Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

Shaike.Zam

פוסטים מומלצים

לפני 23 דקות, Liviur כתב:

אם השדרוג הוא לכוונות טריטיום (זוהרות בחושך) ולא סתם Fiber optic (בהירות בתנאי שיש מקור תאורה כלשהוא) - לרוץ על זה!

זה אחלה שדרוג! (מניסיון! שדרגתי את הכוונות ב43X לכאלו - בעיקר בשביל הRed dot שיהיה אפשר להשתמש בהן גם איתה - ובאימונים בחושך / אור נמוך זה הבדל משמעותי ביכולת להוציא יריה - גם עם פנס)

זה לא כל כך שידרוג, זה יותר כמו ריקול. האקדח אמור להגיע עם הכוונות האלו במקור, בגלל המלחמה הם הוציאו אקדחים עם כוונות 'רגילות' מתוך כוונה להחליף מאוחר יותר.

אבל אין ספק שאני רץ על זה, כבר קבעתי תור.

יובל, תודה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי גם יש כוונות טריטיום בSIG.

מה עושים אחרי 11 שנה? הולכם להחליף?

ואם כבר העליתם את הנ ושא, במטווח תמיד יש אור, ככה שאין שום התנסות בשימוש בכוונות האלה.

האם קיים איפהשהו מצב של אימון במטווח אזרחי באקדחים, בתנאי תאורה ירודה?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, amosbmw כתב:

כן.

לפני 7 שעות, amosbmw כתב:

ואם כבר העליתם את הנ ושא, במטווח תמיד יש אור, ככה שאין שום התנסות בשימוש בכוונות האלה.

מקווה שיענו לך לגבי ישראל - אבל פה כן.

יש גם אימוני outdoor שחלקם בערב / לילה (ההארדקור אפילו עם ציוד ראית לילה , אני לגמרי לא שם :) )

ויש במטווחים - במיוחד לכסות שימוש בפנס , מעבר בין חדרים וכו.

+ יש תחרויות טקטיות שלמות בairsoft , סימולציות מבנה בנוי וכו שנעשים עם אקדחים ורובים בתצורה דומה לאמיתית (שוב לרוב airsoft)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.9.2024 בשעה 14:46, קאררה כתב:

זה

תמיד דמיינתי כספות נשק בארה״ב בסגנון הזה:

image.thumb.png.9bc6b3c31f2387d7e5b6150f60309e31.png

:onfire:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה יותר כמו חדר חירום מכספת. קצת שונה.

יש לי חברים עם כאלו וגם חברים עם כספות בגודל לא רחוק מזה (אחד מהם אפילו כמה ... )

זה אגב מתחיל להיות סיפור כי בגלל המשקל צריך לחשוב איפה שמים את זה בבית ואיך בונים אותן (בגודל הזה מרכיבים אותן בבית. אבל גם כספות יותר קטנות - אתה מדבר כבר על משקל של רכב + רצפות עץ כן ? כתבו פה על כספת בקיר שלא תזוז עד שלא יורידו את הבניין , פה מדובר בחדרים שלא ירדו גם אחרי שהבית ירד או כספות שלא יזוזו גם שימכרו את הבית כנראה...)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, amosbmw כתב:

אצלי גם יש כוונות טריטיום בSIG.

לא חושב שתמצא מסגרת אזרחית פרטית עם תנאי חשיכה.

מרבית המסגרות מתאמנות בשעות היום, חלק עושות אימונים בערב אבל במטווחים סגורים עם תאורה, ואלה שטווחים בחוץ מדליקים גם אורות.

אם זה משהו מעניין אותך תצטרך לשאול ישירות את המסגרות הקיימות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@amosbmw בוא, יש עדכון.

מסגרת אימון "דיפנדר" במטווח בת ים פירסמה שביום חמישי יש אימון תנאי חשיכה של קבוצה פרטית עם מקומות לבוגרי אימון בסיס שלהם.

אם זה משהו שמעניין אותך הייתי בודק איתם מבצע אימון בסיס ומחכה לראות מתי יהיה שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי אימון בסיס בדיפנדר, היה פחות לטעמי.

לזכותם יאמר שיש דגש גדול על יבשים, אבל ההרגשה במהלך הירי הרטוב היתה של לתקתק בלי חניכה / הדרכה / תשומת לב מספקת לתיקון טעויות, בנוסף יורים רק 50 כדורים.

מעבר לזה המטווח בבת ים בו הם עושים את האימונים הוא זוועתי (לטעמי), קטן, חם, צפוף ונמצא בתוך קניון שהכניסה והיציאה נוראיות.

לעומת זאת בשישי האחרון עשיתי אימון בסיס ב-IDPA, לטעמי עולם אחר לגמרי - מומלץ בחום (במידה ותצליחו לתפוס מקום)!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עשיתי שם כי לדעתי הם נראים פחות רציניים, אבל אם מישהו מחפש ירי בתנאי תאורה ירודים אין לו יותר מדי אופציות.

אני מחכה ללוז אוקטובר לנסות לתפוס מקום במגן, ב-IDPA לתפוס מקום זה כמו לזכות במחיר למשתכן בתל אביב, לא משנה מה ניסיתי (טלגרם, וואטספ או פייסבוק) אני בחיים לא מצליח. הביקוש אליהם אדיר.

זה גם עניין של מחיר, אתה מקבל שם מקצועיות מטורפת במחיר הכי זול בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ישבתי וריפרשתי את טופס ההרשמה גם בפלאפון וגם במחשב בו זמנית עד שהצלחתי לתפוס - הפתיע מאוד גם אותי אבל זה עבד.

האימון היה מעולה, יחס חניכה של כמעט 1:1 ב-IDPA, עלות האימון עצמו היא ממש לכל הכיס, עד שמגיע המחיר של הכדורים שמשחיל לך את האלמנט (הם כפופים למחיר של המטווח), 100 כדורים עלו 300 שקל 😮 ככה שיוצא שהעלות האימון המשוכללת היא כמעט 500 שקל.

אבל מדובר ב-4 שעות אימון, השקעה ענקית של המדריכים, אכפתיות גבוהה מאוד וחניכה צמודה.

מומלץ! 

עריכה אחרונה על ידי elad_w
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל-IDPA? מפרסמים בפייסבוק, וואטספ וטלגרם שלהם. 

שיהיה בהצלחה.. פירסמו לפני חצי שעה על אימון ביום שישי, אני מרפרש כמו שאלעד הציע בינתיים אין הצלחה יותר מדי.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...