Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז... האם אני רדנק? (שרשור מתנשקק)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השנקל שלי

בתור אחד שחלק גדול מהשירות שלו היה עם אקדח וחי את זה עד היום - תרגול זה לפני הכל.

כשקיבלנו את האקדח, במשך שלושה ימים תרגלנו כניסה למצב ושליפה שלו מהנרתיק.

לא דריכה, לא כיוון, לא ירי ולא נעליים.

אלפי פעמים שליפה והחזרה לנרתיק.

למה? כי אם לא תדע לשלוף נכון ברגע האמת. לאחוז נכון את הקת ולהניח נכון את האצבעות, כל השאר שווה לתחת.

אחרי שכל אחד הצליח למצוא את האחידה הנכונה, רק אז עברנו למצב האחיזה  הנכונה בצינה וזה עוד לפני דריכה. ועל זה היינו עוד יומיים.

מה שאני אומר זה שלירות 50 אלף כדור במטווח לא יעשה אותך מקצועי גם אם תצליח להשחיל מחסנית שלמה לתוך חור כדור אחד. 

האקדח צריך להיות חלק אינטגרלי מהגוף שלך כך שברגע האמת, לא תצטרך אפילו לחשוב והשליפה הדריכה והירי תהיה כמו הצבעה באצבע.

רק אחרי שהגעת לשלב שהמטרה שלך נמצאת בין הכוונות הכי מהר ויעיל שלך ודעתך לא מוסחת מהסובב אותך,  יגיע שלב הירי המעשי והתרגול מאחורי מחסות וכו..

נכון שביוטיוב זה נראה מגניף ונהדר, אבל כידוע, כלאקדחהורג.

אתה מוכן לקחת על עצמך את האתגר? תהיה מוכן. כי אם לא, יש סיכוי לא רע שברגע האמת לא תדע מה לעשות.

או גרוע מזה, תהפוך למטרה מועדפת בעצמך.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 6
פורסם (נערך)

לפני 16 שעות, sperial כתב:

לצערי את הפעילות כחובב רדיו די נטשתי, עוקב קצת בפייסבוק אבל לא מקצה את הסכומים לציוד תקשורת. בינתיים דואג לחדש את הרשיון כל 5 שנים למען איזה אופציה עתידית.

לי אפילו אין מושג איך מחדשים את הרישיון - חשבתי על זה כמה פעמים, אבל לא באמת עשיתי עם זה משהו מעבר ללעקוב אחרי עמוד הפייסבוק של IARC פה ושם.

4X6YR

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

@Fazer

הכנס לדף התשלומים באתר משרד התקשורת, מלא את הטופס ושלם 100 ש"ח ל-5 שנים. 

זה נכנס לקטגוריה של אגרת תדרים.

בעבודה הדף חסום לי, אם יהיה צורך אוכל לבדוק הערב או מחר בבית. מכל מקום, הבחור האחראי מופיע באופן סדיר בפייסבוק של האגודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 21.4.2020 בשעה 15:22, oryo כתב:

עבורי, הפורום הוא פלטפורמה גם לשתף וגם ללמוד, לעתים זה קורה, לעתים צריך להתמודד עם פוצים. אם אתה באמת חושב שמעניינת אותי הולידציה שלך אז... נו, מה אפשר לומר.

לגבי שאר התגובה שלך, מוזמן לדפדף הלאה או להכניס לרשימת התעלמות אם אתה כ״כ מוטרד.

ניסיתי להכניס אותך לרשימת ההתעלמות אבל זה לא צלח (מסיבות טכניות), ופעלתי כך לא משום שאני לא מחבב אותך אלא כי התרככתי עם השנים. פעם הייתי שש אלי קרב כמוך, היום אני משתדל להימנע מחיכוכים מיותרים. זה מה ששהות ארוכה בחו"ל עושה לאנשים.

לצערי אני עדיין רואה את הכותרות וזה מכאיב לי בעיניים. הרי היית יכול לקרוא לזה 'שרשור מתחמש' למשל והכל היה בסדר, אבל לא... הוא מתנשקק. השפה העברית היא לא הכי עשירה ואני מבין שלפעמים חסרות מילים כי להביע את עצמך (במיוחד למי שחי באנגלית כמוך), אבל למה להתעלל בה בכח? ואם אתה כבר חייב להכניס שורשים לועזיים למשקלים עבריים - בסדר, אבל תהיה מוכן לכך שזה יפריע לאנשים מסויימים, במיוחד כאלה שהקדישו שנים מחייהם ללימוד העברית כשפה שניה. לשלוח אותם להזדיין כשהם מביעים תרעומת מנומסת זו התנהגות שלא הולמת את התדמית האינטלקטואלית שלך.

לגבי ולידציה ופוצים, הייתי רוצה לחשוב שאנחנו מכירים מספיק זמן בפורום ומחוצה לו כדי שתבין את הדברים בהקשרם ולא תעשה להם אקסטרפולציה (רואה, גם אני מכיר מילים גדולות). הרי עברתי את כל מה שאתה עובר עכשיו (שנים ראשונות ברילוקיישן) ואתה כבר אמור לדעת לא לפקפק בהערכה האישית שלי אליך ואל פועלך. כל מה שטענתי זה שהרווחת ביושר את הזכות לעשות רכישות אימפולסיביות סתם כי בא לך, ולא צריך להצדיק אותן קודם כל מול עצמך ואז גם מול הפורום. כמו שאדי כתב פה, יש לך את הקטע הזה של להפליג בהסברים ארוכים, אבל מה הטעם במקרה הנ"ל? נגיד, כשקנית את האלפא - זה היה יכול לעזור לאנשים אחרים שמתלבטים בקניית אלפא. כשקנית טסלה - ניחא, היו עוד כמה מכוניות בתהליך שנמכרו בארץ ואולי הלבטים שלך היו רלוונטיים למישהו במצב דומה. אבל כשאתה הולך לקנות אקדח, קל וחומר כבר קיבלת את כל ההחלטות ואתה בא לדווח על המוגמר? באמאש'ך, זה כבר סתם לנפנף בזין, גם אם רציונלית נדמה לך שאתה מתייעץ או משתף.

תוסיף לזה את האטימות והנימה המזלזלת כלפי ביקורת (אלא אם כן היא מובעת בדיוק בפורמט האהוב עליך) והגרופיז שקמים להגן עליך כל פעם שיש עימות, ותראה למה התכוונתי כשאמרתי 'אגו טריפ'. הכל מנסיון, כי לפני עשר שנים אני הייתי בנקודה דומה בחיים והתנהגתי בדיוק כמוך. בדיעבד אני מסתכל על דברים שכתבתי אז ותופס את הראש. אז במקום לקחת את זה כהתקפה אישית, נסה לקרוא בין השורות ולהבין מה המבקרים באמת אומרים לך. ואל תשכח שלהתעלם זה קל, אבל מי שמגיב זה מי שאכפת לו, ממך ו/או מקהילת הפורום.

אני לא שותף עד הסוף לדעה של האנס ולא יודע אם מה שדחף אותך לקנייה הנוכחית זה סרטון ביוטיוב או זה שלשכן היה כזה ורצית גם... עניינך הפרטי. אבל במבט על - ההתנהגות הצרכנית שלך מאז המעבר בהחלט נראית יותר אימפולסיבית מרציונלית, וזה בסדר גמור וצפוי לחלוטין. אני חושב שאתה פוגע לעצמך באיכות החיים עם כל נסיונות הרציונלזיציה, במקום פשוט להתרווח ולהנות ממה שהמקום החדש מציע. הצורך הזה 'להגן' על כל החלטה דוחף אותך לפתוח שרשורים ולשטוח אנליזות, ואז אתה נפגע כשמישהו לא טופח לך על השכם, למרות שכאן למשל ידעת טוב מאד שאתה נכנס לשדה מוקשים אידאולוגי. אישית, למדתי עם השנים לקבל החלטות כאלה באופן דיסקרטי ולהנות מהן בשקט מבלי לשתף אף אחד, כולל את המשפחה בישראל. אני מקווה שלאחר תקופת התייצבות בניכר גם אתה תשנה פאזה ותיכנס לראש הזה, ואז אף אחד לא יחשוב שאתה שמוק וכולנו נחיה בהרמוניה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

ניסיתי להכניס אותך לרשימת ההתעלמות אבל זה לא צלח (מסיבות טכניות), ופעלתי כך לא משום שאני לא מחבב אותך אלא כי התרככתי עם השנים. פעם הייתי שש אלי קרב כמוך, היום אני משתדל להימנע מחיכוכים מיותרים. זה מה ששהות ארוכה בחו"ל עושה לאנשים.

איך בדיוק אתה מסביר את ארבעת הפסקאות שהגיעו מיד אח"כ? 

ואם ניסיתי להכניס אותו לרשימת ההתעלמות (אתה בכלל לא מתנשא חס וחלילה, חלילה וחס) - למה שלא פשוט, תתעלם?! 

כל כך הרבה שליליות ומילים שמקומן לא פה בתגובה אחת. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

איך בדיוק אתה מסביר את ארבעת הפסקאות שהגיעו מיד אח"כ? 

לפעמים אין מנוס מקונפליקט. ניסיתי להימנע - זה לא עבד מסיבות טכניות (אפשר להסתיר את ההודעות אבל לא את כותרות השרשור שהן חלק מהבעיה), לכן חזרתי והסברתי את תגובתי הראשונה ביתר פירוט, בתקווה שהיא תובן כהלכה הפעם. אני לא משלה את עצמי שזה ישנה הכל, אבל זה המעט שאני יכול לעשות ע"מ לנסות לשפר את המצב לעצמי ולאנשים אחרים שזה מפריע להם. לשיקולו של פות"ש אם לעשות משהו עם המידע הזה או להתעלם ממנו.

אין לי מושג על איזו שליליות אתה מדבר. אני נהנה לקרוא את מה שאור כותב (כשזה לעניין) ולעתים קרובות גם משתף את הפוסטים שלו עם אנשים מחוץ לפורום שיכולים ללמוד מהם משהו, כמו התהליך שהוא חלק על הרחבת המשפחה. זו דוגמה לפוסט איכותי עם ערך לקהילה ואף מעבר לה. השרשור הנוכחי עורר אצלי סנטימנטים אחרים וזה בסדר להביע גם אותם, לא צריך לסתום לאף אחד את הפה. באשר להתנשאות ומילים שאינן במקומן - לדעתי זה בעיני הקורא ותמיד יהיה מישהו שיחשוב שאני לא מתנסח מספיק בעדינות או בדיפלומטיות. גם זה משהו שלומדים לחיות איתו, כמו כל ביקורת אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Derish
שינוי גודל טקסט בהתאם לשאר העמוד
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Derish כתב:

אין לי מושג על איזו שליליות אתה מדבר. 

לפני 5 שעות, Derish כתב:

(רואה, גם אני מכיר מילים גדולות).

דריש, אל תיקח את זה אישית, אני חושב שאתה חסר מודעות עצמית. אולי תצליח להשתפר מזה. "אני כותב כי אכפת לי." 

אני חושב שבחרת להיכנס לקונפליקט הזה מבחירה והוא לא נכפה עליך, כי היה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קל להימנע ממנו. פשוט לא להיכנס. או אם כבר נכנסת, ראית שכתוב מזעזע, צא. אבל לא, כפו עליך להגיב, לא הייתה לך ברירה.

בקיצור בנאדם, ההתנהלות שלך היא של פוץ וירטואלי. לא אומר שאתה פוץ. ההתנהלות שלך בפורום היא כזו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם חברי הפורום המכובדים התחילו לריב 

על נושאים פעוטים שכאלו ,כנראה שמצב הבידוד בעקבות הקורונה הולך ומחמיר.

אני רק אשאיר את זה כאן כתזכורת.

3c9.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מעניין 2
  • תוכן חדש...