Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו פה מבין במצלמות?
עכשיו כשיש אקדח בבית אני רוצה להוסיף מצלמה בחדר שבמקרה והיא מזהה תנועה של אדם שהיא לא מכירה תיתן לי התראה לטלפון.
לא מעוניין במצלמות של שיומי/יצרן סיני אחר. מבחינת בטחון מידע/פרטיות אני לא סומך עליהם.
מה אתם אומרים על Google Nest Cam? למישהו יש נסיון איתה?
חסרון שאין לה אופציה להקלטה על כרטיס SD.

בגדול אני מחפש מצלמה שתיתן לי התראות כפי שתיארתי, עדיף שתהיה לה גם סוללה אבל לא חובה, עדיף מאוד שהיא תוכל לשמור סרטונים על כרטיס SD בנוסף לענן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצרף הודעה + סרטון שהתקבלו בווצאפ:

חברים שלום,
היום 28.10.24 בעפולה בוצעה חטיפה ובריחה עם אקדח של אזרח חמוש.
שימו לב לסרטון המצורף ותשאלו את עצמכם איך אתם נושאים את האקדח שלכם בצורה שאתם מונעים מקרה דומה.
הסלקה
ערנות
ישיבה נכונה
יכולים למנוע או לצמצם אופציה כזו.
מציע להעביר לשאר הלוחמים בכיתות הכוננות שלכם.

נציין שהחוטף נתפס ע״י פעולה נחושה של משטרת ישראל 
הנני-פורום כיתות הכוננות בישראל

פורסם

הסלקה, הסלקה, הסלקה.

כל עוד אתה לא איש כוחות ביטחון, אין שום סיבה שהאקדח יהיה גלוי ואין שום ערך או הרתעה לאקדח גלוי.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לא רק הסלקה, עניין של מודעות לסביבה (שמאוד קשה להסתגל אליה ללא אימון מתאים).

אם אתה עובר מאחורי, אני אסתכל עליך. אם אני עומד בתור, אתה תקבל מבטים. 

אם אני מחזיק את הילד ומישהו קצת חשוד מגיע מולי/מאחורי, הילד עובר לצד שמאל שיד ימין תהיה פנויה.

לא מעניין אותי אם תרגיש לא נעים עם המבטים, עוד 3 דקות לא אראה אותך יותר בחיים גם ככה.

אגב, במקרה כזה של מסעדה - תשב עם הפנים החוצה.

יש היום המון חמושים חדשים שבטוחים שאם הם קנו אקדח הם רמבו, זה לא עובד ככה במציאות.

לפני 15 שעות, om2 כתב:

לדעתי קשירה לחגורה זה השיטה הטובה ביותר למניעת גניבת נשק

הבעיה בקשירה לחגורה זה שאנשים מסתמכים על זה יותר מדי.

אם החוטף הוא מחבל, קודם כל הקשירה מסגירה את מיקום הנשק גם אם הוא מוסלק.

דבר שני אם אתה לא מודע לסביבה הוא יכול לשלוף לך את הנשק, לדרוך ולירות בך במקום, אחר כך יהיה לו מספיק זמן להוציא מחסנית, לנתק את החוט מהנשק ולברוח.

יש גם כאלה שמשפצרים חור בעקב של המחסנית, זה בכלל מטומטם.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מסכים עם כל מילה שנאמרה מעליי - מודעות לסביבה והסלקה לפני הכל.

ממה שאני מבין היה כבל איבטוח בסרטון, אבל במקרה כמו זה שהחוטף מושך בכל הכוח לכבל אין סיכוי, אולי אם האקדח היה מחובר עם שרשרת ברזל.

בנוסף לכל זה, אני רואה לא מעט אנשים (או יש לומר רמבו) שמסתובבים עם הנשק בשעה 4-5 ודואגים שאקדח יהיה מעל החולצה כדי שכולם יראו שהם חמושים - אין לי מילה אחרת להגיד מעבר לטימטום, האקדח צריך להיות מוסלק כשהחולצה מכסה אותו כמו שצריך ביחד עם מודעות לסביבה יצמצם משמעותית את האופציה לחטיפת נשק.

• אהבתי 1
פורסם

הסלקה , חגורת נשק ואם ממש מתעקשים - אז מערכת כמו Nomag Alias  שנועלת את הנרתיק לפחות במקום. אם הנשק בחוץ - אז לגמרי הייתי מחפש נרתיק עם מנגנון הגנה מינימאלי (לדוגמא אורפז הישראלים שעושים אחלה נרתיקים טקטיים) וגם אז - לא בשעה 4-5 כמו שנכתב מעלי.

בכלל הקליפסים הזולים (או Pedals) על נרתיקים זולים והחגורות הרגילות כנראה הופכות את החלק של לשלוף את כל הנרתיק טריוויאלי ברמה מביכה ... 

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אל תהיו ילדות. אם כבר אקדח, אז רק שעה 6 וכפכפים (צולם באזור השרון לא מזמן).

Screenshot_20241029-170859_WhatsApp.jpg

מזכיר לי שלפני כמה חודשים, כשעוד הנפקת רשיונות לנשק הייתה בשיא, ראיתי איזה גברבר במשקל 60 קילו, בערב בבר (מה הקטע לבוא עם נשק ולצרוך אלכוהול אני לא מבין), עם מכנס קצר שיושב איפשהו באזור אמצע התחת, כשמאחור תלוי לו לראווה נרתיק עם אקדח. חסר רק שלט "בואו קחו לי את האקדח".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...