם אקדחים קצרים מדי אחרים (לדוגמא הVP9SK שגם קצר מדי אם אין לו את הextension על המחסנית וכשיש זה פחות נח מדוגרי אקדח יותר ארוך - עבורי).

3. הכנה לכוונת השלכה - יש לי אחת על כל האקדחים שלי - אמנם אצלינו יש gunsmiths ומקומות שיעשו את ההתאמה הנדרשת , אני מעדיף מהחברה.

יכול להיות שלך ביד - הוא יהיה נח באותה מידה כמו הx , ואפשר להחליף את הכל סביב האקדח כאמור. כי הנשק במקרה הזה נחשב רק המנגנון ירי עצמו.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 19 שעות, Liviur כתב:

המינימום של המינימום כנראה שהייתי מוכן לשים זה vortex venom שעולות סביבות ה150 דולר.

אכן מינימום של מינימום

בימינו אנו, לא רואה סיבה שלא ללכת עם holosun - אני מעדיף אותם כיום אפילו על RMR תודות לפורם פקטור ופיצ׳רים, האמינות שלהם מופתית, בסופו של יום מדובר באקדח שיושב בכספת ולא משהו שאתה זורק על הקיר 8 פעמים ביום. מעולם לא חוויתי כשל. לא יודע איך זה עובד מבחינת משלוח לישראל וכו׳.

וורטקס, רומאו וכו׳ - לא באותה רמה. RMR לא עושה עלי רושם עדיף, והקטע עם הסוללה (צריך לפרק בשביל להחליף) מעצבן, וכמובן שהמחיר מעצבן אף יותר.

בכ״א הפואנטה היא שאסור בתכלית האיסור להיות עם אופטיקה לא אמינה, בין אם זה סוללה ובין אם זה איפוס. ממש כמו שלא מתאים הדק לא אמין, או נשק שנתקע.

לפני 18 שעות, יובל .מ. כתב:

150 דולר לכוונת של וורטקס?

מצאתי הולוס גם ב$100, כשהיה ממש הרבה מזל. עזוב, איזה מר בחור עבר מדינה ומכר לי משהו לא חשוב דגמים שהגיע עם eotech ושתי הולוס, פלוס כלים פלוס בראסים, במחיר של האופטיקה בלבד. זו היתה עסקה כ״כ טובה שכמעט הרגשתי רע :D שמרתי את מה שרציתי ומכרתי את השאר, מסתבר שאפשר להוציא את סבא מעיראק אבל אי אפשר להוציא את העיראקי ממני.

לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

לא ממש מבין את הx, בדומה לחוסר ההבנה שלי למה קיים גלוק 19x - קנה ארוך (בגדר הסביר) מגיע כמעט רק עם יתרונות, בעוד שידית (לא יודע את השם בעברית) ארוכה מפריעה לנשיאה/קונסילמנט. אם כבר x, אז xl או x-macro בשביל תגובת הירי (ואם כבר 19x, אז 17). למרות שהאורך בקנה נראה זניח, התגובה של הנשק לירי (והדיוק, בהתאמה) מאוד שונים.

אם אתה רוצה 365xl עם אופטיקה אז בוא לטקסס, אעשה לך מחיר :) הוא בדיוק פורש, הוחלף ע״י הx-macro

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Slippery slope של גודל האקדח שאין לו סוף :)

בסופו של דבר זה מאוד אינדיווידואלי - אבל השורה התחתונה זה שהp365 הקלאסי - לי לא נח.

(ורוב היום אני בכלל עם Staccato CS , ורק במקרים מסוימים עם 43x...(

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, oryo כתב:

אם אתה רוצה 365xl עם אופטיקה אז בוא לטקסס, אעשה לך מחיר :) הוא בדיוק פורש, הוחלף ע״י הx-macro

אי אפשר לחזור לארץ עם אקדח זה אומר שאני נתקע בטקסס, לא יודע אם זה רע, שמעתי שיש משרדים של התאגיד גם שם.

אם רק הX מגיע עם הכנה לכוונות כנראה שעדיף ללכת עליו כדי שתמיד תהיה אופציה אם אחליט שהוא נוח לי יותר מהמצדה.
לא חושב שיש פה חרשי נשק שיכרסמו לי את האקדח, לא רוצה גם לתת להם לעשות את זה, ובטח להחליף צינה בארץ זה סיפור יקר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לדעתי, תמיד נכון לתעדף נשק שמגיע milled מהמפעל על פני ביצוע עצמאי.

אין בישראל 365xl? הוא אמור להגיע מוכן לחתימת מיקרו אופטיקה (romeo zero / holo eps carry)

• תוכן חדש...